Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Cheat

DarkSzyszon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

To napisz poradnik dla zielonych może jak to zrobić ? ponieważ z tego co mówisz.. to jest łatwiejszy w obsłudzę... denne jest cały czas naciskanie tego turn on :P a tak to jeden klawisz i nie musisz grać w oknie.. :P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sposób działa ^^ Nareszcie wyjde z piekła :D

Ale czy ktoś może zgłosić nas za to? Czy jest to bezpieczne? Nie dostaniemy bana?

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Powinniśmy się dzielić wszystkim, wkońcu nie wiadomo co będzie. Może kiedyś sam będę potrzebował pomocy. Wierzę coś w stylu karmy. Skoro ja pomogę to kiedyś mi pomogą. Pozdrawiam.

Opublikowano

Kuźwa czytam na necie info, i piszą ludzie że używają tego trainera od Delty.. podłączają proces fify.exe przez CE i działa.. .tylko gdy ja tak robilem to nie działało.. dziwne + znalazłem filmik z trainerem,ale Fake link jest.. jakieś gówno ściąga (czyt. Rozszerzenie) do chrome'a :/

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Nie wiem czego to wina ale za 4 sezon jak wylazłem na tej pauzie w CE nie dostałem 15k, chyba Ea zrobiło jakiś limit na ilość sezonów albo znów gówno się zbugowało.

Ja mam trainera swojego ale działa tylko na moim kompie do restartu, może na vmware będzie śmigać  nonstop ale i tak u kogoś innego nie będzie działać.

Też nie wiem jak niby  ludzie podpinają ten trainer Delty i jak on ma niby działać skoro adresy do zmiany goli będą inne.

Opublikowano

Wolę Hotspot, bo CE raz zatrzyma, a innym nie, albo zatrzyma na amen i trzeba alt+f4...

// Jak przerywamy prowadząc to przeciwnik ma porażkę, czy nie zalicza jemu meczu?

Opublikowano

Nie wiem czego to wina ale za 4 sezon jak wylazłem na tej pauzie w CE nie dostałem 15k, chyba Ea zrobiło jakiś limit na ilość sezonów albo znów gówno się zbugowało.

Ja mam trainera swojego ale działa tylko na moim kompie do restartu, może na vmware będzie śmigać  nonstop ale i tak u kogoś innego nie będzie działać.

Też nie wiem jak niby  ludzie podpinają ten trainer Delty i jak on ma niby działać skoro adresy do zmiany goli będą inne.

Mam to samo ;), a jeszcze gdy bylem tego nie swiadomy to odrazu się rzucili na mnie, że sam korzystam z dobrego a im daje złego...

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...