Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja JP Armia, Youtube a Metin2.

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do tych ataków na ravie to za tym stał FuBu i ekipa,a pozatym jak u FuBu na konto mogą lądować skradzione itemy?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dla mnie każdy ma coś za uszami nie wiem i nie interesuje mnie ta ich nienawiść do siebie tyle w temacie 

Opublikowano

Nie mogę patrzeć co wy piszecie.

FuBu to pierdolony złodziej aka Jarek grubas. Tak się wycwanił że opierdolił swoich własnych techników na hajs .

A co do IsAmU, Nitra itd. są to spoko ludzie, może zachowują się czasami jak popierdoleni, ale to dlatego że mają poczucie humoru, lub po prostu mają takie nie prostackie charaktery.

Jebać FuBu i tyle. ;)

Oj harnaś, zazdrościsz im że serwer ma isamu git?

Dla mnie są spoko, bo robią coś by rozbawić ludzi, a nie pierdolą bzdety jak Ty :)

Ooo juz sie zlecieli jak mucha na gowno.

Uwazam ze isamu jak i reszta tej bandy wybili sie na fubu .

Opublikowano

Serwer jak isamu moge ci w tydzien zrobic bo tam nic nowego nie ma.

ty już nie jesteś w teamie aslana?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

ty już nie jesteś w teamie aslana?

Jestem, a co to ma do tego? xD

@ellenore czy jak ci tam

FuBu to pierdolony złodziej aka Jarek grubas. Tak się wycwanił że opierdolił swoich własnych techników na hajs <IS, ALLEGRO>.

dowód.

Opublikowano

Jestem, a co to ma do tego? xD

@ellenore czy jak ci tam

dowód.

jak on schodził z kompa osoba co sprzedawała bryłki też schodziła eq okradzione było na jego koncie

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

FuBu nie atakował ravii, tak samo nikt z teamu Balmory. Pieniążki się zgadzały, "zamówiło" się parę osób i tak się działo ;-)

@nie zrobisz takiego serwera, jeżeli nawet... to będzie grać 500osób max, jak mówiłem ich reklama jest największą w tym świecie metina ;]

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

FuBu nie atakował ravii, tak samo nikt z teamu Balmory. Pieniążki się zgadzały, "zamówiło" się parę osób i tak się działo ;-)

@nie zrobisz takiego serwera, jeżeli nawet... to będzie grać 500osób max, jak mówiłem ich reklama jest największą w tym świecie metina ;]

a masz jakieś dowody,że FuBu nie atakował ravi?

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

a masz jakieś dowody,że FuBu nie atakował ravi?

nikt nie ma takich dowodów i moim zdaniem nie powinniście go o to posądzać :P

Opublikowano

nikt nie ma takich dowodów i moim zdaniem nie powinniście go o to posądzać :P

no spoko  to zostawmy tę sprawę na boku ale o to ,że sprzedawał bryłki,postacie,eq na allegro to są dowody

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Tez sie wypowiem. 

A więc tak xD Isamu czy inne gówno wybiło się na FuBu za pomoca kiecolla (kiecoll wstawial ss jak isamu mu wysylal kase zeby tylko gral na sravi.eu i ciągnąl za sobą graczy)

Większość widzów isamu ma 13 lat. 

Isamu cisnie fubu od prawiczków i innych monobrwi zeby tylko zaimponowac swoim gimbusiarskim widzom. 

Gdyby nie fubu nie istniala by ravia.

Mysle ze ISamu kupuje sobie suby. - zobaczcie jak od nowego roku - bodajze mial 80k subów w lutym mial juz ponad 200k - codzienie przybywalo mu od 2-5k subów - szczególnie w nocy ... (bylo to ukazane w innym temacie lub na innym forum)

Do fubu nic nie mam - to ze tam okradl malysza to nic nie znaczy - nie ma zadnych dowodów - to bajka wymyslona przez kiecolla lub wydarzylo się to naprawde w co wątpie.

A tak wogole isamu zatrzymal sie na rozwoju 15 latka co swiadczą o tym jego filmiki i zrobienie dziecka w wieku bodajze 16 lat 0_o - jego widzom to imponuje.

Dobrze ze takie tematy powstaja moze zagorzali fani ISamu wreszcie przejzą za na oczy

Gdyby powstala balmora s2 - ravia padnie w przeciagu miesiaca

Nie popieram ani Isamu ani Fubu - dla mnie niszcza sobie zycie. Zyja tylko internetem .

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Ja to mowie od samego poczatku, robią z siebie debili i wybili sie nie na tym ze dobrze mowia, ze dobrze grają czy cos, wybili sie na hejtowaniu kogos w tym przypadku fubu.
Mowicie o poczuciu humoru, nwm ja ogladalem kiedys pare filmikow nitro i isamu i sory ale mnie tam nic nie smieszy, a ile razy zlapalem sie za glowe to juz inna historia.

Żal i ból ;pp

Cisna po fubu ze zlodziej e pazerny na hajs, a jak ktos wyzej pisal, co 2 minuty w filmiku mówią o reflinkach.

Ale bardziej niz oni smieszy mnie małysz. ten typ jest tak przygłupi ze brak mi na niego okreslenia.

Fubu go ojebał, powiedzmy ok ale skoro tak to czemu nie poszedl z tym na policje? To są realne pieniadze, maja usluge sms itd.
Nawet jesli nie na policje, to czemu do chuja ten jebany idiota nie dal wszystkich dowodow odrazu zeby wsypac fubu, tylko dodal filmik i na koniec niego slyszymy "co tydzien bede wrzucal filmiki z kolejnymi dowodami, jebac fubu"
No sory tylko mi to wyglada tak jak wyglada? Wymyslil sobie bajeczke zeby sie wybic na yt, tak samo laminero.  Niby fubu rozjebal im dracosa, wielki placz. Mija tydzien i stawiają nowy server xD Smiech

Wracajac do isamu i jp armi, tak jak ktos mowi, 90% tych ludzi ktorzy go ogladaja i popierają, nie oszukujmy sie ma 13 lat, a dzieci w tym wieku lubią jak ktos bluzni, badz kogos wyzywa, dlatego jp armia ma u nich wziecie.

Ale to chyba dobrze ze gimbusy siedza u nich na kanalach a normalni youtuberzy mają normalnych widzow, przynajmniej ja to tak widze.

rYD9JSA.png

Opublikowano

no spoko  to zostawmy tę sprawę na boku ale o to ,że sprzedawał bryłki,postacie,eq na allegro to są dowody

boli cie to ? tobie sprzedawał ? no właśnie więc tą sprawę też zostaw :)

Tez sie wypowiem. 

A więc tak xD Isamu czy inne gówno wybiło się na FuBu za pomoca kiecolla (kiecoll wstawial ss jak isamu mu wysylal kase zeby tylko gral na sravi.eu i ciągnąl za sobą graczy)

Większość widzów isamu ma 13 lat. 

Isamu cisnie fubu od prawiczków i innych monobrwi zeby tylko zaimponowac swoim gimbusiarskim widzom. 

Gdyby nie fubu nie istniala by ravia.

Mysle ze ISamu kupuje sobie suby. - zobaczcie jak od nowego roku - bodajze mial 80k subów w lutym mial juz ponad 200k - codzienie przybywalo mu od 2-5k subów - szczególnie w nocy ... (bylo to ukazane w innym temacie lub na innym forum)

Do fubu nic nie mam - to ze tam okradl malysza to nic nie znaczy - nie ma zadnych dowodów - to bajka wymyslona przez kiecolla lub wydarzylo się to naprawde w co wątpie.

A tak wogole isamu zatrzymal sie na rozwoju 15 latka co swiadczą o tym jego filmiki i zrobienie dziecka w wieku bodajze 16 lat 0_o - jego widzom to imponuje.

Dobrze ze takie tematy powstaja moze zagorzali fani ISamu wreszcie przejzą za na oczy

Gdyby powstala balmora s2 - ravia padnie w przeciagu miesiaca

Nie popieram ani Isamu ani Fubu - dla mnie niszcza sobie zycie. Zyja tylko internetem .

zgadzam się :) 

tylko był serwer walesa o nazwie ''PompaMT2''  padł po jakimś czasie potem wystartowała ballmorka najlepszy dotychczas serwer HARD potem wystartowała ravia później idąc daleko do przodu isamu po filmikach z negatywem oraz vertezem uzyskał bardzo dużą liczbe widzów (a liczba rosła)

Opublikowano

Ja to mowie od samego poczatku, robią z siebie debili i wybili sie nie na tym ze dobrze mowia, ze dobrze grają czy cos, wybili sie na hejtowaniu kogos w tym przypadku fubu.

Mowicie o poczuciu humoru, nwm ja ogladalem kiedys pare filmikow nitro i isamu i sory ale mnie tam nic nie smieszy, a ile razy zlapalem sie za glowe to juz inna historia.

Żal i ból ;pp

Cisna po fubu ze zlodziej e pazerny na hajs, a jak ktos wyzej pisal, co 2 minuty w filmiku mówią o reflinkach.

Ale bardziej niz oni smieszy mnie małysz. ten typ jest tak przygłupi ze brak mi na niego okreslenia.

Fubu go ojebał, powiedzmy ok ale skoro tak to czemu nie poszedl z tym na policje? To są realne pieniadze, maja usluge sms itd.

Nawet jesli nie na policje, to czemu do chuja ten jebany idiota nie dal wszystkich dowodow odrazu zeby wsypac fubu, tylko dodal filmik i na koniec niego slyszymy "co tydzien bede wrzucal filmiki z kolejnymi dowodami, jebac fubu"

No sory tylko mi to wyglada tak jak wyglada? Wymyslil sobie bajeczke zeby sie wybic na yt, tak samo laminero.  Niby fubu rozjebal im dracosa, wielki placz. Mija tydzien i stawiają nowy server xD Smiech

Wracajac do isamu i jp armi, tak jak ktos mowi, 90% tych ludzi ktorzy go ogladaja i popierają, nie oszukujmy sie ma 13 lat, a dzieci w tym wieku lubią jak ktos bluzni, badz kogos wyzywa, dlatego jp armia ma u nich wziecie.

Ale to chyba dobrze ze gimbusy siedza u nich na kanalach a normalni youtuberzy mają normalnych widzow, przynajmniej ja to tak widze.

Malysz był na policji tylko oni mieli umowę "ustną" a FuBu się nie przyznaje

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Malysz był na policji tylko oni mieli umowę "ustną" a FuBu się nie przyznaje

umowa ustna nie liczy się na policjii musi być papierek więc nie ma dowodów że go okradł na pare tysięcy złotych tak na prawdę to moim zdaniem go nie okradł ponieważ jak małysz sam mówił i pokazywał w swoich filmikach ''fubu płacił mu coraz mniej pieniędzy a wkońcu uzbierało się 30 tyś. '' tyle w temacie ;)

Opublikowano

Nie był. :)

to ja już nie wiem z moich źródeł wynika,że był

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Nie był. :)

Był, był. POTFIERDZONE INFO. Tak myślałem ze w tym temacie będzie takie GUNWO. Byli na policji, pisałem już wczesniej w poscie, oraz są x2 wywiady na ten temat :)

sygnatura_zpse1864b76.jpg

Opublikowano

Był, był. POTFIERDZONE INFO. Tak myślałem ze w tym temacie będzie takie GUNWO. Byli na policji, pisałem już wczesniej w poscie, oraz są x2 wywiady na ten temat :)

Czyli moje źródła dobrze donoszą FuBu się wypiera taki typ człowieka jak by nie bał się czegoś wyłaczył by syntezator  zrobił vloga

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Co zrobi policja nie mając żadnej umowy? To samo przy budowie domu, firma może komuś zrobić remont, a jeśli nie podpisze z właścicielem budynku żadnej umowy to nawet jeśli im za robote nie zapłaci to mu chu** zrobią. (mam wujkow co mieli taka sytuacje bo maja firme, teraz prawnik sporządził odpowiednią umowe i już są bezpieczni od takich akcji)

A co do serwerów, to już od dawna wiadomo, że serwer nie musi być dobry by mieć graczy, wystarczy by grał na nim ktoś albo "sławny" albo poprostu miał poparcie od "elity" :P

Jednego nie rozumiem dlaczego dalej wszyscy mowia "je*** fubu" itp. przecież ta afera jest stara jak świat, więc mogli by wszyscy już sobie dać z tym spokój, bo z czegoś co miało prowadzić do poinformowania ludzi kim jest ten człowiek, zrobiło się jedno wielkie hasło reklamowe :P

sygna.jpg

Opublikowano

Był, był. POTFIERDZONE INFO. Tak myślałem ze w tym temacie będzie takie GUNWO. Byli na policji, pisałem już wczesniej w poscie, oraz są x2 wywiady na ten temat  :)

Ty a ja bylem na blancie z obamą , stary bylo tak zajebiscie :)

rYD9JSA.png

Opublikowano

@Bakej. Pozwoliłem ci na używanie mojego logo ? Raczej nie -_- usuń go ....

Teraz wypowiadając się co do całego OGROMNEGO sporu IsamU vs FuBu. Arma JP naprawdę jest straszna będąc na Pyrkonie oraz na IEM'ie widziałem setkę osób krzyczące "ŁUBU DUBU - JEB@Ć FUBU" ... Mnie takie coś normalnie śmieszyło jak widziałem setkę 10 letnich dzieci , krzyczących na całego IEM'a coś takiego ...

FuBu okradł Małysza ? <hahaha>

Widać nawet nikt nie zna prawdy ... A prawda jest jedynie taka. Przecież Kiedyś FuBu i Małysz byli Best Friends 4Ever. Tylko, doszło do wypłat , a dokładnie FuBu nie dawał całej wypłaty i należności Małyszowi, co prawda zgodzę się z tym, że robił Chamsko bo czasami dawał mu np: po 200zł a należało mu się pare set zł więcej ... No i wtedy Małysz, żeby go zgnębić i rozy@bać mu opinię wymyślił, że go okradł, stulił ogon i uciekł do IsamU, oczywiście on tak samo, że FuBu to złodziej i tak to się zaczęło. Prawdą, jest że FuBu sprzedawał Bryłki na allegro i to akurat każdy wie, przez prosty błąd podając swoje gg w aukcjach i biorąc obrazki z forum balmory o.O Małysz ma jedynie przewagę taką, że Małysz ma jedynie jakieś Argumenty i poparcie Isamu i całej reszty, a fubu nie ma nic ... Ale każdy prawie wie , że to kłamstwo ..

Ale moim zdaniem to jest bezsensowne ... Bo gdyby nie Akcja JEB@Ć FUBU to IsamU dzisiaj był by nikim , nikt by o nim nawet nie wiedział ... A cała reszta ? Nymfa ? Graczol ? Nitro ? Perry ? , a nawet ostatnio Ci4asTko ? Każdy wybił się przez IsamU. Wystarczy jeden post na Facebook'u . LIKE FANPAGE .... I już leci mu masa Like'ów na fejsa i tysiące Subów na youtube. Całe akcje "BIEDNY NITRO", "BIEDNY CIASTKO" to jestynie teksty  żeby zarobić hajs i wybić się ... Co prawda nagrywają coś tam fajnego, nie powiem bo da się czasami pośmiać. Ale no bez przesady wielka armia JP Propaganda ... Jak widzę czasami, nawet na Facebook'u komentarz "HEHE KUPUJEMY WUZEK DLA FUBU" to jak parzę na to to po prostu leżę na ziemi i mam ochotę wylać sobie wosk na oczy ... Błędów jak cholera, a cała JP armia wraz z ISAMU i wszystkimi Youtuberami może mają Średnią Wielku 15 lat ... tam 75% to dzieci, które w internecie mają prawo wygłaszać swoje zdanie :) Wątpię, że w REALU ktoś taki podszedł by do fubu i krzyknął "ŁUBU DUBU JEB@Ć FUBU" :)

Cała JP Armia moim zdaniem to jedynie  - Kozaki w necie, piz@y w świecie ...

To jest moje zdanie pewnie teraz poleci masa hejtów moją stronę, ale taka jest prawda.

Opublikowano

Isamu jeszcze jest znośny, chociaż ma nierówno pod sufitem, jak cała ta śmieszna armia jp. Mnie osobiście strasznie irytują filmy, a w zasadzie rozmowy, Nitra z obcymi ludźmi. Trzeba nie mieć wstydu, ewentualnie rozumu, żeby dzwonić do przypadkowych osób, wyzywać ich i obrażać, robić z nich idiotów tylko po to, aby gimbaza miała ubaw. Dzieciaki są teraz bardzo podatne na wpływy takich internetowych gwiazd. Szukali idola i znaleźli, nawet pod jego filmikami widziałam pytania:

jeśli zadzwonię tu i tu i ich zwyzywam, to mogą mi coś zrobić?

Nitro to naprawdę świetny wzór do naśladowania, nie ma co.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

No cóż.

Harnaś wie że czasem oglądam isamu xD

Niektóre ich akcje są tak żałosne że szkoda mi tych ludzi którzy się w to mieszają.

Reflinkami srają wszędzie, nitro założył chyba z 5 fanpage'ów i jeszcze jego profil na facebooku.

Łącznie z 6 stron nawala reflinkami średnio co 2-4 godziny, a jak szykuję się ich pseudo akcja na wejście na jakąś grę na www to sra co 5-10 minut.

Akcje typu "Wbijamy siejemy jp propagande" śmieszne jest to.

Isamu nagrywa całkiem fajne filmiki z LoL'a czasem się obejrzy :D

Ale jak cała JP ekipa nie ma żadnej dramy przez jakiś tydzień to wyciągają sprawę Bunny.

Zachowanie owszem jest ich nieraz całkiem żałosne.

Kiecol, isamu i nitro, kiedyś trzymali się razem a później spina i nagle gimby poszły do isamu i nitro :D

Jeszcze teraz negatyw i wiele innych youtuberów liże jaja Isamu żeby być fajnym? Cóż każdy ma inny sposób na wybicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...