Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odblokować wszystkie osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, za to można wyłapać vaca, a wciągu jednego dnia można zdobyć wszystkie osiągnięcia bez żadnych programów ;)

Wystarczy dobrze poszukać i znaleźć mapę z warsztatu steam na dane osiągnięcie..

Mam beke z ludzi ktorzy pisze zeby wbic to samemu. Czyli chacecie powiedziec ze ratowaliscie 500 zakladnikow dla jednego znaczka?

osiągnięcie do zdobycia w  10min max, czemu nie?

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, za to można wyłapać vaca, a wciągu jednego dnia można zdobyć wszystkie osiągnięcia bez żadnych programów ;)

Wystarczy dobrze poszukać i znaleźć mapę z warsztatu steam na dane osiągnięcie..

Nie da się za to dostać bana ludzie. Ja robiłem to i z tf2 i z cs 2 razy dawno dawno temu i te konta są czyste cały czas. Ogarnijcie dupska i nie spinajcie się tu o to, nie straszcie innych. 

Opublikowano

Czyli ten program który jest w temacie to Film? xD

Kusi żeby pobrać i użyć ale z 2 strony wole samemu to osiągnąć niż ryzykować VAC'em

osiągnięcie do zdobycia w  10min max, czemu nie?

Dostałem za to VAC bana jakiś czas temu więc ostrzegam. 

Chyba nie musisz tłumaczyć co oznacza " VAC".

Valve nie działa tylko w grach tylko ogólnie na Platformie Steam, więc można za to wyłapać bana :).

Wy sami jesteście jak ten VAC.

VAC jest to system zwalczający cheaterów, a nie debili, którzy nie umieją sobie achievmentów odblokować grając..

NIE DOSTAJECIE ZA TO VAC'A...

­

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ponoć VAC'a za to nie ma, zrobiłem sobie tym programem osiągnięcia w 20 grach pare dni temu i jak narazie żednego VAC'a nie ma i raczej nie będzie. Osiągnięcia będą widoczne, że zdobyłeś je jednego dnia :)

signature.png

Opublikowano

Można ale szansa jest mała.Robisz to na wlasna odpowiedzialnosc ja za nic nie odpowiadam jak ci sie cos stanie z kontem.

To dlatego tak przyjemnie itemki leca ;p

Co za brednie.. Odznaki nie mają nic z dropem wspólnego. Drop wyskakuje losowo i jest jakis limit na tydzien.

Opublikowano

Ponoć VAC'a za to nie ma, zrobiłem sobie tym programem osiągnięcia w 20 grach pare dni temu i jak narazie żednego VAC'a nie ma i raczej nie będzie. Osiągnięcia będą widoczne, że zdobyłeś je jednego dnia :)

Niestety vac jest ja dostałem vaca po kilku dniach :) 

junior.jpg

Opublikowano

Mam ponad pół roku i nie dostałem VAC-a więc nie martwcie się. :lenny:

graphic.png

Opublikowano

Też mam długo i nie ma vaca :) Ez Pz

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma za to żadnego bana. Używałem tego z 2 lata temu, używam teraz i nic. 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...