Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja JP Armia, Youtube a Metin2.

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najbardziej głupi z nich to jest nitro wybił się na śmiesznych rozmowach,które tak na prawdę nie są śmieszne 

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dyskusja trzyma jako taki poziom, więc nie będę jej zamykał.

@Offtop

FuBu nie używa modulatora głosu.

Ogółem jebie mnie ta cała AJP, niech robią co lubią, ale kiedyś ktoś z nich może się zapomnieć i w realnym świecie dostanie strzał na dziąsła.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dyskusja trzyma jako taki poziom, więc nie będę jej zamykał.

@Offtop

FuBu nie używa modulatora głosu.

Ogółem jebie mnie ta cała AJP, niech robią co lubią, ale kiedyś ktoś z nich może się zapomnieć i w realnym świecie dostanie strzał na dziąsła.

isamu kasy nie braknie ma genka firmę swoją nitro ma bogatych starych więc też mu hajsu nie braknie gorzej z graczolem ciastkiem naturalem i innymi

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

isamu kasy nie braknie ma genka firmę swoją nitro ma bogatych starych więc też mu hajsu nie braknie gorzej z graczolem ciastkiem naturalem i innymi

Miałem tu bardziej na myśli dzieciarnie zwącą się „AJP”.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Miałem tu bardziej na myśli dzieciarnie zwącą się „AJP”.

a no chyba ,że tak podam przykład metin2pl nowy serwer TBD nitro jakiś nick z JP na końcu ban graczol pisze ,że to gówno a gra IsAmU to samo

@up odpowiednik lubu dubu je*** FuBu czy to w zime czy to w lecie IsAmU zapier*a** w berecie

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Moim zdaniem nikt nikomu nie powinien zaglądać do portfela^^ 

Słyszałem o tym co odwalili z tym Metin2 TBD no ale cóż osoby piszące w tym temacie jeba* IsAm* jeba* FuBu i resztę moim zdaniem nie posiadają mózgu drama jak drama teraz żeby się wybić na YT trzeba coś odwalić. A to  , że Oni nie potrafią przestać no cóż tak już jest ,, drama zawszę spoko'' trzymajcie się od tego z daleka i po problemie po co wsadzać nos w nie swoje sprawy ? Pamiętajcie że to jest tylko moje zdanie i mam prawo do wyrażenia swojej opinii ;) 

Opublikowano

No cóż.

Harnaś wie że czasem oglądam isamu xD

Niektóre ich akcje są tak żałosne że szkoda mi tych ludzi którzy się w to mieszają.

Reflinkami srają wszędzie, nitro założył chyba z 5 fanpage'ów i jeszcze jego profil na facebooku.

Łącznie z 6 stron nawala reflinkami średnio co 2-4 godziny, a jak szykuję się ich pseudo akcja na wejście na jakąś grę na www to sra co 5-10 minut.

Akcje typu "Wbijamy siejemy jp propagande" śmieszne jest to.

Isamu nagrywa całkiem fajne filmiki z LoL'a czasem się obejrzy :D

Ale jak cała JP ekipa nie ma żadnej dramy przez jakiś tydzień to wyciągają sprawę Bunny.

Zachowanie owszem jest ich nieraz całkiem żałosne.

Kiecol, isamu i nitro, kiedyś trzymali się razem a później spina i nagle gimby poszły do isamu i nitro :D

Jeszcze teraz negatyw i wiele innych youtuberów liże jaja Isamu żeby być fajnym? Cóż każdy ma inny sposób na wybicie.

Ta, zakłada fp i spamuje refami, nawet teraz co ostatnio filmy wrzucał "jestem biedny zróbcie reflinka" kurwa jakie to pazerne na hajs, kiedyś ich lubiłem, teraz to mnie chjwica bierze, dawajcie rejestrujcie się bo to moja praca i muszę mieć na skiny żeby nagrywać -.-

Lub te śmieszne wymówki youtuberów, że oni z reflinków muszą se gry kupować bo to ich praca, ale powiedzmy se szczerze, i tak by te gry kupili, tylko, że z własnej kieszeni, a nie z reflinków. [wiem to ich hajs i sprawa, ale niech kurwa nie kłamią].

Tyle w temacie, sam do fubu nic nie mam, ale on w swoich filmach nie wyzywa isamu, a isamu co chwile jebać fubu soł macz itp itd.

Opublikowano

Ja pierdole, załozyłem ten profil na tym gównianym forum tylko dla Was. @nexores: jasne, powiedz, że spamują reflinkami. A na czym mają zarabiać, czy Ty kurwa idioto myślisz, że oni to robią tylko dla funu? Nie, muszę mieć jakieś korzyści. Poza tym jakbyś był poinformowany to byś wiedział, że nitro wydaje co tydzien 700/800 zł i kupuje gry DLA WIDZÓW. To samo wczoraj Isamu, wydał ponad 500 zł DLA WIDZÓW. Więc, jeśli macie zamiar gadać o reflinkach, to serdecznie zamknijcie pyski i idzcie polać koleżanki :)

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Ja pierdole, załozyłem ten profil na tym gównianym forum tylko dla Was. @nexores: jasne, powiedz, że spamują reflinkami. A na czym mają zarabiać, czy Ty kurwa idioto myślisz, że oni to robią tylko dla funu? Nie, muszę mieć jakieś korzyści. Poza tym jakbyś był poinformowany to byś wiedział, że nitro wydaje co tydzien 700/800 zł i kupuje gry DLA WIDZÓW. To samo wczoraj Isamu, wydał ponad 500 zł DLA WIDZÓW. Więc, jeśli macie zamiar gadać o reflinkach, to serdecznie zamknijcie pyski i idzcie polać koleżanki :)

Nie pozdrawiam.

a ty po co wyzywasz? no tak IsAmU wydał wczoraj hajsy ale robi to raz na ile ?

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

@niewiemlollol

To już w październiku zeszłego roku wiedziałeś, że ten temat powstanie?

Patrząc na date utworzenia konta...

Grzeczniej może, nie wyzywaj.

Co do tych reffów itp., to potężny hajs to nie jest.

Wiem, że coś uciułać można ale naprawdę, nie za dużo osób rejestruje się na tego typu linkach.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...