Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yitian2 Koniec

Norinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapytaj Tognara czy Zonniego czy tak owego isu i lvl nie dostałem na postaci WARMIA ;) wyjebane miałem w team ważne że miałem z tego korzyści a czy nie gram od roku nie wiesz ;) zgaduje że piszę z jakąś tępa dziewczynką która pokazywała cycki za itemki

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapytaj Tognara czy Zonniego czy tak owego isu i lvl nie dostałem na postaci WARMIA ;) wyjebane miałem w team ważne że miałem z tego korzyści a czy nie gram od roku nie wiesz ;) zgaduje że piszę z jakąś tępa dziewczynką która pokazywała cycki za itemki

Szacunek do kobiet, frajerze.

@AW. Macie dowody, że ktoś coś w ogóle wysłał?

87225705356827008866.png

Opublikowano

Człowieku weź się w końcu ogarnij ... 

Nie rozumie sensu po co ty w ogóle w kółko wspominasz o tym Zoonim o sprawie z twoją kobieca postacia i tak dalej. Osoby które grały na yitianie przecież dobrze o wszystkim wiedzą...

Tak martwisz się by Zooni lub Tognar nie poszli w niepamięc :( bezobaw nikt takiej krótkiej pamięci nie ma wszyscy ich będą kojarzyć, nawet bez twojej interwencji.

I tak jak wyżej trochę szacunku do innych osób. 

Opublikowano

Do małej ilości kobiet można było mieć szacunek na yitianie :)

@Edit

No miałem rację Pani Hokus :) Czyli 0 szacunku. 

@Edit

Nie chce interweniować tylko chcę wywlec wszystkie możliwe brudy tego serwera które każdy zawsze starał się tuszować. 

Opublikowano

Zapraszam graczy yitiana i innych na ten serwer ktory napewno nie padnie 

www.azzar2.com.pl

Serdecznie zapraszam Warto .

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Do małej ilości kobiet można było mieć szacunek na yitianie :)

@Edit

No miałem rację Pani Hokus :) Czyli 0 szacunku. 

@Edit

Nie chce interweniować tylko chcę wywlec wszystkie możliwe brudy tego serwera które każdy zawsze starał się tuszować. 

kiken jak juz zauwazyles piszesz bardzo duzo, ale niczego udowodnic nie potrafisz xD

wiec czekamy na dowody potem mozemy kontynuowac rozmowe

Opublikowano

Dopiero się obudziliście :) hahhahahah tak już było za czasów zoniego itp sprzedawali itemki na lewo dla tego takie sprawy jak metin i wydawanie kasy na gre bo w życiu tak naprawde to jesteście wszyscy dziaci hahhaha gimbaza jak zwykle dała sie w h*uja zrobić :) tyle mam do powodzenia :)

Opublikowano

No nareszcie ! 

Długo trzeba było czekać ale w końcu się doczekaliśmy. Jak ktoś wyżej wspomniał upadek tego serwera już dawno był do przewidzenia i myślę że nikogo nie zdziwił... Jedyne co mnie zniesmaczyło to zachowanie Pana Memosa pod koniec, ale cóż daliście się wydymać i możecie mieć pretensje tylko do siebie.

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za  grę : Kriogeniczny / DragStar / Scyarav

*Ps : A teraz przyznać się kto nie miał Switch'a ...

Opublikowano

hmmm może i ja się wypowiem ... Memos jest jaki jest ale kiedy już kupował serwer on był na skraju upadku odzyskał co włożył i stwierdził że to nie na jego nerwy ... Tu go rozumiem ... nie rozumiem tylko jego zachowania na koniec ale to już jego sprawa ,,, Co do zonniego kiken pisze że zonni żył z serwera ? Guzik wiesz serwer był dodatkowym zarobkiem w pewnym stopniu a zonni czy kasa była czy nie i tak miał go w dupie .... Frost o którym tu mowa był tylko figurantem tak samo jak Saku czy ja :) Nikt z adminów yitiana nie miał wiekszego dostepu do bazy czy plików taka jest prawda mi osobiście szkoda tego serwera ale za dużo zagrywek było tam pod kase i taka jest przyczyna upadku yitiana .,...

Opublikowano

Dopiero się obudziliście :) hahhahahah tak już było za czasów zoniego itp sprzedawali itemki na lewo dla tego takie sprawy jak metin i wydawanie kasy na gre bo w życiu tak naprawde to jesteście wszyscy dziaci hahhaha gimbaza jak zwykle dała sie w h*uja zrobić :) tyle mam do powodzenia :)

Odezwał się dzieciak -.-

Nowicjusz
Opublikowano

Zonni byl od początku, inni tylko dlatego byli, bo Zonni nie mial ukonczonych 18lat i te całe dochody nie mogly isc na niego, wiec musial miec kogos ze skonczona 18stką

Opublikowano

Ten serwer powinien trafić w dobre ręcę.

Domena pliki serwerowa i baza danych został wystawione na aukcji tak się nie robi no ale może to jest szansa że jednak ktoś normalny tym razem zadba o serwer i stworzy coś na co każdy oczekuje.

Opublikowano

Cóż.. Jeden z najstarszych i najlepszych serwerów upadł, szkoda. Niestety spodziewałem się tego około półtora roku temu co zapoczątkowało mój koniec gry. Przegrałem na serwerze kuuupee dni, tygodni, miesięcy itd. itd..

Pozdrawiam wszystkich których poznałem, jak i starą administrację.. być może do zobaczenia gdzieś, kiedyś na innych serwerach.

Rasta.

Opublikowano

Każdy serwer kiedyś musi się skończyć. Co najwyżej autor postawi następny i tyle. 

Opublikowano

Dowody chcesz na to? 

Zapytaj chodź by Emm, Zonniego, Tognara,Yasska,PozalSieBogu (powinien wiedzieć) albo i samego LYMIX'a jak Ci powie i się przyzna.

Zonni nie miał 18 jak pisałeś i to było jego główne źródło dochodu dlatego też potem poleciał Tognar (18 była już nie trzeba się było z nikim dzielić) a dodatkowe dochody to były dla Tognara bo on ma klub. 

Nowicjusz
Opublikowano

Dowody chcesz na to? 

Zapytaj chodź by Emm, Zonniego, Tognara,Yasska,PozalSieBogu (powinien wiedzieć) albo i samego LYMIX'a jak Ci powie i się przyzna.

Zonni nie miał 18 jak pisałeś i to było jego główne źródło dochodu dlatego też potem poleciał Tognar (18 była już nie trzeba się było z nikim dzielić) a dodatkowe dochody to były dla Tognara bo on ma klub. 

Litosci, wymieniles swoich znajomych (pomijając Piotrka) a wszyscy są Ciebie warci, zresztą zapytać Twoich znajomych czy to prawda, to żaden dowód jakbyś nie raczył zauważyć, ja wiem co Jacek zrobił, ale do cholery jasnej nie oczerniaj go tutaj, wymyslajac sobie bzdure, ze dostales eq za 2 tysiace, bo potwierdzic mi Twoja wersje moze nawet Barack Obama, a ja bede wierzyla Jackowi bez konkretnych dowod, jestes skonczonym idiotą nie robiąc chociażby ssów tego, ze GM Ci daje is za 2 tysiące -albo po prostu zadnej takiej sytuacji nie bylo, jak bedziesz potrafil poprzec swoje wersje jakimkolwiek dowodem odezwij sie slonko, a do chwili braku dowodów, milcz B|

Opublikowano

Nie na kazdym serwerze tak jest , naprzyklad na moim nie ma rozdawania itemow i wszyscy maja rowne szanse 

Opublikowano

Up nie ma jak to reklamowanie jakiegoś (za przeproszeniem) gowna:)

Yitian2 był jedyny w swoim rodzaju i nie porównuj go do jakiegoś szitu.

Opublikowano

Nie na kazdym serwerze tak jest , naprzyklad na moim nie ma rozdawania itemow i wszyscy maja rowne szanse 

Człowieku, czy ty chcesz coś osiągnąć z forum na cba.pl? Śmiech moim zdaniem zainwestuj i kup pl :) a nie osmieszasz się

Opublikowano

Szkoda, że gdy wbiłem na serwer w nocy aby kasy pozarabiać zastałem tylko "Serwer zostanie wyłączony za...". Jeden z najstarszych polskich serwerów Metin2 upadł i to w jaki sposób... Pozdrawiam byłą administracje jak i graczy ale pana Memosa, nie.

Serwer był dobry, jednak za bardzo postawiony pod IS'a.

Ja czekam aż Pandorka padnie, bo tam jest dopiero burdel na kólkach : D

ReDzGjJ.jpg

Opublikowano

Polecam Wam serwer Azzar2.com.pl - jest mniej osob niz na yitianie ale jest bardzo ciekawie dzieki dobremu teamowi ktorego brakowalo na yt2 , graczy z czasem przybedzie i bedzie to naprawde dobry serwer .

Opublikowano

Polecam Wam serwer Azzar2.com.pl - jest mniej osob niz na yitianie ale jest bardzo ciekawie dzieki dobremu teamowi ktorego brakowalo na yt2 , graczy z czasem przybedzie i bedzie to naprawde dobry serwer .

A ten znowu swoje <_< Nie masz co się starać serwer i tak masz dziadowski  ;)

yyyy ... ten priv to nawet  nie przypomina matina dziwie się że ktoś tam gra <_< ale pochwalę cie mi się nie ścinało ;)  ale i tak 100 razy lepszy był Yitian2 więc powodzenia w dalszym prowadzeniu tej gry

Ps. dodam że są błędy w grze i wybija do pulpitu <_<

Opublikowano

Śmieszne, za wszelką cenę chcesz tam ściągnąć graczy.

Gdyby serwer faktycznie był w porządku, tak jak starasz nam się to wmówić, to nie uciekałbyś się, do ściągania tam graczy na siłę.

''Zapraszam na mój serwer, podobny do YITIAN2 tylko, że nie upadnie''.

Podobny do Yitiana? Czyli stoi na IS'ie?

Co do reszty twojej wypowiedzi, nie upadnie, cóż, nie byłabym tego taka pewna. Sam wspomniałeś, że gra tam mało ludzi.

Czy gra na takim serwerze ma sens? Nie wydaje mi się. Odpuść już sobie spamowanie zapraszaniem na ten serwer.

I tak nikt z tutaj obecnych tam nie zagra, bo po co?

To tylko strata czasu, a zapewne i tak po kilku tygodniach padnie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Litosci, wymieniles swoich znajomych (pomijając Piotrka) a wszyscy są Ciebie warci, zresztą zapytać Twoich znajomych czy to prawda, to żaden dowód jakbyś nie raczył zauważyć, ja wiem co Jacek zrobił, ale do cholery jasnej nie oczerniaj go tutaj, wymyslajac sobie bzdure, ze dostales eq za 2 tysiace, bo potwierdzic mi Twoja wersje moze nawet Barack Obama, a ja bede wierzyla Jackowi bez konkretnych dowod, jestes skonczonym idiotą nie robiąc chociażby ssów tego, ze GM Ci daje is za 2 tysiące -albo po prostu zadnej takiej sytuacji nie bylo, jak bedziesz potrafil poprzec swoje wersje jakimkolwiek dowodem odezwij sie slonko, a do chwili braku dowodów, milcz B|

Dowodów chce osoba która pokazywała cycki z eq spoko spoko ;) 

Nikt Ci wierzyć nie każe i nie każdy trzyma ss z 2011-12 roku może Ty tak owe masz ja niestety nie no widzisz bo do tego czasu komputer zmieniałem 2 razy :) 

A naprawdę dużo osób potwierdzi Ci info i LYMIX'ie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...