Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yitian2 Koniec

Norinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha Qya dobre info :)

Tognar tak samo się nadawała zwłaszcza że on od strony technicznej zupełnie nic nie umiał a jego technicy to samo Via ...

Zonni tylko potrafił to trzymać bo musiał mieć kasę żeby żyć a kasę dawał mu właśnie yitian i wszystko się jakoś kręciło

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest tu ktoś z Team starego Zonni albo kto.

Bo doszła do mnie wiadomość że okradałam konta na yt2 i do tego że team wiedział o tym  xD

To takie pytanie? czemu ani razu bez prema ?

Czy tak ktoś po prostu mi kity wkręca.

Opublikowano

Bo doszła do mnie wiadomość że okradałam konta na yt2 i do tego że team wiedział o tym xD

..perma*.

Ps. Strzałka? xD

Opublikowano

Nie chce mi się tego czytać ale coś mnie ciągnie, nie płaczcie ludzi tam ktoś dobrze powiedział, nic nie zrobicie z tym. :) xlast Yitian2 to legenda czas się pogodzić z tym, a nerwy i spory pomiędzy graczami zachowajcie dla siebie nie piszcie na tym forum bo zaśmiecacie nie potrzebnie. Tyle z mojej strony- Kamil.

Opublikowano

Bo doszła do mnie wiadomość że okradałam konta na yt2 i do tego że team wiedział o tym  xD

A to już wiem dlaczego wyjechałaś mi z turniejem PVP Pani Strzałko :) ...

Jedyne co Ty byś mogła komuś ukraść to rozum którego Ci brakuje. Nigdy w Teamie nie było tematu twoich jakiś kradzieży wyssane z palca info :) 

Opublikowano

A to już wiem dlaczego wyjechałaś mi z turniejem PVP Pani Strzałko :) ...

Jedyne co Ty byś mogła komuś ukraść to rozum którego Ci brakuje. Nigdy w Teamie nie było tematu twoich jakiś kradzieży wyssane z palca info :)

Dziękuję :))))

[A teraz pozdrawiam Gilfuin55 aka vril  Kłamca 

Rolniku Dalej siej ploty ze kradnę (hahaha) tak ja siejesz na polu burki co są podobne do Ciebie]

Opublikowano

"Baza, pliki, domena beda wystawione na aukcji

Wiecej informacji juz niedlugo

Oferty juz mozna skladac na e-mail: [email protected]

Pozdrawiam"

Takie coś pisze jak wejdziecie na strone yt2

Opublikowano

"Baza, pliki, domena beda wystawione na aukcji

Wiecej informacji juz niedlugo

Oferty juz mozna skladac na e-mail: [email protected]

Pozdrawiam"

Takie coś pisze jak wejdziecie na strone yt2

haha rzeczywiście ładne jaja o nie mogę dobry bajer czyli memos na nowo włączy serwer ale powie że go niby sprzedał i jest nowy właściciel 

Nowicjusz
Opublikowano

Hahaha Qya dobre info :)

Tognar tak samo się nadawała zwłaszcza że on od strony technicznej zupełnie nic nie umiał a jego technicy to samo Via ...

Zonni tylko potrafił to trzymać bo musiał mieć kasę żeby żyć a kasę dawał mu właśnie yitian i wszystko się jakoś kręciło

Boże Ty serio irytujesz człowieka tym swoim Zonnim, co to Twój Pan, a Ty jestes jego psem na smyczy i on Ci każe go rozgłaszać na tym forum i chwalić czy co?

Zonni to len smierdzacy, moze i potrafi ogarnąć sprawy techniczne serwera, ale dopóki mu się hajs w kieszeni nie bedzie zgadzal to Zonni bedzie lezal z dupa jak zawsze, mu sie chcialo robic jak yitian miesiecznie zarabial 70-80tysiecy, bo mial na co, przeciez yitian to nie serwer dla Zonniego -za mala placą hahahaha

krytykujesz kazdego "czerwonego" bo mial Cie w dupie i nie mogles mu dupy lizac jak dzieciaczkowi Zonniemu?^^ pozdrawiam Cie serdecznie kiken, ale jak mowilam, zaszyj sie w swojej norze znow na 10lat i nie wychodz-najlepiej z zonnim, bo psujesz atmosfere tym swoim Zonnim

Opublikowano

grałem na tym jak ze chujowym serwie :D musze cos od siebie dodac mimo ze tam nie gram juz hoho nagash i nothey robia z siebie ofiary a sami nie byli lepsi 

przezywacie ten serwer z podkreconym licznikiem jak by to bylo wasze cale zycie no ale coz tak bywa :) padlo cos co musialo pasc tak nalatujecie na tego memosa a kazdy w teamie mial posadke po znajomosci wiec jak to bylo ?:) szczerze dobrze ze upadl nareszcie sie skonczą oszustwa yitiana na skale globalną i wielu czlonkow teamu :) pozdrawiam ogarnietych graczy ktorych znałem dlugi czas :) ciekawe gdzie sie teraz aneye podzieje jak jej swiat upadl xD

Opublikowano

Aha fajnie :) Teraz chcą 500zł za pliczki i łącznie 3000zł za domenę+baze.

Rozmawiałem z Memosem, i chciał odemnie pliczki za 20tyś zł. Mieliśmy już kupywać bo czekałem na ludzi żeby to obgadać, ale jak widze 0 kompetencji.

Możliwe, że kupimy całego Yitiana, tylko że jak widzę ich podejście to pozdrawiam :)

Szczyt złodziejstwa ....

Znajduję się tam około 50 tys rekordów account i uwaga hasła są rozkodowane.
Opublikowano

Aha fajnie :) Teraz chcą 500zł za pliczki i łącznie 3000zł za domenę+baze.

Rozmawiałem z Memosem, i chciał odemnie pliczki za 20tyś zł. Mieliśmy już kupywać bo czekałem na ludzi żeby to obgadać, ale jak widze 0 kompetencji.

Możliwe, że kupimy całego Yitiana, tylko że jak widzę ich podejście to pozdrawiam :)

Szczyt złodziejstwa ....

Znajduję się tam około 50 tys rekordów account i uwaga hasła są rozkodowane.

Jak kupicie to zostawiacie konta i eq?Czy usuwacie wszystko i robicie od nowa?

Opublikowano

Miałeś się odezwać dzień później.

Odezwałes się? Nie.

Dzwoniłem nie odbierałes. Kto tutaj mówi o odpowiedzialności i kompetencjach. :)

Opublikowano

Znajduję się tam około 500 tys rekordów account +50 tys rozkodowanych.

Szczyt frajerstwa powinni zostawic to dla siebie a nie puszczac w obieg....

Ktos to kupi, pozniej beda latac konta po necie....

1386175744-U112610.png
Opublikowano

aha bym zapomniał dziękuje bardzo za gre do hmm ja wiem 10 czerwca 2013 cos w tym stylu xD

xXTrissXx <3

Malineczkaaa

Grooya

MarciolxD(bywalo roznie ale spoko ziomek :D )

Elenaya  <3

PanTadeusz

Sirona/Kalypto(pomylilem sie co do Ciebie no ale ch... z tym :) )

bufcia415

Abejos

Wikusia  <3

więcej nie pamietam pozdrawiam innych ziomali ktorych znałem ciao :D

Opublikowano

Boże Ty serio irytujesz człowieka tym swoim Zonnim, co to Twój Pan, a Ty jestes jego psem na smyczy i on Ci każe go rozgłaszać na tym forum i chwalić czy co?

Zonni to len smierdzacy, moze i potrafi ogarnąć sprawy techniczne serwera, ale dopóki mu się hajs w kieszeni nie bedzie zgadzal to Zonni bedzie lezal z dupa jak zawsze, mu sie chcialo robic jak yitian miesiecznie zarabial 70-80tysiecy, bo mial na co, przeciez yitian to nie serwer dla Zonniego -za mala placą hahahaha

krytykujesz kazdego "czerwonego" bo mial Cie w dupie i nie mogles mu dupy lizac jak dzieciaczkowi Zonniemu?^^ pozdrawiam Cie serdecznie kiken, ale jak mowilam, zaszyj sie w swojej norze znow na 10lat i nie wychodz-najlepiej z zonnim, bo psujesz atmosfere tym swoim Zonnim

Zonni był leniem i jest śmierdzącym ale jako jedyny potrafił utrzymać yitiana tak żeby nie upadł :) Dlaczego? Napisze Ci to kretynko po raz kolejny ON ŻYŁ Z YITIANA więc musiał robić wszystko żeby stał nawet jak nic nie robił to nie pozwolił nigdy żeby padł :) Tak to prawda że Yitian / Xlast w swoich najlepszych latach miesięcznie zarabiał 50-70 tys za same SMS i co z tego?

Atmosferę jaką? Co tu jeszcze można psuć? 

Wgl kim Ty ku** jesteś bo do teraz nie wiem

A i Zonni żaden mój Pan tylko takie są realia gdy serwer był w rękach Zonniego i Tognara trzymał się od czasów Memosa było coraz gorzej bo Spit zawsze był kretyńskim dzieciakiem którym manipulowali kumple. Dziękuje nie pozdrawiam ...

Wypowiadają się ku** osoby które gówno widziały, wiedziały i wiedzą

Grałem na Yitianie / Xlascie od pierwszego jego miesiąca istnienia w Teamie byłem ponad rok więc chyba wiem troszkę więcej niż Ty. Nawet jak w Teamie już nie byłem świeżę info zawsze miałem z 1 ręki wiec możesz w tym momencie sie pi***

Opublikowano

Jak to ruszy to mozecie usunac konta ale raty servera zeby zostaly i bez tych nowych broni i nowego bizu,dodajcie te szkaty co sie otwiera co 10 lv tak zeby nikt nie prosil o datki,mapy niech beda stare shenso i jino,reszta broni z zbrojek prucz zakletych ,rapkow itp usunac,w 2 dni wbije 150 lv byc :), co do butek,tarcz,helmow,niech zostana,dodajcie nowe broni o dmg podobnym do broni 120 lv robiacymi sie z boja a dokladniej smiercio itp .. zbroje tez nowe ulepszajace sie ze stalki a dokladniej z zin cos o bonach podobnych do gold hw.ice run i nowe dt moze zostac zeby na nich dropic ulepy z is,..pozdro dlA gracza BuZiAcZeK.jAk cos moje tgg; 11607594.. Carantoc/Major276/xxRiverxx

Nowicjusz
Opublikowano

Zonni był leniem i jest śmierdzącym ale jako jedyny potrafił utrzymać yitiana tak żeby nie upadł :) Dlaczego? Napisze Ci to kretynko po raz kolejny ON ŻYŁ Z YITIANA więc musiał robić wszystko żeby stał nawet jak nic nie robił to nie pozwolił nigdy żeby padł :) Tak to prawda że Yitian / Xlast w swoich najlepszych latach miesięcznie zarabiał 50-70 tys za same SMS i co z tego?

Atmosferę jaką? Co tu jeszcze można psuć? 

Wgl kim Ty ku** jesteś bo do teraz nie wiem

A i Zonni żaden mój Pan tylko takie są realia gdy serwer był w rękach Zonniego i Tognara trzymał się od czasów Memosa było coraz gorzej bo Spit zawsze był kretyńskim dzieciakiem którym manipulowali kumple. Dziękuje nie pozdrawiam ...

Wypowiadają się ku** osoby które gówno widziały, wiedziały i wiedzą

Grałem na Yitianie / Xlascie od pierwszego jego miesiąca istnienia w Teamie byłem ponad rok więc chyba wiem troszkę więcej niż Ty. Nawet jak w Teamie już nie byłem świeżę info zawsze miałem z 1 ręki wiec możesz w tym momencie sie pi***

pominmy pierwszą linijke i drugą bo gadasz o czyms o czym kazdy doskonale wiedzial i dalej wie -wiec nie wiem po co sie pdorukujesz w tak oczywistych sprawach

gdyby Zonni nie byl taki cwany i nie wyrzucil Tognara to serwer dalej by mial tyle ludzi ile za ich czasow, wiec skoncz pieprzyc i udowadniac jak pusty jestes, bo gadasz, ze WIESZ WSZYSTKO O YITIANIE a od roku na nim nie grasz, faktycznie wiesz wszystko, brzydko mówiąc gówno wiesz :)

jak mozna stwierdzac, ze wiesz wiecej od drugiego jak nie wiesz z kim piszesz?XDDDDDD podziwiam twoją głupote, serio nie chwal sie ze byles w TEAM OPIEKUNEM TSA bo kazdy z ciebie drwil i byles wywalany 100 razy, chyba nie myslisz, ze byles przyjmowany tam raz czy dwa tylko dlatego, ze byles im potrzebny, bo jezeli tak myslisz to serio musisz byc wybitnie glupi, przyjeli cie spowrotem bo czasu nie mieli na tsa, a ty byles ich marionetką, ale mysl dalej ze byles uwielbiany przez team, tak jak w teamie cie prawie nikt nie trawil tak samo miales w grze -biedny ty

a kim jestem to dowiaduj sie od znajomych, ja ci tego nie bede ulatwiac -zadaj sobie trud, jak chcesz cos wiedziec, czyli podsumowując gówno wiesz, tak samo jak LYMIX Ci dal is o wartosci 2tysięcy xD nara bałwanie

Opublikowano

Jeżeli administrator serwera zdecydował, że serwer ma zostać zamknięty itd. TO JEST JEGO SPRAWA, nie Wasza. Jesteście dla niego brudem pod paznokciem (nie chciałem nikogo tym urazić) ale taka jest prawda. Temat jest bez sensu, ponieważ serwer został zamknięty (nie fair) ale został. Jeżeli macie coś do tego to idźcie z memosem na browca i obgadajcie sprawę :D

Piszecie, że serwer powinny objąć inne dłonie. Tylko dla Waszej wspaniałości, gdyby nie te ręce to serwera by nie było ;/

87225705356827008866.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...