Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astivia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka pytań.

Są kostiumy jakieś? Jeżeli tak to czy można je zdobyć wszystkie w grze czy np jakieś są tylko w IS.

Biolog dropi na każdym lvl?

Pety dostajemy na start czy dropimy, i czy są jakieś pety w is co dają lepsze bony niż te co w grze? 

Jest w uj ulepek, czy tylko perły i np jakieś luski itp? Mam nadzieje że nie będzie trzeba dropić 5h żeby zrobić jeden itemek na +9 ;-;.

Biolog jest na większy lvl, czy tak jak na PL?

Na razie to chyba tyle.

Polecam i życzę powodzenia ;).

Wszystko jest do zdobycia w grze.

Biolog tak.

Peta dostajemy za misje od 75lvla.

Jest kilka ulepek nowych.

Wiekszy.

Wchodze o pacze serwer harnaska juz chcialem polecic a tak pacze prezentacje i ktory to juz serwer na tych plikach ?

Pliki mamy od Gumisia, jest to drugi serwer na tych plikach :)

Arcymistrz
Opublikowano

Czy w ISie będą dostępne:

a) PDki z różnymi wartościami procentowymi?

b ) Jakiekolwiek EQ?

c) Przedmioty niemożliwe do zdobycia w grze lub takie, które można zdobyć, ale posiadają gorsze bonusy?

d) Zwoje SM?

e) Pety niemożliwe do zdobycia w grze? 

Inne:

Co będzie walutą na serwerze?

Czy szaman ma jakąkolwiek możliwość zabicia bossa? Chodzi mi o przystosowanie jego dmg proporcjonalnie do danego potwora czy po prostu ma on 100000000k hp i szaman będzie go bił po 5k? 

Jak wygląda dmg sury bm, szamana healera? Chodzi o pvp. 

Opublikowano

Czy w ISie będą dostępne:

a) PDki z różnymi wartościami procentowymi?

b ) Jakiekolwiek EQ?

c) Przedmioty niemożliwe do zdobycia w grze lub takie, które można zdobyć, ale posiadają gorsze bonusy?

d) Zwoje SM?

e) Pety niemożliwe do zdobycia w grze? 

Inne:

Co będzie walutą na serwerze?

Czy szaman ma jakąkolwiek możliwość zabicia bossa? Chodzi mi o przystosowanie jego dmg proporcjonalnie do danego potwora czy po prostu ma on 100000000k hp i szaman będzie go bił po 5k? 

Jak wygląda dmg sury bm, szamana healera? Chodzi o pvp. 

1. Zobaczymy, ogólnie PD bedzie w IS, równiez jako dodatek do rangi VIP.

2. Nie, zadnego eq nie bedzie(typu bron/zbroja/bizu)

3. Tak, będą to unikalne pety które do gry nie dodajemy, oraz pewnie kostiumy. Ale bonusami się dużo różnic nie będą, nie beda to przesadzone wartosci.

4. Nope, a na pewno nie teraz.

5. Peta dostajemy na 75 poziom z misji od stajennego.

Waluta beda yangi.

Tak, spokojnie dasz rade.

To juz dajemy Wam do przetestowania na becie, ale jest raczej okey, zawsze mozna coś poprawić.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Harnasia, padnie jak każdy serwer z jego udziałem, ale za to polecam ze względu na Sponsora, powodzenia. 

~ Neutral

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Kupiliście mnie. Nareszcie serwer godny porównania do Diamonda. Życzę sobie i Wam, żeby wystartował.

Nie polecam ze względu na Harnasia, padnie jak każdy serwer z jego udziałem, ale za to polecam ze względu na Sponsora, powodzenia. 

~ Neutral

A znasz go? Rozmawiałeś?

Wydaje mi się, że odczuwasz coś w rodzaju... Zazdrości? 

Opublikowano

Nie polecam.

Dlaczego ?

»  Pliki serwera Ventris

»  Serwer żeby nachapać hajsu i mieć wyjebane :)

»  Administrator Harnaś - kpina

» Niżej pozdro 600 xD

»  32085141968759077092.jpg

Łapiesz marne prowo, to raz.

Dwa, jakie pliki Ventrisa? xD

Trzy, od Ciebie nigdy, ale to nigdy bym nie kupił reklamy, na złamany grosz ode mnie nie licz :P

Kupiliście mnie. Nareszcie serwer godny porównania do Diamonda. Życzę sobie i Wam, żeby wystartował.

A znasz go? Rozmawiałeś?

Wydaje mi się, że odczuwasz coś w rodzaju... Zazdrości? 

Porówniania Diamonda? No patrz, posiadamy pliki tamtego serwera i też chcemy coś na nich robić, więc moze niedługo... :)

A propo hejtu w moją strone, ja sie przyzwyczaiłem i szczerze mówiąc spływa to po mnie. :-)

Opublikowano

No patrz, posiadamy pliki tamtego serwera i też chcemy coś na nich robić, więc moze niedługo... :)

Reaktywacja tego serwera.... Co ja bym dał? Mimo wszystko, ten wygląda równie ciekawie i liczyć tylko na duże zainteresowanie.

Opublikowano

Reaktywacja tego serwera.... Co ja bym dał? Mimo wszystko, ten wygląda równie ciekawie i liczyć tylko na duże zainteresowanie.

Postaramy się o jak największy rozgłos serwera, również na tym forum oraz na youtubie/facebooku :-)

Opublikowano

Nie polecam :P

Starczy na tyle nie muszę się rozpisywać, nie mam zamiaru polecać tylko ze względu na to że harnaś się kiedyś kumplował a teraz zachowuje się jakby był kimś wielkim :P

Za dużo projektów z osobami jak asek i inni :P

Opublikowano

Fajnie się zapowiada, wbije na 100%, a co do tych plików diamonda to tylko troszkę nowości dodać i zajebisty medium ; D

@Co do teamu nie mam zastrzeżeń, zobaczymy co będzie z panem Harnasiem :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Polecam, harnaś spoko typek, tylko troche slaba prezentacja, polecam. ;)

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Harnasia aka. złodzieja.

30 post w tym temacie, i napisałeś to samo co wcześniej.

@Polecam, podoba mi się system ulepszania ;-)

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Wszystko niby fajnie ale system ulepszeń zbroi to kompletna tragedia :)

Na update przyszykujemy Wam coś ciekawego. Na razie zostaje jak jest.

Nie polecam ze względu na Harnasia aka. złodzieja.

Jeszcze bana nie masz? :D

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Harnasia, pcha się gdzie się tylko da do teamu, na każde startujące ostatnio privy, mimo wszystko to widać. Widzialem go wcześniej na mniej znanych privach i sieje zamęt. True dobry sposnor i jedyny ogarnięty z teamu ale same pieniazki wszystkiego nie zalatwią pis jol.

Opublikowano

Na update przyszykujemy Wam coś ciekawego. Na razie zostaje jak jest.

Jeszcze bana nie masz? :D

To samo można powiedzieć o tobie. 

Nie chciało się dupy ruszyć i samemu zrobić. Pchasz się do teamów z takim ciśnieniem jak gówno podczas sraczki. 

Tylko po to, aby liczyć na jakiś marny grosz... Chyba powinno być mi cie szkoda. :O 

Szkoda tylko True, że wykłada pieniądze na serwery, które robią bachory z gimnazjum i przy tym nazywając się 'technikami'. 

Potrafią tylko tyle ile wyciągnęli z filmów na YT 'Jak założyć prywatny serwer metin2'. 

edit. Nie chcąc robić spamu 

@down. 

Jaki masz problem do Hillsfara? Ja go nie robiłem posada była jedną z zapłat. 

Opublikowano

To samo można powiedzieć o tobie. 

Nie chciało się dupy ruszyć i samemu zrobić. Pchasz się do teamów z takim ciśnieniem jak gówno podczas sraczki. 

Tylko po to, aby liczyć na jakiś marny grosz... Chyba powinno być mi cie szkoda. :O 

Szkoda tylko True, że wykłada pieniądze na serwery, które robią bachory z gimnazjum i przy tym nazywając się 'technikami'. 

Potrafią tylko tyle ile wyciągnęli z filmów na YT 'Jak założyć prywatny serwer metin2'. 

Ja sie nigdzie nie pcham, sami mnie biorą :)

Wiesz, nie chce się wtrącać w twoje serwery no ale to jednak te twoje badziewie hillsraf okazał się niewypałem i to koszmarnym :)

I niestety nie z gimnazjum, bo jednak troche starszy jestem :)

Poczekacie zobaczycie i zdanie zmienicie, powodzenia z dalszym hejtowaniu, ja od tego posta odpuszczam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...