Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Cheat

DarkSzyszon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@BugmenotRag Widzę ,że twój poziom inteligencji nie jest zbyt duży ;)

pisałeś ze sie niebedziesz wypowiadal w tym temacie a to juz 3 twój post od tego czasu -___-

s-08-13-564289.png
Opublikowano

juz 4 posty pajacu. ehh same krętactwo i buractwo na tym forum, chuj wbijam soł macz w tego bana którego dostane

UWAGA!

Ta syngatura jest całkowicie bez sensu, więc jeśli to czytasz...

„TO WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE!”

Opublikowano

Stop z tym offtopem i przestańcie męczyć M4sturbatora. Koniec. Zobaczę jeszcze jeden tekst w tym stylu czy coś to kurde zgłaszam wkurza już mnie to komentujecie do tego sposobu a nie...

Opublikowano

Dajcie lepiej info jak dodawać bramki.

weź markera i sobie dopisz na monitorze (polecam) tam gdzie jest wynik

w czym ty problem widzisz? :)

a no i bocik działą juz normalnie :)

Opublikowano

Znalazłem takie coś:

http://besthackzforgames.blogspot.com/2014/04/fifa-world-trainer-5-by-locus-ver-12.html

Co o tym myślicie? Bo ja mam Avasta i wykrywa mi wirusa jak ściągam ;/

GÓWNO NIE POBIERAĆ !!

Jest to program do instalacji ! Żaden hack. 

Po włączeniu instalatora to gówno się samoczynnie uruchamia.

Na słabszyb antywirach nic nie widać i lata ci takie gówno po kompie i zbiera dane. 

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Nie rozpędzajcie się z tym bo za 4 sezon nie ma coinsów za wygranie, zrobiłem jeszcze 5 i to samo brak 15k, za mecze normalnie coś tam leci ale za trofeum już nie.

Pewnie Ea dało limit jakiś sprytniejszy teraz, potestuję jeszcze np, 3 sezony rano, 3 wieczorem. 

Opublikowano

No to nie wiem dzisiaj to samo na 3 koncie tyle że po 9, a na poprzednich zdycha po 3 sezonach, może jest jakiś automat co to wyłapuje jak się leci szybko.

Sezon na trainerze mi schodzi w 15minut, w ciul długo porównując do 14 gdzie w 35min mam 5. co prawda  to jeszcze beta i Ea może  ułatwi trainerowanie w przyszłości ;D. 

Opublikowano

No to nie wiem dzisiaj to samo na 3 koncie tyle że po 9, a na poprzednich zdycha po 3 sezonach, może jest jakiś automat co to wyłapuje jak się leci szybko.

Sezon na trainerze mi schodzi w 15minut, w ciul długo porównując do 14 gdzie w 35min mam 5. co prawda  to jeszcze beta i Ea może  ułatwi trainerowanie w przyszłości ;D. 

Mówisz, że masz trainera ? 

Może się nim podzielisz ? :)

A jeżeli jest tak jak piszesz to co za problem zrobić 5 kont.

Na każdym z nich dziennie robić maximum i znów kolejne ? 

Można kasę trzepać bez ograniczenia wystarczy pomyśleć.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Działa tylko u mnie a jechanie na kilku kontach jest mało wygodne. Jeśli są puste czyli tylko jakieś brązowe leszki to takie konto mocno świeci i można otrzymać bonusik od Ea, co i tak w sumie mało da ale zawsze jeden dzień w plecy :). Dodam też że 5 kont po 3 sezony zajęłoby 4h, jeśli wcześniej by szlag nie trafił z powtarzalności.

Jak zrobisz tutoriala wbudowanego w Cheat Engine nawet nie całego to będziesz w stanie zrobić trainera dla siebie.

Opublikowano

@Up to mógłbyś zrobić poradnik jak stworzyć taki Trainer dla siebie ;) przecież dla Ciebie to pestka by była ? a ludzie by się przy okazji ucieszyli i podszkolili w tworzeniu tego. :P ja tam próbowałem coś robić.. ale nie wychodziło :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Lol no przecież napisałem że jest tutorial w CE i po nim zrobisz dla siebie, nic więcej nie potrzeba pomijam już pierdyliard filmików na yt.

Poza tym jest już tutorial na freezowanie kontraktów, tak samo szuka się bramek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...