Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astivia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie Polecam.

1.Pliki Avesti

2.w Team Jest FLOURINE

3. Pewnie Nixo/GumiS coś przy nich robił

1. Na podstawie Cavisa, ale teraz każde pliki są gotowe.

2. Flourine dobry technik tylko gimbus, zresztą podaj dowód na to że znajduje się w tym teamie.

3. Nawet jeżeli coś przy nich robił to chyba lepiej bo chłopak zna się na tym co robi i raczej nigdy nie było z nim żadnych problemów nie uważasz? A teraz spierdalaj na swojego asrana.

Nie avesti tylko cavisa i pewnie shaders jeszcze jest sie dobrali zlodzieje sp zoo :-)

Masz rude informacje :/ Zastanówcie się co piszecie hejterzy. :/

d158734253e555c97049431fb5585d27,62,37.j

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

[GA]Harnaś - Gra, Prezentacja, Forum, TS3 i reszta...  jak widze tego pederaste, to poprostu z automatu mowie NIE, bo to bedzie syf. Jak kazdy inny serwer tej jakze wspanialej gimbarmii.

Opublikowano

[GA]Harnaś - Gra, Prezentacja, Forum, TS3 i reszta...  jak widze tego pederaste, to poprostu z automatu mowie NIE, bo to bedzie syf. Jak kazdy inny serwer tej jakze wspanialej gimbarmii.

A ja ci ponownie przypomne, że jeszcze pare dni temu chciałeś, abym robił Ci forum =D

Sygnatura dla graczy:

1718262.jpeg

Opublikowano

Nie Polecam.

1.Pliki Avesti

2.w Team Jest FLOURINE

3. Pewnie Nixo/GumiS coś przy nich robił

I chuj że gumiś robił jak się zna na tym? Nie wpierdoli gotowca z Epvp jak Ty to zrobiłeś ,yo!

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Gumiś nic nie robił na tym  serwie nie wiecie po chuj gadacie?

Pierdolisz 3 po 3. Nixuś zrobił system PO,którym możesz handlować tak np. 

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Pierdolisz 3 po 3. Nixuś zrobił system PO,którym możesz handlować tak np. 

Ale ziomek nie ogarniasz róznicy między osobą w teamie a udostępnionymi wczesniej plikami/modami ?

Opublikowano

A PO handluje tak!

a05n63.jpg

Taki mały dodatek, a cieszy :)

Z czasem wiecej nowosci Wam tu bedziem udostepniać.

Opublikowano

Jestem w chuj negatywnie zaskoczony.

Po autorze (harnasiu) spodziewałem się czegoś o wiele, wiele lepszego, a tu kupa.
Nigdy nie spodziewał bym się że wjebiesz tam Hwangi z zmienionymi teksturami (gotowce w dodatku) czy też tak chujowe bronie.

Tekstury ziemii i grafika ta od peta są również bardzo paskudne, powiem Ci że gdy spojrzałem na nick autora tematu spodziewałem się o 90% lepszego efektu niż to co jest teraz. :P

0VPaRnd.png

Opublikowano

Po autorze (harnasiu) spodziewałem się czegoś o wiele, wiele lepszego, a tu kupa.

Nigdy nie spodziewał bym się że wjebiesz tam Hwangi z zmienionymi teksturami (gotowce w dodatku) czy też tak chujowe bronie.

Tekstury ziemii i grafika ta od peta są również bardzo paskudne, powiem Ci że gdy spojrzałem na nick autora tematu spodziewałem się o 90% lepszego efektu niż to co jest teraz. :P

ten post to prowo ?

ps zaraz 70 niedługo mnie nie będzie : (

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

ten post to prowo ?

ps zaraz 70 niedługo mnie nie będzie : (

Jeśli masz na myśli słowo "prowokacja" to oznajmiam że nie miał tego na celu, sorry nie posługuję się takim slangiem, gimnazjum dawno za mną.

Chodziło mi bardziej o to że po autorze nie spodziewałem się czegoś takiego, to tak jakby się spodziewać że James Wan nakręci film rodem Kac Wawa - dla rozjaśnienia, gdyż nie wszyscy zrozumieli mój post, jak widać.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Jeśli masz na myśli słowo "prowokacja" to oznajmiam że nie miał tego na celu, sorry nie posługuję się takim slangiem, gimnazjum dawno za mną.

Chodziło mi bardziej o to że po autorze nie spodziewałem się czegoś takiego, to tak jakby się spodziewać że James Wan nakręci film rodem Kac Wawa - dla rozjaśnienia, gdyż nie wszyscy zrozumieli mój post, jak widać.

No wybacz że nie jestem na takim poziomie jak ty,gimnazjum nigdy nie skończyłem chociaż mam ponad 20 lat - bywa.

Chodziło mi to że ten cały harnaś przecież  nic nigdy ciekawego oryginalnego nie pokazał a w twoim poście zrobiłaś w jego stronę tyle aluzji jakby był jakimś bogiem. Zresztą on podobno jest tylko grafikiem to co ma serwer z nim wspólnego ?

Do tego na Avesti był nasz kochany nixo i dzięki temu ich pliki miałem 5/15 minut po starcie serwera a nawet mnie wtedy nie było na kompie bo pojechałem do gór. Więc podejrzewam że tutaj znowu dostanę 5 minut po starcie serwera link do mega z dumpem z tego pro serwera.

A i ten handel PO który niby wam zrobił Nixo to beka bo widziałem pół roku temu na metin2hungary czy jak się to marne forum nazywa , wystarczy poszukać.

PS. Nixo nadal czekam na moje 400 zł z tuora : ( tak mnie wtedy ładnie na gg błagałeś : ( 

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Ogólnie to interfejs jest zmieniony, tak samo jak tekstura podłoża.

Co do hwangów - raczej zostają, przynajmniej na razie bo nie mamy zbyt ciekawych broni by je dodać, no ale jeżeli faktycznie graczom się one podobać nie będą to je zmienimy.

Zarys interfejsu z gry masz pokazany pare postów wyzej, jak jest SS z handlu, reszta sie tak samo prezentuje, chyba bede musiał odświeżyć tą prezentacje.

@UP

Z tobą to ja nawet dyskutować nie mam zamiaru bo masz za bujną wyobraźnie by z tobą w jakieś konflikty wchodzić.

Dla wyjasnienia - to nie są pliki Avesti, a Cavisa, a to jest różnica.

Opublikowano

Polecam ze względu na dopracowanie serwera.

Polecam również ze względu na Nyze, True i Lazarda.

Oby Wam coś z tego wyszło.

Bardzo fajny macie handel PO, mam nadzieję że system run i reszta ulepszeń będzie działała.

Życzę Tobie Nyze powodzenia :)

Opublikowano

Prezentacja generalnie ładnie, gdyby nie fakt, że 90% tego co tam jest to gotowce. Z komentarzy nie dowiedziałem się nic, bo każdy tylko gada na drugiego - dziecinada. Wyzywacie się nawzajem od gimbusów, a sami się zachowujecie jak "gimbus", paradoks. Cholernie interesuje mnie kiedy start, bo chce się przekonać, czy warto tu zagrać, a do was drodzy napinacze gracze, powiem jedno.. Jak tak sracie, że to serwer pod hajs, to nie ładujcie w niego hajsu, to priv, tu WSZYSTKO można osiągnąć bez kaski :) Więc nie wiem.. żal wam dupe ściska, że zarobi na bananowych dzieciakach, czy co? Co was to obchodzi? Grajcie bez IS'a i tyle, a nie pieprzycie głupoty. Ponawiam pytanie, kiedy start i forum?

ZjaranaPanda

Opublikowano

Prezentacja generalnie ładnie, gdyby nie fakt, że 90% tego co tam jest to gotowce. Z komentarzy nie dowiedziałem się nic, bo każdy tylko gada na drugiego - dziecinada. Wyzywacie się nawzajem od gimbusów, a sami się zachowujecie jak "gimbus", paradoks. Cholernie interesuje mnie kiedy start, bo chce się przekonać, czy warto tu zagrać, a do was drodzy napinacze gracze, powiem jedno.. Jak tak sracie, że to serwer pod hajs, to nie ładujcie w niego hajsu, to priv, tu WSZYSTKO można osiągnąć bez kaski :) Więc nie wiem.. żal wam dupe ściska, że zarobi na bananowych dzieciakach, czy co? Co was to obchodzi? Grajcie bez IS'a i tyle, a nie pieprzycie głupoty. Ponawiam pytanie, kiedy start i forum?

Gotowce powiadasz? No okej, żyj dalej w takim przekonaniu.

Start w piątek, beta oraz foru,m na dniach.

I nie, serwer pod item-shop nie jest, nie znajdziecie w nim żadnego ekwipunku czy też petów po 500k na moby tak jak na pewnym serwerze.

Opublikowano

Ogólnie to interfejs jest zmieniony, tak samo jak tekstura podłoża.

Co do hwangów - raczej zostają, przynajmniej na razie bo nie mamy zbyt ciekawych broni by je dodać, no ale jeżeli faktycznie graczom się one podobać nie będą to je zmienimy.

Zarys interfejsu z gry masz pokazany pare postów wyzej, jak jest SS z handlu, reszta sie tak samo prezentuje, chyba bede musiał odświeżyć tą prezentacje.

@UP

Z tobą to ja nawet dyskutować nie mam zamiaru bo masz za bujną wyobraźnie by z tobą w jakieś konflikty wchodzić.

Dla wyjasnienia - to nie są pliki Avesti, a Cavisa, a to jest różnica.

Na upartego to zamień je nawet na te by baso i będzie o wiele lepiej to wyglądało.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Serwer dosyć dobry, lecz ciężko polecić jeżeli w teamie jest harnaś... Chłopak, który myśli, że jest dobry a tak naprawdę nic nie umie. True, najlepszy sponsor dla którego mogę polecić serwer ze względu na niego tylko. Nyze, nie znam nie wypowiadam się na jego temat :)

Opublikowano

Serdecznie polecam wszystkim Astivię!

Profesjonalny i doświadczony zespół. Dopracowany, stabilny serwer - nic tylko pobierać i grać! :)

Opublikowano

Macie chyba jakąś lepszą reklamę co?Żeby nie grało 100 osób tylko troszkę więcej ;P

Nad reklama caly czas pracujemy :)

Wiadomo, youtube, maile i smsy do graczy to wiadomo, ale zobaczymy, moze spotkacie nasze plakaty na mieście aka senthia? :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...