Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandorumMT2.PL [Dedyk] [Medium]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mam pytanie czy wprowadzicie na stronce serwera info ile ludzi jest online?

Myśle że dodamy, wszystko w swoim czasie jak to się mówi.

Szkoda, ze max lv to 105 a nie 99. Jak pierwszy raz przeczytałem prezentacje to nie byłem zainteresowany. Ale postanowiłem przeczytać drugi raz i jednak zagram. Wygląda ciekawie.

Zapraszamy ;)

• Odpowiedzi 437
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie, że koń co 30min i jest 100% na wejście, nie masz tego boja na start jak to na hardzie, coś tam musisz podropić te medale, ale też nie jest za trudno. Dodajcie ten licznik na stronę jak ktoś wyżej pisał, tylko bez żadnego podkręcania 

A ok dodacie potem, ale tak jakiś czas po starcie poinformujcie na serwie albo tutaj ile graczy online jest około

Opublikowano

A czy  nie lepiej wprowadzić bony 5,7,10,15 niz standardowe? Mówie tutaj głównie o abs

A co do administracjii znam tylko mentoSka :D Jemu mozna ufać a co do reszty teamu sie nie wypowiadam bo nie znam :)

Mam do cb jeszcze 1 pytanko czy mógłbys pokazac drop (na screenshocie :D) ze 100 tych skrzynek poniewaz wiem co dropi ale nie wiem jak z % na wylosowanie tego przedniotu :) Z góry dzieki

Opublikowano

Witam

Mam pytanie mianowicie czy bedzie dostepny pakiet VIP tzn dropka, pierscien, monetka? na 7, 14, 30dni dziekuje pozdro 

I podlaczam sie abyscie podali liczbe graczy byloby fajnie :)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Up, wiadomo, że częściej będą dropić te mniej wartościowe przedmioty niż te lepsze. Lepiej jakby pokazali drop z metka 85, 90 itp

Na róznych  serwerach rózne przednioty naja rózna wartosc np na Ravii rada jest warta ok 5kk a na byłym RalioSie byla warta 1,5kk wiec tak jak juz mówilem na róznych serverach przedmioty maja rózną wartosc

Opublikowano

Witam

Mam pytanie mianowicie czy bedzie dostepny pakiet VIP tzn dropka, pierscien, monetka? na 7, 14, 30dni dziekuje pozdro 

I podlaczam sie abyscie podali liczbe graczy byloby fajnie :)

Z tego co widziałem na filmiku, podchodzisz bodajże do Handlarki Różności i u niej kupujesz VIP'a, drop exp itd :D

2ntwai9.gif

Opublikowano

Empe***s

Ty umiesz czytac? empri*s to medium/easy a nie hard/medium.. poza tym tam musisz zabijac bossy na CZAS a tutaj masz za kazdego metina/bossa wiec nie wiem jak ty myslisz..

Opublikowano

Ty umiesz czytac? empri*s to medium/easy a nie hard/medium.. poza tym tam musisz zabijac bossy na CZAS a tutaj masz za kazdego metina/bossa wiec nie wiem jak ty myslisz..

Nie za każdego ;d

Opublikowano

Szkoda ze takie małe zainteresowanie serverem ;/

bo nie ma reklamy... i to jest wlasnie ten mankament ;) mnie osobiscie odrzucily bony .. takie jak na pl .. (gdyby to zmienili bylo by lepiej) wiem ze to hard ale te pierwsze 2 bony np 2 int i 4 int mozna usunac (bo po co one? )

czuje ze tutaj bedzie tak samo jak na Ali**s2 czyli mala ilosc graczy ...

Opublikowano

bo nie ma reklamy... i to jest wlasnie ten mankament ;) mnie osobiscie odrzucily bony .. takie jak na pl .. (gdyby to zmienili bylo by lepiej) wiem ze to hard ale te pierwsze 2 bony np 2 int i 4 int mozna usunac (bo po co one? )

czuje ze tutaj bedzie tak samo jak na Ali**s2 czyli mala ilosc graczy ...

Nie wiem czy nie zauwazyles ale zainteresowanie caly cas sie zwieksza 4h do startu a juz 72 osoby w temacie, ale fakt przydalaby sie wieksza reklama.

Opublikowano

Kurwa gościu specjalnie dali drop SM w grze, żeby ludzie nie płakali, że serwer pod IS, a tak naprawdę nie wydropisz tyle SM, aby cokolwiek kupić :D

POZDRO

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Kurwa gościu specjalnie dali drop SM w grze, żeby ludzie nie płakali, że serwer pod IS, a tak naprawdę nie wydropisz tyle SM, aby cokolwiek kupić :D

POZDRO

Nie wiem czy wiesz ale kazdy server jest pod is...

@AV: Zrobicie oxa na start?

Opublikowano

A i mam jeszcze 1 pytanko czy te serwerowe szkaty beda dropily dosc dobrze czy za przeproszeniem *ujowo

Dropia dobrze bez rękawiczki. Z rękawiczką jeszcze lepiej :) 

Opublikowano

usuniecie pierwsze wartosci bonow ? zamiast 2 , 4 , 6,  8 , 12 sily na 6 , 8 , 12 sily ? niby nic a bedzie sie lepiej gralo i bonowalo a napewno wybonowanie nie zajmie 1 dzien ;)

Opublikowano

Ceny w is trochę, porażka + brak pakietów vip. (PD, REKAWICE ITP NA 1/3/7 DNI)  proponuje redukcje cen w is o 25-30%

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

usuniecie pierwsze wartosci bonow ? zamiast 2 , 4 , 6,  8 , 12 sily na 6 , 8 , 12 sily ? niby nic a bedzie sie lepiej gralo i bonowalo a napewno wybonowanie nie zajmie 1 dzien ;)

Najlepiej to by było gdyby zrobili głosowanie jakie bony zostawić .

@top

Co do serwera to dla mnie miazga :D 

Na pewno zawitam z moją armia :P

Polecam i zapraszam na serwer ;3 

Opublikowano

Ceny w is trochę, porażka + brak pakietów vip. (PD, REKAWICE ITP NA 1/3/7 DNI)  proponuje redukcje cen w is o 25-30%

Sa pakiety vip u handlarki.

Opublikowano

Moim zdaniem serwer wydaję się ok, duży + to bonusy w eq , nie przesadne w sam raz ze tak to ujmę standardy , 2 rzeczą to wierzchowce jak mniemam tylko w is? 3 rzecz to co tak właściwie będzie dropić w tych dungeonach? Będzie możliwość dropnięcia tęczowego kamyka czy tylko i wyłącznie IS?

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...