Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Cheat

DarkSzyszon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dałem sobie z nimi spokój bo nie umiem ich znaleźć, adresów jest dużo ale metodą eliminacji dojdziesz do właściwych, do home mam chyba z 10 do away 15 i działa. 

Jak nie masz systemu na vmware to za każdym restartem kompa trzeba szukać, zauważyłem też że jak się coś w opcjach zmieni to adresy też się zmieniają, dlatego mam kopie ustawień fify na których robiłem trainera. 

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy jeśli będę tego używał na innym koncie i dostane bana zablokuje mi to też główne konto ? 

sygnalf.jpg

Opublikowano

Ogarniam tak jak jest napisane i zwiesza mi sie ekran. Jedyne co wtedy mogę zrobić to "poddaj mecz". Cos robie zle :) ?

dsay1.png

Opublikowano

działa ten hotspot jeszcze? jest za takie coś ban :D ? na jakiej to zasadzie działa ten program zmienia ip ale chwilowo czy jak :D

Opublikowano

działa ten hotspot jeszcze? jest za takie coś ban :D ? na jakiej to zasadzie działa ten program zmienia ip ale chwilowo czy jak :D

Zmienia dzięki czemu zrywa połączenie z przeciwnikiem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja mam problem Gdy strzeliłem bramke,piłka była na srodku kliknełem turn on no i niedziała prosze o pomoc !

8899514274895581022001.png" alt="8899514274895581022001.png">

Opublikowano

Ja mam problem Gdy strzeliłem bramke,piłka była na srodku kliknełem turn on no i niedziała prosze o pomoc !

Spróbuj nacisnąć parę razy.

Opublikowano

A ja gdy mam TURN OFF to jak wchodze do gry to pokazuje że nie można połączyć się z serverami Ea, wiecie może o co chodzi?

Opublikowano

A ja gdy mam TURN OFF to jak wchodze do gry to pokazuje że nie można połączyć się z serverami Ea, wiecie może o co chodzi?

Masz tak cały czas?

Spróbuj zrestartować grę.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra działa, zainstalowałem tego Ce i ten do zmiany ip, włączyłem oba - nie używałem. Włączyłem trainera - tego dla laptopów chociaż mam peceta xD. I działa wszystko pięknie, jak nacisnę F4 i np. F1.

Sam trainer kickuje przeciwników, próbowałem tego przed instalacją tego do zmiany ip i ce, nie działało, a teraz? Przypadek, nie sądzę!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Znalazłem sposób na chetowanie w Fifie World więc zaczynajmy.

Pierwsze opisze na czym to polega. Nie jest to dodawanie goli czy coś ale przydatne. Cheat to tak naprawdę zmiana IP. Podczas meczu jeśli strzelimy jedną bramkę możemy od razu zakończyć mecz dzięki temu oczywiście z 3 punktami. Jeśli przegrywamy mecz używamy tego sposobu i nie zabiera nam ani meczy do rozegrania ani nic. To tak jakby ten drugi gracz się rozłączył. Jeśli remis nas nie zadowala tak samo.

Co będzie nam potrzebne:

-Fifa World (Oczywiście :D)

-HotSpotShield(

http://www.hotspotshield.com/

Sposób zastosowania:

Instalujemy nasz program i będzie on włączony ustawiamy go tak jak na obrazku. Włączamy grę i mecz i teraz tak, jeśli już strzelimy gola MUSIMY poczekać aż piłka pojawi się na środku pod żadnym pozorem nie robić tego gdy są jeszcze powtórki bo nie wyjdzie. Gdy przeciwnik lub my będzie zaczynać klikamy tam gdzie jest FULL PROTECTION na Turn ON. Około 10sekund i będzie napis ,że utracono połączenie z przeciwnikiem my się cieszymy wygranym meczem i zaoszczędzoną energią naszych zawodników lub ochronę przed utratą meczu.

Pozdrawiam mam nadzieję ,że się przyda.

P.S

Jeśli działa i przydatne proszę polub motywuje :)

słabe

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć, ja odnalazłem inny hack do Fifa world. Przeglądałem różne fora zagraniczne i przejżałem wiele, a ile wirusów na ściągałem to wole zapomnieć, ale jednak nie dałem za wygraną i mi się udało :). Trochę się na męczyłem i naszukałem ale będę taki dobry i wam także go udostępnie.

xxx

644d9603c4e26.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...