Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja JP Armia, Youtube a Metin2.

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dość kontrowersyjny temat względem naszego forum, wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :D

Co sadzicie o tym całym IsAmU, Nitro i reszcie tych pseudo youtuberów co tak się trzymają razem i się wywyższają przez marny kanał i marny serwer? W dodatku promują się na szkodzie innych, wiem, że zdania będą podzielone, ale chetnie poznałbym opinie użytkowników na ten temat, lubie ostre dyskusje.

A moderatora prosze o nie zamykanie tematu bądź przeniesienie go.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratuluję założenie 1o85y 9345713495134611348 podobnego tematu. Jednak wypowiem sie ^^, iSaMu twierdzi że FuBu to złodziej, może i mają te słabe dowody, które FuBu napewno zrobił aby iSaMu dostał ORGASSSMU .. ( xD) sam mówił tak na ts'ie balmory :) no i wiadome, YouTube. iSaMu wybił się na FuBu, nie oszukujmy się ^^ przy pomocy gimbazy kanał isamu zyskał popularność. Mogę tak nawijać, nawijać, aaa.. i zapomniałem o tych ich marnych serwerach, o których wspomniałeś w temacie. Pzdr :) pisane na szybko xD

//edit

CvS rozjebał .... x D

" Dyskusję z harnasiem nie mają sensu dlatego lepiej zbanować konta stare bo i tak założy nowe i dalej będzie robił to samo. Dzikie zwierze trudno wytresować aby był taki sam jak pies czyli posłuszny i miły wobec innych. " ~ CvS

sygnatura_zpse1864b76.jpg

Opublikowano

Gratuluję założenie 1o85y 9345713495134611348 podobnego tematu. Jednak wypowiem sie ^^, iSaMu twierdzi że FuBu to złodziej, może i mają te słabe dowody, które FuBu napewno zrobił aby iSaMu dostał ORGASSSMU .. ( xD) sam mówił tak na ts'ie balmory :) no i wiadome, YouTube. iSaMu wybił się na FuBu, nie oszukujmy się ^^ przy pomocy gimbazy kanał isamu zyskał popularność. Mogę tak nawijać, nawijać, aaa.. i zapomniałem o tych ich marnych serwerach, o których wspomniałeś w temacie. Pzdr :) pisane na szybko xD

//edit

CvS rozjebał .... x D

Wiem ze tych dyskusji bylo sporo, ale wszystkie usuniete z tego co widze a ta ma zostac inaczej zrobie tu armagedon. :3

Co do promowania się isamu na fubu, nie do końca. W sumie isamu bardziej kiecol wypromował, niż FuBu, bo od kiecola sie to wszystko zaczeło, do którego osobiscie nic nie mam bo jednak jego parodie miały to coś, a to co robi isamu ze swoimi przydupasami jest dla mnie szczytem debilizmu. W dodatku isamu sam kiedyś z fubu nagrywał :v

Opublikowano

Wiem ze tych dyskusji bylo sporo, ale wszystkie usuniete z tego co widze a ta ma zostac inaczej zrobie tu armagedon. :3

Co do promowania się isamu na fubu, nie do końca. W sumie isamu bardziej kiecol wypromował, niż FuBu, bo od kiecola sie to wszystko zaczeło, do którego osobiscie nic nie mam bo jednak jego parodie miały to coś, a to co robi isamu ze swoimi przydupasami jest dla mnie szczytem debilizmu. W dodatku isamu sam kiedyś z fubu nagrywał :v

Fakt, smieszy mnie jeszcze Małysz, który myślał że jak miał haj$ z balmory jest kimś, jednak gdy haj$ sie skończył wiedział gdzie polecieć pierwszy. Oraz Negatyw który również wpieprzył się w nie swoje sprawy.

Opublikowano

Fakt, smieszy mnie jeszcze Małysz, który myślał że jakmiał haj$ z balmory jest kimś, jednak gdy haj$ sie skończył wiedział gdzie polecieć pierwszy. Oraz Negatyw który również wpieprzył się w nie swoje sprawy.

Mnie smieszy jego hipokryzja. Tak FuBu obrazał, a na MPCforumie od eq na lewo aż huczy :)

W dodatku wypromował się na isamu i fubu, zdobył 10k a i tak go nikt nie oglada xD

Opublikowano

Mnie smieszy jego hipokryzja. Tak FuBu obrazał, a na MPCforumie od eq na lewo aż huczy :)

W dodatku wypromował się na isamu i fubu, zdobył 10k a i tak go nikt nie oglada xD

Mhm, lub suby z allegro :) wystarczy porównać ilość subów a wyświetleń w jego nowych filmikach i tych starszych.

Opublikowano

Mhm, lub suby z allegro :) wystarczy porównać ilość subów a wyświetleń w jego nowych filmikach i tych starszych.

Też mozliwe. Ja tylko czekam aż zaraz ktoś z bandy isamu tu wpadnie i zacznie Nas hejtować lub wpadną ze swoim żałosnym tekstem"jebac fubu soł macz" gdzie wiekszość i tak pewnie nie wie, co to znaczy so much. :v

Opublikowano

Też mozliwe. Ja tylko czekam aż zaraz ktoś z bandy isamu tu wpadnie i zacznie Nas hejtować lub wpadną ze swoim żałosnym tekstem"jebac fubu soł macz" gdzie wiekszość i tak pewnie nie wie, co to znaczy so much. :v

Jak to mówi DeeJayPallaside, zaraza gimbusów. Jedyny godny YouTuber którego mogę polecić ^^

nie odbiegając, ciekawi mnie dlaczego każda prezetacja balmory na mpcforum została odrazu wyrzucana do kosza ?

Balmora znika z MPC.

Przecież to konkurencja ;) -

wiesiekex

Ta reklama nie pojawi się na MPC :) jeśli będziesz spamował to dostaniesz bloka na posty.

Opublikowano

Jak to mówi DeeJayPallaside, zaraza gimbusów. Jedyny godny YouTuber którego mogę polecić ^^

nie odbiegając, ciekawi mnie dlaczego każda prezetacja balmory na mpcforum została odrazu wyrzucana do kosza ?

Nie pamiętam dokładnie, ale było to chyba przez to, że bambus reklamował fejsm**, albo sami nie chcieli. Nie pamietam.

Co do youtuberów, heh. Jest wiele zajebistych youtuberów od Metina ktorzy zasluguja na wiele wiecej subskrybcji, a ludzie o nich nie wiedza :v

Opublikowano

Też się wypowiem.

Co do tego, że FuBu okradł małysza są podzielone głosy... Nie ma konkretnych, niepodważalnych dowodów. Gdyby, nie to, że FuBu i jego "gang" atakowali Ravie, to całej afery JP Armii vs FuBu by nie było :D.

Ravia, bez tego całego zespółu co liczy ponad 1 000 000 widzów, byłaby gownem. Tyle w temacie, Oni głównie wybili się na spinie z FuBu i ravii, tak samo Jarosław.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Dokładnie IsAmU spamuje reffami i kto tu jest pazerny na hajs ? razem z malyszem 15 serwerow otworzyli ,ArmiaJP ?  Banda 10 letnich gimbusów , grubasów z podstawówki albo osób ,którzy nie myślą samodzielnie  + na dodatek nie ma u IsAMu tak jak kiedys zabawnych filmow tylko robienie z siebie pajaca tyle.

Opublikowano

UP: Wszyscy są pełnoletni.

Opublikowano

Też się wypowiem.

Co do tego, że FuBu okradł małysza są podzielone głosy... Nie ma konkretnych, niepodważalnych dowodów. Gdyby, nie to, że FuBu i jego "gang" atakowali Ravie, to całej afery JP Armii vs FuBu by nie było :D.

Ravia, bez tego całego zespółu co liczy ponad 1 000 000 widzów, byłaby gownem. Tyle w temacie, Oni głównie wybili się na spinie z FuBu i ravii, tak samo Jarosław.

Jaki gang atakował ravie? Wytłumacz, bo widocznie o czymś nie wiem.

Opublikowano

DDoS'owali, ekipa FuBu xD

Opublikowano

Jaki gang atakował ravie? Wytłumacz, bo widocznie o czymś nie wiem.

Bitwa o graczy, kilka tygodni po całej aferze FuBu zaczął ,,ddosować" Ravie, ravia padała, a gracza z ravii szli na balmore ;) w koncu isamu rowniez zebral ekipe i postanowił się odegrać :) popatrz na wywiady isamu,malyszów i reszte ekipy  JP "ARMJI"

Widze że jest duże zainteresowanie tym tematem, mysle ze niektórym te posty wpadną do głowy i Sobie to przymysla, i zmądrzeją. Takich ludzi nam trzeba :D

ShowMustGoOn. Co z Aslanem ?? w sensie, czy dziala :D

Opublikowano

Bitwa o graczy, kilka tygodni po całej aferze FuBu zaczął ,,ddosować" Ravie, ravia padała, a gracza z ravii szli na balmore ;) w koncu isamu rowniez zebral ekipe i postanowił się odegrać :) popatrz na wywiady isamu,malyszów i reszte ekipy  JP "ARMJI"

Widze że jest duże zainteresowanie tym tematem, mysle ze niektórym te posty wpadną do głowy i Sobie to przymysla, i zmądrzeją. Takich ludzi nam trzeba :D

ShowMustGoOn. Co z Aslanem ?? w sensie, czy dziala :D

Ale FuBu nie ddosował ravi, bambusek tak samo, były to osoby pośrednie.

Aslan działa.

Opublikowano

Ale FuBu nie ddosował ravi, bambusek tak samo, były to osoby pośrednie.

Aslan działa.

Oni nie, lecz ich cala JP Armia się zebrała i zaczęło się. Sami nie wpadli napewno na ten pomysł, bamusek i isamu napewno maczali w tym palce :) Jednak to nie jest do konca podwierdzone. I jeszcze jedna sprawa mnie interesuję, sprawa na policji, ponoć FuBu się wyparł, i sprawa znowu ucichła, oboje przeciez powinni zostac ukarani, prywatne serwery metina przeciez są nielegalne :>

Opublikowano

Pragnąłbym zauważyć, że oni nie tylko się wybili na FuBu, nie zapominajmy o gimperze i kiecolku czy jak on tam ma.Jak kolega wyżej ma nick powiem, że SHOWMUSTGOON.

Opublikowano

Oni nie, lecz ich cala JP Armia się zebrała i zaczęło się. Sami nie wpadli napewno na ten pomysł, bamusek i isamu napewno maczali w tym palce :) Jednak to nie jest do konca podwierdzone. I jeszcze jedna sprawa mnie interesuję, sprawa na policji, ponoć FuBu się wyparł, i sprawa znowu ucichła, oboje przeciez powinni zostac ukarani, prywatne serwery metina przeciez są nielegalne :>

Bambusek jakby chcial to inaczej by ravie zniszczyl.

Pragnąłbym zauważyć, że oni nie tylko się wybili na FuBu, nie zapominajmy o gimperze i kiecolku czy jak on tam ma.Jak kolega wyżej ma nick powiem, że SHOWMUSTGOON.

Gimper nie potrzebował wybijania sie, no ale to gimper.

A kiecol akurat fajne parodie robił, ja tam go lubie i nic do niego nie mam, mimo ze jestem za fubu w tej całej internetowej spinie.

Opublikowano

JP Armia w której wszyscy członkowie to przeważnie 1 / 2 gimnazjum.

Beka z nich i z tych z tych pseudo przywódców "armi"

Gimb Armia :D

Beka w chuj ten isamu ma 20 pare lat a zachowuje się na poziomie swoich widzów z gimnazjum :)

ISAMU to ulubieniec gimbazy i noł lajfów.

FuBu ma z niego beke i totalnie olewa go

Opublikowano

@UP, FuBu - Następny grubas, siedzący na fotelu i okradający gimbusów z kasy. Na jedno wychodzi ;3

@Topic, Do nich zastrzeżeń nie mam praktycznie żadnych. - Robią to co chcą, od tego jest internet xD

xq0lgJF.png

Opublikowano

Nawet FuBu w którymś z wywiadów powiedział że nie ma nic do niego. Ale to prawda jest że isamu się wybił na. Fubu początkowo kulturalnie zaczął podchodzić do sprawy a isamu wulgi. A jako że dzieci lubią wulgi i złe przykłady poszli za nim. Przyznam się ja też z początku oglądałem isamu ale ogarnąłem się na czas.

Opublikowano

Nie mogę patrzeć co wy piszecie.

FuBu to pierdolony złodziej aka Jarek grubas. Tak się wycwanił że opierdolił swoich własnych techników na hajs <IS, ALLEGRO>.

A co do IsAmU, Nitra itd. są to spoko ludzie, może zachowują się czasami jak popierdoleni, ale to dlatego że mają poczucie humoru, lub po prostu mają takie nie prostackie charaktery.

Jebać FuBu i tyle. ;)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Oj harnaś, zazdrościsz im że serwer ma isamu git?
Dla mnie są spoko, bo robią coś by rozbawić ludzi, a nie pierdolą bzdety jak Ty :)

Opublikowano

Oj harnaś, zazdrościsz im że serwer ma isamu git?

Dla mnie są spoko, bo robią coś by rozbawić ludzi, a nie pierdolą bzdety jak Ty :)

Serwer jak isamu moge ci w tydzien zrobic bo tam nic nowego nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...