Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yitian2 Koniec

Norinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to co tu sie czyta jest dosc ciekawe , smieszne, spinac o cos co byo i juz nie ma znaczenia, jesli chodzi o yitiana to zastanawia mnie pomijajac fakt sposobu zamkniecia itp to juz sobie zostawie, ale do celu ciekawi mnie kto kupi ten serwer o ile kupi po1 za tą cene wiedząc jak zostal zamknięty, po2 wiedząc kto go prowadzil i chyba kazdy sie domysli ze porobil sobie obejscia. wiec serwera szkoda ze wpadl w nie te ręce co trzeba no ale trzeba zyc dalej, jest masa innych :). DO celu osoba ktora juz sie zdecyduje na zakup moze byc pewna ze dlugo sie serwerem nie nacieszy :) ozdrawiam all 

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to co tu sie czyta jest dosc ciekawe , smieszne, spinac o cos co byo i juz nie ma znaczenia, jesli chodzi o yitiana to zastanawia mnie pomijajac fakt sposobu zamkniecia itp to juz sobie zostawie, ale do celu ciekawi mnie kto kupi ten serwer o ile kupi po1 za tą cene wiedząc jak zostal zamknięty, po2 wiedząc kto go prowadzil i chyba kazdy sie domysli ze porobil sobie obejscia. wiec serwera szkoda ze wpadl w nie te ręce co trzeba no ale trzeba zyc dalej, jest masa innych :). DO celu osoba ktora juz sie zdecyduje na zakup moze byc pewna ze dlugo sie serwerem nie nacieszy :) ozdrawiam all

Spit i objęcia? To takie sprzeczne. :)

A tak serio to czlowiek z rozumem najpierw wszystko przejrzy, zanim otowrzy serwer. ;)

Nowicjusz
Opublikowano

Dowodów chce osoba która pokazywała cycki z eq spoko spoko ;)

Nikt Ci wierzyć nie każe i nie każdy trzyma ss z 2011-12 roku może Ty tak owe masz ja niestety nie no widzisz bo do tego czasu komputer zmieniałem 2 razy :)

A naprawdę dużo osób potwierdzi Ci info i LYMIX'ie 

skąd te przypuszczenia, ze pokazywalam? zresztą, moglabym kurde nawet robic jak Panna Drassia na pewnej stronie, ale co to ma do rzeczy, czy chce taka osoba ssy czy taka?

serio zanim zaczniesz szczekac mordą to poprzyj swoje wersje czymkolwiek, bo juz szczekasz od 3 stron tematu dużo, a póki co ani jednego ssa nikt nie zauważył.

ja także czekam na dowód, że POKAZYWAŁAM CYCKI ZA IS, możesz nawet tutaj wstawic jak masz :-)

no ja mam ssy nawet sprzed 4 lat, więc szczekaj sobie dalej zacofany kikenku, ze dostales is za 2tysiące, szczekaj ^^

wiec tak jak mowilam w poprzednim poscie, bez braku dowodow sie tutaj nie wypowiadaj pacanie, bo robisz z siebie błazna mówiąc dużo a tych swoich smiesznych bajeczek nie potrafisz udowodnic, PROPSY KIKEN, bez odbioru

Opublikowano

skąd te przypuszczenia, ze pokazywalam? zresztą, moglabym kurde nawet robic jak Panna Drassia na pewnej stronie, ale co to ma do rzeczy, czy chce taka osoba ssy czy taka?

serio zanim zaczniesz szczekac mordą to poprzyj swoje wersje czymkolwiek, bo juz szczekasz od 3 stron tematu dużo, a póki co ani jednego ssa nikt nie zauważył.

ja także czekam na dowód, że POKAZYWAŁAM CYCKI ZA IS, możesz nawet tutaj wstawic jak masz :-)

no ja mam ssy nawet sprzed 4 lat, więc szczekaj sobie dalej zacofany kikenku, ze dostales is za 2tysiące, szczekaj ^^

wiec tak jak mowilam w poprzednim poscie, bez braku dowodow sie tutaj nie wypowiadaj pacanie, bo robisz z siebie błazna mówiąc dużo a tych swoich smiesznych bajeczek nie potrafisz udowodnic, PROPSY KIKEN, bez odbioru

To że taka osoba jak Ty powinna wiedzieć że EQ można było dostać jak się miało znajomości bez problemu więc co Ci trzeba udowodnić jak twoje cycki same to udowodniły :* 

Ale czego się tak denerwujesz? Prawda w oczy kolę? Jak pisałem TAK nie mam juz ss'ów ale jest to spowodowane tylko i wyłącznie zmianą komputera gdyby chodź stało by forum yitiana i miał bym odbanowane konta mógł bym Ci tak owe ss'y pokazać gdyż wysyłałem je na PW do kilku osób :) Dziękuje, bez odbieru. 

P.s Strasznie obwisłe te cycki masz, fuuuj ;/ 

P.s 2 Kiego uj** wgl mieszasz w to Drassie ona się na twój temat nie wypowiada to po co Ty zaczynasz sprawy związane z nią? 

Nowicjusz
Opublikowano

To że taka osoba jak Ty powinna wiedzieć że EQ można było dostać jak się miało znajomości bez problemu więc co Ci trzeba udowodnić jak twoje cycki same to udowodniły :* 

Ale czego się tak denerwujesz? Prawda w oczy kolę? Jak pisałem TAK nie mam juz ss'ów ale jest to spowodowane tylko i wyłącznie zmianą komputera gdyby chodź stało by forum yitiana i miał bym odbanowane konta mógł bym Ci tak owe ss'y pokazać gdyż wysyłałem je na PW do kilku osób :) Dziękuje, bez odbieru. 

P.s 2 Kiego uj** wgl mieszasz w to Drassie ona się na twój temat nie wypowiada to po co Ty zaczynasz sprawy związane z nią? 

mnie nie urazisz swoja głupotą, wrecz przeciwnie -czekamy dalej na ssik z udziałem moim na kamerce -baaa, my wiemy ze go nie posiadasz i nigdy nie widziales, bo nigdy takiej sytuacji nie bylo xD Zawsze byles falszywy i tępy bo co kilka dni zmieniales swoje wersje -biedny Kiken

gdyby to była prawda, potrafilbys udowodnic cokolwiek, WYSLALES NA PW? to dlaczego te osoby nie wstawią takowych ssow, skoro do kilku osob wyslales? co, oni tez mieli formaty komputerow, badz wymieniane? hahahaha, ale ty pajacujesz czlowieczku -taaaaak, teraz bron się yitianem, ktory zostal wylaczony -kolejna wymóweczka, tylko zastanawia nas fakt, jakbys tego dokonal, skoro forum  yitiana kilka miesiecy temu bylo zmieniane, wszystkie konta usuniete itd. a Ty mowisz, ze to bylo za czasow LYMIXA, a LYMIX już dobry rok nie jest w team, UPSSSS KOLEJNA WTOPA POLMOZGA KIKENA (tak teraz bron sie, ze ktos ci wyslal po zmianie forum hahaha)

a co mnie interesuje, ze sie nie wypowiada? ja się mogę wypowiadac na temat kazdego i tez korzystam z tego przywileju, który mi się przydał do porownania twojego glupiego myslenia

ps: ty chyba nie wiesz co to znaczy bez odbioru XDD

Opublikowano

Ty chyba jesteś psychicznie chory <_<  jak długo już się leczysz? wygląda na to że jest to niewyleczalne :P Jak można osądzać kogoś  bez dowodów tak samo ja mogę powiedzieć że twoje jaja zabłysły w internecie nie mając na to dowodów xD zejdź na ziemie!! i nie wypowiadaj się już więcej dobrze ci to zrobi.

Opublikowano

Ty chyba jesteś psychicznie chory <_<  jak długo już się leczysz? wygląda na to że jest to niewyleczalne :P Jak można osądzać kogoś  bez dowodów tak samo ja mogę powiedzieć że twoje jaja zabłysły w internecie nie mając na to dowodów xD zejdź na ziemie!! i nie wypowiadaj się już więcej dobrze ci to zrobi.

Widać jeszcze mało wiesz, bo dużo gwiazd yitiana, a nicków nie będę wymieniać pokazywało naprawdę więcej niż cycki za IS, Owoce i biżu. ;)

Nie jest psychicznie chory ale gada szczerą prawdę jakie sytuacje miały miejsca na yitianie. Jedna dziewczyna jak podejrzewam dobrze wie o co chodzi z tym co w 1 linijce. A tak hejtujesz... :x

Opublikowano

Widać jeszcze mało wiesz, bo dużo gwiazd yitiana, a nicków nie będę wymieniać pokazywało naprawdę więcej niż cycki za IS, Owoce i biżu. ;)

Nie jest psychicznie chory ale gada szczerą prawdę jakie sytuacje miały miejsca na yitianie. Jedna dziewczyna jak podejrzewam dobrze wie o co chodzi z tym co w 1 linijce. A tak hejtujesz... :x

No dobra ale to chyba jej sprawa a nie twoja lub innych więc po co wtykacie nosa  w  nie swoje sprawy <_<

Opublikowano

Pytanie po co ty wtykasz nosa w to co o czym dyskutują :). Na twoim miejscu doradziłbym iść na PW z dalszą częścią tej rozmowy niż potępiać którąś ze stron. :) Nawet nie wiesz jak mało mnie to obchodzi czy ona pokazywała czy nie, ja się nie wypowiadałem. Do tego skąd wiesz, czy ja mówię akurat o niej? :)

Opublikowano

Pytanie po co ty wtykasz nosa w to co o czym dyskutują :). Na twoim miejscu doradziłbym iść na PW z dalszą częścią tej rozmowy niż potępiać którąś ze stron. :) Nawet nie wiesz jak mało mnie to obchodzi czy ona pokazywała czy nie, ja się nie wypowiadałem. Do tego skąd wiesz, czy ja mówię akurat o niej?

Napisałem "jej" czyli osoby która (podobno) pokazywała  przecież nie skierowałem to do konkretnej osoby czytaj dokładnie  ;)

Opublikowano

Naprawdę myślisz, że piszę to po to aby przeprowadzić z  Tobą dyskusję? Nie ma to sensu, bo 5 stron moglibyśmy spamić usiłując oboje sprowadzić się do tego samego zdania oczywiście bez skutku. Ja spamu robić nie zamierzam i kończę z Tobą tą wymianę zdań a jeśli jesteś zainteresowany dalej prowadzaniem "jej" i daruj sobie teksty typu "czytaj dokładniej" czy też "naucz się czytać". możesz napisać do mnie na PW. ;)

Opublikowano

Naprawdę myślisz, że piszę to po to aby przeprowadzić z  Tobą dyskusję? Nie ma to sensu, bo 5 stron moglibyśmy spamić usiłując oboje sprowadzić się do tego samego zdania oczywiście bez skutku. Ja spamu robić nie zamierzam i kończę z Tobą tą wymianę zdań a jeśli jesteś zainteresowany dalej prowadzaniem "jej" i daruj sobie teksty typu "czytaj dokładniej" czy też "naucz się czytać". możesz napisać do mnie na PW. ;)

Było to skierowane do tej osoby która jak to powiadasz "wie o co chodzi" <_< Wcale z tobą w dyskusje nie miałem zamiaru wchodzić xD i nie czekam na twoją odpowiedź więc nie wysilaj się

Opublikowano

Było to skierowane do tej osoby która jak to powiadasz "wie o co chodzi" <_< Wcale z tobą w dyskusje nie miałem zamiaru wchodzić xD i nie czekam na twoją odpowiedź więc nie wysilaj się

Najwidoczniej wywnioskowaliśmy coś innego. Pozdrawiam :)

Nowicjusz
Opublikowano

tak, on gada szczerą prawde, faktyyycznie, tylko prawda jest taka, ze dziewczyny yitiana dla osób jego pokroju to wszystkie są dziwkami, szmatami itd.

powody są proste: jest znana, za dużo isu ma, jest wrogiem tej osoby

Kiken nie szukaj szmat i puszczalskich w swoich wrogach, bo daleko szukac nie musisz, zeby takie osoby znalezc (bo masz je w swoim gronie znajomych) -chyba nie musze mowic o kogo chodzi, bo widzisz roznimy sie tym, ze ja mowiac na taką osobe, ze sie puszcza, potrafie to udowodnic -ty nie :)

Opublikowano

tak, on gada szczerą prawde, faktyyycznie, tylko prawda jest taka, ze dziewczyny yitiana dla osób jego pokroju to wszystkie są dziwkami, szmatami itd.

Sithmon napisał szczerą prawde Hokus =D Takich zdjęć było od cholery , zawsze mademyday =D

Opublikowano

Tak Was czytam i doszedlem do jednego wniosku - gorzej niz gimbaza .... czemu wyciagacie brudy jak padl serw ? gdzie byliscie wczesniej ? idzcie na pw dalej prowadzic ta smieszna rozmowe.

Opublikowano

Nie każda dziewczyna, nie każda Pani Hokus poku :) Ale

Kiken nie szukaj szmat i puszczalskich w swoich wrogach, bo daleko szukac nie musisz, zeby takie osoby znalezc (bo masz je w swoim gronie znajomych) -chyba nie musze mowic o kogo chodzi, bo widzisz roznimy sie tym, ze ja mowiac na taką osobe, ze sie puszcza, potrafie to udowodnic -ty nie :)

Nie każda bo pozanłem wiele naprawdę wspaniałych dziewczyn na Yitianie z którymi miałem nawet okazę spotkać się w realu ale Ty jesteś akurat z tych dziewczyn które określam tak jak to napisałaś :)

Nie muszę nic udowadniać mam specjalnie dla cb oddać dysk do odzyskania żeby Ci pokazać ok. 300 zdjęc z mojej całej kariery yitiana? Proszę bardzo podam Ci numer konta dostanę pieniążki od Cb na odzyskanie dysku chętnie to w tedy wstawię.

Widzisz prawda jest taka że tylko Ty pi*** takie głupoty i próbujesz bronić LYMIX'a a każdy dobrze wie że owa sytuacja z WARMI;a i wieloma innymi "dziewczynami lub też nie zależy jak kto się podawał" miały miejsce.

Sory kolego ale może i nie mam teraz ss'ów to prawda. Grając na Yitianie od początku Xlasta widziałem, wiedziałem i wiem naprawdę dużo. Więc za przeproszeniem nie wypowiadaj się jak nie masz bladego pojęcia.

Dokładnie :) Niektórzy oferowali naprawdę fajne kamerki na skype :) Ktoś z tego tematu coś wie nie będę już pisał kto bo i tak kto grał i coś się orientował wie kto, i te osoby robiły to nie tylko za is itp ale za moderatora a tu trzeba było Zonniemu pokazać więcej niż cycki prawda?

Tak Was czytam i doszedlem do jednego wniosku - gorzej niz gimbaza .... czemu wyciagacie brudy jak padl serw ? gdzie byliscie wczesniej ? idzcie na pw dalej prowadzic ta smieszna rozmowe.

Brudy wyciągałem jeszcze za czasów jak stał serwer, nie jedno konto zostało mi przez to zbanowane, nie raz słyszałem groźby ze strony Administracji (policja, sąd, itp) więc nie mów mi proszę że dopiero teraz wyciągam brudy.

Nowicjusz
Opublikowano

Kiken ja powiem tyle, zrównałabym Cię z ziemią w tym momencie moimi argumentami, ale musiałabym naublizac Twoim "koleżaneczkom" -w sumie mogłabym, ale po co dalej zasmiecac ten PIĘKNY temat.

tak więc Kiken -zapraszam na gg/skypa/pw -dokończmy swoją rozmowe tam, bo serio Twoje argumenty do nikogo nie przemawiają, są puste, dalej próbujesz zabłysnąc swoją gównianą wiedzą na temat yitiana -tak POWTÓRZE JEST GÓWNIANA, a nie "wielka" jak to twierdzisz.

Co do tego:

"Widzisz prawda jest taka że tylko Ty pi*** takie głupoty i próbujesz bronić LYMIX'a a każdy dobrze wie że owa sytuacja z WARMI;a i wieloma innymi "dziewczynami lub też nie zależy jak kto się podawał" miały miejsce."

nie osłabiaj mnie, proszę xD

NIE JA NP NIE WIEM I MNÓSTWO OSOB NIE WIE, pieprzyc sobie możesz na niego, ale to wygląda tak -Słowo Jacka przeciwko Twojemu -a Ty zawsze byłeś fałszywy jak już wspomniałam, a do Jacka ma mnóstwo osób szacunek -więc jestes na przegranej pozycji pacanie bez dowodów :)

czekam na kontakt na pw i nie odpisuj już tutaj bo mnie osłabiasz swoją JAKŻE WIELKĄ WIEDZĄ.

Opublikowano

Qya&Kiken

Mam malutkie pytanko.

Moglibyście się przenieś na PW, do rozmów przecież zostały stworzone. o.O

Ps. Kiken bądź mądrzejszy i przestań do niej pisać. Tak można całymi dniami, a i tak macie dwa różne poglądy. :D

Opublikowano

Dziękuje mojej najlepsiejszej koleżance za podesłanie tego posta. 

Czytając wasze posty, po prostu poprawiacie mi humor. Yitian był, jest i będzie totalnym gównem poszukującym odbicia od dna. Mam nadzieje ,że nigdy nie zostanie reaktywowany przez poprzednich administratorów. Marnowanie czasu na to gówno było największym błędem życia. Teraz, gdy padł wielce część ex-graczy płacze bo nie ma co zrobić ze swoim życiem. Proponuję wyjść na dwór. Jezu, padło to i koniec. Strata czasu. Przekręty dotyczące tych śmiesznych bonów. Nie samym is'em gracz świeci !

Dobra, wale na to. Idę na dwór. 

Jebać Yitian, pozostałych fanatyków tego jebanego gówna! 

Saoczi ;*

Opublikowano

Po co ciągniecie ten temat, było mineło...,zaraz sie pozabijacie  o te virtualne rzeczy ^^. Serwer już nie bedzie reaktywowany,padł i koniec, po co płaczecie nad rozlanym mlekiem ? I tak ''gówno'' z tego zostało to wy dalej sie kłócicie o to co ''niby było'', a nie miało racji bytu. PS : Wiem,że sa kozaki co lubia ciętą riposte i jak kogoś zjadą to maja zaciesz jak cholera, popisywanie sie to ludzka rzecz (''och jaki on super bo kogoś zjechał'' ^^ ) - gwiazda neta top 1. Zwłaszcza jak ta osoba nagrała ową rozmowe to juz kompletne jest hit youtube, a wszystko prowadzi to rozkładu wartości moralnych tylko nikt nie zdaje sobie z tego sprawy bo świat to coraz większe bagno. Najlepiej odaje to :

Opublikowano

Teraz tylko czekać na pliki yitana i będzie masa serwerów na nich ;)

Moja Sygnatura

Opublikowano

Qya&Kiken

Mam malutkie pytanko.

Moglibyście się przenieś na PW, do rozmów przecież zostały stworzone. o.O

Ps. Kiken bądź mądrzejszy i przestań do niej pisać. Tak można całymi dniami, a i tak macie dwa różne poglądy. :D

Masz rację skończę to teraz bo nie będę dyskutować z osobą która pewnie i LYMIXowi się pokazywała a teraz go broni gówno wiedząc.

Pozdrawiam wszystkich :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...