Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astivia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No faktyczne nie kardzione, ale nic od siebie nie wnieśli oprócz maszyny Dreikona od TRUE ; ) 

Jak byś znał po części administracje byś wiedział czemu tak nim tempie 

Peszek nie trafiłeś :(

Maszynke na jakiej będą startować bd inna niż Dreikona #FAIL #POTWIERDZONE #INFO :>

Ogółem zapraszam na serwer,chłopaki postarali się jeśli chodzi o pliki,mam nadzieję że all wypali i pozostało wróżyć świetlaną przyszłość ^ ^

Pozdrawiam!

[HA]True vell [sPier.ol]True

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer  jest fajny może wbije

A mam jeszcze pytanie

czy byście mogli zrobić inne zbroje na180 lvl ?

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Serwer  jest fajny może wbije

A mam jeszcze pytanie

czy byście mogli zrobić inne zbroje na180 lvl ?

Ogolnie to na przyszlosc i tak mamy zamiar zwiekszyć poziom, dodać nowe sety itp.

Ale jeżeli sporej ilości nie przypadna do gustu modele, to zrobimy ankiete i ewentualnie je podmienimy.

Opublikowano

czy moglbyc dodac system ulepszen wachlarzy ? bo z tego co widze to sa same dzwonki ;)
czy bedzie mozliwosc zrobienia ,,truty V2" (jak zwal tak zwal ale chyba wiadomo o co chodzi)

zauwazylem tez, ze jest blad w ,,okienku biologa" zamiast ,,oddawanie zebow orka" jest oddawanie z?? orka..." taki drobny blad :D znajac zycie bedzie wiecej tego :D

1717652.jpeg

i czy pet bedzie dawal takie bonusy ?! 
1717653.jpeg

Opublikowano

Ogółem prezentacja mi się podoba :)

Co jedynie mnie troszkę zawiodło?

Ubogi system ulepszeń broni oraz zbrojek.

Nie pokazałeś żadnych dungeonów itp itd ...

Co do systemu ulepszeń, to sam jestem jego ciekaw.

Ale ogólnie pozytywnie, polecam :)

Widzę spinkę o znaczek GM'a Zaraz ci podeślę na privka zrobionego przezemnie może ci cię spodoba :)

Opublikowano

Start będzie w tym tygodniu?

Nie. Mieliśmy startować dziś(w piątek), ale stracilismy rachubę czasu i myslelismy, ze wczoraj dopiero środa jest.

Ale start w następnym tygodniu jakoś, pierw będzie krótka beta bo nie przewidujemy sporej ilości bugów, a nastepnie start.

Opublikowano

Nie. Mieliśmy startować dziś(w piątek), ale stracilismy rachubę czasu i myslelismy, ze wczoraj dopiero środa jest.

Ale start w następnym tygodniu jakoś, pierw będzie krótka beta bo nie przewidujemy sporej ilości bugów, a nastepnie start.

zajrzyj na poprzednia strone ;) i popraw bledy znajdujace sie na serwerze ;) malo istotne ale sa ;)

Opublikowano

zajrzyj na poprzednia strone ;) i popraw bledy znajdujace sie na serwerze ;) malo istotne ale sa ;)

To jest juz poprawione, interfejs tez bedzie zmieniony i wszystko bedzie widoczne. Pet nie bedzie miał takich bonusów, co trut v2... raczej nie.  A co do wachlarzy, zobaczymy, aktualnie jest wyrównane pvp, byśmy musieli znowu wszystko sprawdzać z postaciami jak dodamy wachlarzy i tak dalej...i znowu wszystko edytować.

Opublikowano

Nie avesti tylko cavisa i pewnie shaders jeszcze jest sie dobrali zlodzieje sp zoo :-)

Jaki Shaders? Jak coś pieprzysz pierw daj dowód, pózniej coś pisz. Shadersa nie ma w teamie i nie bedzie.

Opublikowano

1. Skąd bronie 75?

Skąd stalki?

Skąd bronie 65?

Skąd biżuteria 54/55/61?

Exp taki jak na Cavisie czy zwiększony?

Start w tym tygodniu nie da rady? (2-4)

Opublikowano

1. Skąd bronie 75?
  2. Skąd stalki?
  3. Skąd bronie 65?
  4. Skąd biżuteria 54/55/61?
  5. Exp taki jak na Cavisie czy zwiększony?
  6. Start w tym tygodniu nie da rady? (2-4)

1. Dungi/rip

2. Metki itd

3. Metki bossy itp

4. od v2 +

5. Ustabilizowany :)

6. Piątek za tydzine.

Opublikowano

nie znam ani ludzi z teamu, ani ich przeszlosci... sderwer zapowiada sie dobrze, nie wiem skad tu tyle hejtow.. ale zawsze kogos cos boli jak mu nie wyszlo na poprzednuim serwie to musi tu dodac swoje.... osobiscie uwazam ze osoby czytajace to nie wpowinny sie sugerowac opini\ami jakis potyranych typkow, ktorzy nie umieja wziac sie w garsc i zamknac buzie. Wiem, ze zyjemy w wolnym kraju ale kultura osobista troche wymaga... nieraz troche widocznie za duzo od zwykłych szarych ludzi. PISZE JESCZE RAZ : NIE POWINNISCIE SIE SUGEROWAC TYLKO I WYŁĄCZNIE OPINIAMI> KAZDY MA SZANSE ZABŁYSNĄĆ I SIE POPRAWIC>(nie wiem czy którekolwiek informacje są prawdziwe, ale jezeli tak to kazdemu nalezy dfac druga szanse)

OSOBISCIE ZAGRAM TU. I MAM NADZIEJE, ZE BEDZIE NAS NA TYLE DUZO ZEBY NIE TRZEBA BYLO ZAMYKAC SERWERKA :)
POZDRAWIAM,
SHADY18 :)

jeszcze raz napisze, zeby mi nikt niczego nie zarzucił - nie znam ani osobiscie, ani prez internet osób zaangarzowanych w serwer. po prostu mi sie spodobał ;)

wsrhs.jpg
Opublikowano

zeby to nie bylo tak że na 1 zbrojke trzeba dropic godzinami ulepszacze.. Oby był normalny drop takich rzeczy .

A druga sprawa kiedy start ? 

Opublikowano

Polecam ze względu na harnasia.

Zagram ;]

Serwer zapowiada się bardzo fajnie, lubiłem i lubię te pliki więc myślę że pogram dłużej niż miesiąc ;d

Opublikowano

zeby to nie bylo tak że na 1 zbrojke trzeba dropic godzinami ulepszacze.. Oby był normalny drop takich rzeczy .

A druga sprawa kiedy start ? 

Jest okej jezeli o drop chodzi:) Start w piatek wczesniej beta.

Skoro w teamie jest flourine, to myśle, że będzie tak samo, jak mówił na ts o aver**.

Bedzie kasa, nie bedzie serwera - raczej nie zagram.

Nie bedzie tak, tym razem mamy ogarnietego sponsora - True wiec wszystko pojdzie po naszej myśli.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ludzie czepiają się o same znaczki gm itp ok sami robili ale o ile mi wiadomo większość plików na których są stawiane wasze serwery to nie wasze pliki tylko GF bo to oni wykupili licencje , a wy te pliki podpierdalacie pozniej edytujecie wedle swojego upodobania , myslę ze skoro tak robicie to jest to samowolka i zaden priv nie ma prawa bytu , a to co zrobicie sami "edytujecie" to nie wasza wlasność i nie macie prawa roszczenia o to ;-).

Co do serwera wydaję się być co najmniej nudny , gdyż preżkę lepsza można zrobić w 10min od tego co tu mamy , nic info co gdzie skad jedynie zbroje pokazane nic specjalnego , ta prezka nie zacheca do gry i stad takie moje zdanie na temat.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Nie wiem dlaczego ludzie czepiają się o same znaczki gm itp ok sami robili ale o ile mi wiadomo większość plików na których są stawiane wasze serwery to nie wasze pliki tylko GF bo to oni wykupili licencje , a wy te pliki podpierdalacie pozniej edytujecie wedle swojego upodobania , myslę ze skoro tak robicie to jest to samowolka i zaden priv nie ma prawa bytu , a to co zrobicie sami "edytujecie" to nie wasza wlasność i nie macie prawa roszczenia o to ;-).

Co do serwera wydaję się być co najmniej nudny , gdyż preżkę lepsza można zrobić w 10min od tego co tu mamy , nic info co gdzie skad jedynie zbroje pokazane nic specjalnego , ta prezka nie zacheca do gry i stad takie moje zdanie na temat.

Słabo czytałeś prezke, oj słabo...

Na dniach dodam info o paru nowościach jakie znajdziecie na serwerze.

Opublikowano

Słabo czytałeś prezke, oj słabo...

Na dniach dodam info o paru nowościach jakie znajdziecie na serwerze.

Wybacz ale prężka jest po to aby się wiedziało co gdzie skąd to oczywiscie jest na 2planie , i to nie powinno być zadna niespodzianką , aby pozniej ludzie nie pisali postów typu a skad zatruty itp, mozecie również zachęcic gracza dropem ulepek na np daną zbroję czy nawet cały set , serwer rusza za tydzien , mozecie wziąć także kilka ciekawych filmów z dungeonów i pokazać ludziom ze chodzą , bo widzisz Harnaś Ciebie sporo osób kojarzy teraz z Askiem a u tego pana w ogole dungeony nie działają do dnia dzisiejszego , a więc rozwiej watpliwosci graczy i pokaż ze u Ciebie takich cyrków nie ma prawa być ;-)

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Wybacz ale prężka jest po to aby się wiedziało co gdzie skąd to oczywiscie jest na 2planie , i to nie powinno być zadna niespodzianką , aby pozniej ludzie nie pisali postów typu a skad zatruty itp, mozecie również zachęcic gracza dropem ulepek na np daną zbroję czy nawet cały set , serwer rusza za tydzien , mozecie wziąć także kilka ciekawych filmów z dungeonów i pokazać ludziom ze chodzą , bo widzisz Harnaś Ciebie sporo osób kojarzy teraz z Askiem a u tego pana w ogole dungeony nie działają do dnia dzisiejszego , a więc rozwiej watpliwosci graczy i pokaż ze u Ciebie takich cyrków nie ma prawa być ;-)

Takich cyrków nie ma i nie bedzie. Ogólnie nad serwerem aktualnie pracuje kilka osób, nie jedna. Wszystko jest dopracowywane i udoskonalne do końca by dobrze Wam się grało. Moze pogadam z youtuberem jakimś, by Wam przedstawił może jeden z dungeonów w formie filmu, zobaczymy.

Opublikowano

Takich cyrków nie ma i nie bedzie. Ogólnie nad serwerem aktualnie pracuje kilka osób, nie jedna. Wszystko jest dopracowywane i udoskonalne do końca by dobrze Wam się grało. Moze pogadam z youtuberem jakimś, by Wam przedstawił może jeden z dungeonów w formie filmu, zobaczymy.

Ok,rozumiem że na pewne info może być jeszcze za wczesnie i może drop czegoś ulec zmianie , jednakże na kazdym serwerze praktycznie każdy daje drop broni 75lv z dungeonów  czyzby to było spowodowane tym ze nie mają pomysłu co do dropu na tych dunegonach? chyba tak , ja pamietam jak z metków  na mapach od 90lv na Globalu respily się bossy przez krótki czas ludzie mieli frajdę z tych metków , niestety GF wziął to za bład i po jakimś czasie wycofał to , z jednej strony dobrze bo była zabawa z drugiej źle bo kazdy miał wszystkiego tyle ze musiał robic postacie pod chowanie dropu "chomiki" :D , moim zdaniem coś takiego może wypalic i np dodać ciekawy drop mały %na drop np trutki i jest malina , to tylko przyklad , chodzenie na dungeony itp to monotonne zajęcie i kazdy prawie na pamieć zna to bo niemalże kazdy ustawia drop z ripa smierci lub oddawanie szkat , myslę ze to już jest przewałkowane, aby zachęcic graczy do gry na serwerze myśle ze trzeba miec własne pomysly , bo te które teraz są to już przewałkowane i nudne , metin to gra która ma tyle lokacji itp ze można tyle dodać ze głowa mała jedyny problem to hmm bojaźliwość lub lenistwo prowadzących dane serwery ,np to się sprawdzało na serwerze to może zostać , a pózniej ludzie piszą ze coś jest kopią danego serwera. Dobra myślę ze mogłbym tak dalej wymieniać ale po prostu nie w tym rzecz , chciałem pokazać ze niektóre rozwiązania stają się monotonne i nudne przez co gracz po prostu nudzi się na serwerze.

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...