Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odblokować wszystkie osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce próbować i dostać bana, ale dawno już wszystkie osiągnięcia zrobiłem sam bez żadnych wspomagaczy :)

Polecam dla tych co chcą mieć wszystkie złote odznaki xD

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawa sprawa, ale szkoda by mi był konta steam. A jak kilka osób pisze jest na to szansa że dostane bana (niewielka ale jest). Na świeżym koncie to by było co innego.

@Edit
Może i racja, ale wydałem sporo pieniędzy na steamie (gry + skiny) i było by źle jeśli Valve naprawde miało by powód do zablokowania mi konta.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Ciekawa sprawa, ale szkoda by mi był konta steam. A jak kilka osób pisze jest na to szansa że dostane bana (niewielka ale jest). Na świeżym koncie to by było co innego.

Moje konto na steam posiada poand 100 gier i jest warta ok. 500 dolców i to mam i się nic nie dzieje xdd

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

Ja bawiłem się tym troszkę, dodawałem sobie i usuwałem, niby jakaś szansa jest, ale jak na razie w temacie nikt nie napisał ( z dowodami ) że można jednak za to dostać VAC'a

Opublikowano

Nie można za to dostać VACa. VAC to Valve Anti Cheat i działa on tylko i wyłącznie w grach.

Chyba nie musisz tłumaczyć co oznacza " VAC".

Valve nie działa tylko w grach tylko ogólnie na Platformie Steam, więc można za to wyłapać bana :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Użyłem tego w listopadzie i jakoś nie mam bana do teraz, więc po co piszecie, że można za to VACa wyłapać?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Mogą najwyżej cofnąć wam osiągnięcia. Ponieważ nie działa to na niekorzyść innych graczy więc vaca nie dostaniecie :).

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

Czyli ten program który jest w temacie to Film? xD

Kusi żeby pobrać i użyć ale z 2 strony wole samemu to osiągnąć niż ryzykować VAC'em

Używałem 2 razy, raz w październiku (stare konto i nic) i około 14 dni temu (także nic)

Ex Lider Counter-Strike

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam beke z ludzi ktorzy pisze zeby wbic to samemu. Czyli chacecie powiedziec ze ratowaliscie 500 zakladnikow dla jednego znaczka?

Opublikowano

Sam osobiście to sprawdzę. W sumie mi to brakuje osiągnięć typu Uratuj X zakładników, wygraj X rund w Wyścigu Zbrojeń lub demolce itp.

Szczerze to nie wiem czy można wyłapać VACa. Jak wspomniano mogą wam wyzerować coś co zdobyliście za pomocą tego programu niż wyzerować wszystko, nawet w to co włożyliśmy prawdziwe pieniądze i nasz czas.

@EDIT: Zobaczyłem, jak na razie działa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...