Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yitian2 Koniec

Norinek

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Masz rację skończę to teraz bo nie będę dyskutować z osobą która pewnie i LYMIXowi się pokazywała a teraz go broni gówno wiedząc.

Pozdrawiam wszystkich :*

snujesz domysly na podstawie wczesniejszych doswiadczen czy jak?

w końcu to nie ja dostalam eq, a nie ma nic za darmo podobno na tym świecie XDDDD

NADAL CZEKAM NA KONTAKT

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

snujesz domysly na podstawie wczesniejszych doswiadczen czy jak?

w końcu to nie ja dostalam eq, a nie ma nic za darmo podobno na tym świecie XDDDD

NADAL CZEKAM NA KONTAKT

Zaśmiecasz to forum. GO AWAY !

Nowicjusz
Opublikowano

Zaśmiecasz to forum. GO AWAY !

idź płakać dalej po pw komuś, że wrócisz na serwer pod warunkiem jak "zniszczysz were" ^^ chyba nie musze Ci przypominac komu to pisalas

swoją drogą slyszalam, ze z brzydkiego kaczątka mara wyroslas w koncu podobno na dziewczyne i nawet chlopaka masz -gratulacje!

Opublikowano

idź płakać dalej po pw komuś, że wrócisz na serwer pod warunkiem jak "zniszczysz were" ^^ chyba nie musze Ci przypominac komu to pisalas

swoją drogą slyszalam, ze z brzydkiego kaczątka mara wyroslas w koncu podobno na dziewczyne i nawet chlopaka masz -gratulacje!

Ja pierdole. Ale z Ciebie pani Zaczepialska.

A KYSZ STĄD!

Jak widzisz Kiken juz nie pisze, wiec mozesz splywac. ;)

Widac kto wygral ta zajebista konwersacje. Kiken gz.

Nowicjusz
Opublikowano

Ja pierdole. Ale z Ciebie pani Zaczepialska.

A KYSZ STĄD!

Jak widzisz Kiken juz nie pisze, wiec mozesz splywac. ;)

Widac kto wygral ta zajebista konwersacje. Kiken gz.

chyba nie myslisz, ze bedziesz stawiac mi warunki co mam pisac i kiedy?

nie pasuje? to wyjazd :D nikt Ci czytac nie każe, chyba, ze czujesz taka koniecznosc to juz inna sprawa -to czytaj, bo ja pisac bede dalej jak bede chciala

no wygral, wymyslajac na kazdego co leci, ale niczego nie udowodnil, zresztą kilka postow wyzej pokazal, ze jego oskarzenia to tylko domysly xD

wiec gratki Kiken, ze wygrales rozmowe hahaha -czuj sie dumny, ze "wygrales" rozmowe xD

Opublikowano

Widzę Qya że próujesz za wszelką cene się bronić ale teraz jak pokażesz cycki to już się nie obronisz :O

p.s idź lepiej pilnuj synka a nie siedzisz na forum ;) Dobranoc

Opublikowano

nie pasuje? to wyjazd :D nikt Ci czytac nie każe, chyba, ze czujesz taka koniecznosc to juz inna sprawa -to czytaj, bo ja pisac bede dalej jak bede chciala

no wygral, wymyslajac na kazdego co leci, ale niczego nie udowodnil, zresztą kilka postow wyzej pokazal, ze jego oskarzenia to tylko domysly xD

wiec gratki Kiken, ze wygrales rozmowe hahaha -czuj sie dumny, ze "wygrales" rozmowe xD

Po chuj kolejny raz zaczepiasz?

Tak mam problem, dodałem sobie ten temat do powiadomień, aby jak coś dowiedzieć się czegoś nowego, ciekawego.

A nie kurwa kolejnej wypowiedzi pojebanej gimnazjalistki.

Dziękuje, nie pozdrawiam.

Opublikowano

Co Ty z siebie robisz Qya... Istne pośmiewisko, bo zamiast zakończyć rozmowę nadal w kółko ją ciągniesz próbując dojść do swego.

Opublikowano

Do tematu tylko dodam, że Yitian2 sprzedaje waszą baze danych tzn. passy do kont, więc jeżeli macie takie same do wiecej serwów radze zmienić =) Na potwierdzenie aukcja allegro: 

xxx

trzeba odczekać 5 sek i w prawym górnym rogu SKIP AD a następnie przeniesie was na aukcje =)

...

Opublikowano

Do tematu tylko dodam, że Yitian2 sprzedaje waszą baze danych tzn. passy do kont, więc jeżeli macie takie same do wiecej serwów radze zmienić =) Na potwierdzenie aukcja allegro: 

xxx

trzeba odczekać 5 sek i w prawym górnym rogu SKIP AD a następnie przeniesie was na aukcje =)

Marna próba zarobku kolego, nie wiem ile osób się na to nabierze ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...