Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start miał być w Środę, przełożyliście z powodu tego iż nie każdy ma czas w Środę, bo mieliście "mnóstwo" wiadomości a potem się okazało że prawie każdy był za startem w Środę. To dlaczego teraz startujecie w dniu w którym większość ludzi idzie do kościoła? Skoro tak to chociaż bądźcie na tyle mili i wystartujcie po 20, sam jestem katolikiem i idę do kościoła o 18 :)

Opublikowano

Dlatego nie przychodzi link aktywacyjny? Czemu nie mogę się zalogować na strone?

Spróbuj na wp, przychodzi od razu. Zeby zalogować się musisz aktywować konto -_-

Opublikowano

Start miał być w Środę, przełożyliście z powodu tego iż nie każdy ma czas w Środę, bo mieliście "mnóstwo" wiadomości a potem się okazało że prawie każdy był za startem w Środę. To dlaczego teraz startujecie w dniu w którym większość ludzi idzie do kościoła? Skoro tak to chociaż bądźcie na tyle mili i wystartujcie po 20, sam jestem katolikiem i idę do kościoła o 18 :)

ja nie jestem katolikiem i wolal bym zeby start byl o 18...

Opublikowano

Spróbuj na wp, przychodzi od razu. Zeby zalogować się musisz aktywować konto -_-

Widzę że już nawet link nie przychodzi na popularną poczte o2... co tutaj mówić o jakiejś innej, nie będę zakładała 1233 kont żeby link dostać, nie przyjdzie to ide na Nex*orie proste :)

Opublikowano

ja nie jestem katolikiem i wolal bym zeby start byl o 18...

Polska to kraj demokratyczny :) A znając życie to nie wiadomo czy wgl w 100% dziś serwer ruszy.

Dlatego nie przychodzi link aktywacyjny? Czemu nie mogę się zalogować na strone?

Zapewne przeciążenia, teraz sporo ludzi się rejestruje, zresztą sam nie mogę się zalogować na stronę teraz, a konto mam od 3 dni i wcześniej było ok.

Opublikowano

Znając życie Pewnie wystartuję po 10 min off . Powiedzą że dds mam nadzieje że tu tak nie będzie .  a jeszcze minusem jest że współpraca z ForGame nie polecam .. załamka 

Opublikowano

Znając życie Pewnie wystartuję po 10 min off . Powiedzą że dds mam nadzieje że tu tak nie będzie .  a jeszcze minusem jest że współpraca z ForGame nie polecam .. załamka 

Może GF super nie jest, ale co jak co to stabilne starty trzeba im przyznać. Wystartuje na pewno, tylko ile ludzi będzie grać.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Może GF super nie jest, ale co jak co to stabilne starty trzeba im przyznać. Wystartuje na pewno, tylko ile ludzi będzie grać.

Stabilni może są ale senthia im padła . przez ich głupotę bo nie zrobili kopi . Sam straciłem tam equ i mam do nich żal . jak będzie stał powyżej 2 lat . to będzie extra . ja się boję że padnie po 2 dniach albo po starcie jak jest z połową serwerów . 

Opublikowano

Widać że jesteś osobą nie obeznaną  .

na Ts3. Spamujesz dlaczego Client się nie uruchamia i dajesz informacje jakie masz pliki w client <ZAŁAMKA>

Przeczytaj sb prezentacje.

Ddos - ForGame <x2 Załamka>

Szkoda mi się rozpisywać

54010287442563618639.png

Opublikowano

Start odbędzie się o 20, czy o której?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Mam parę pytań bo albo nie ma albo nie doczytałem:

1.System fryzur i kostiumów na stałe?

2.Skąd wytrzasnę fryz i kostium?

3.Skąd i na ile wezmę wierzchowce i zwierzaki?

55jk0m.jpg

Opublikowano

OJJ nie ładnie kolego chamsko wklejasz gotowe linki clienta i skanu które wykonałem ja. Z lenistwa nawet sam skanu nie zrobisz.

@ topic

Czy wejście na nowe mapy jest zablokowane dla mniejszych lvl przez obrączkę ślubną ?

213k6ed.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...