Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam bo administracja, bo aslan, bo show up, bo lew, bo itemy +9 na start.

Dobra, polecam serwer i życzę powodzenia.

Może wbiję :3

@AW

Bronie 75 to skąd harnaśku ?

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

16 - 18 - 20

Tak

Nie rozwalaj mnie nawet. Zrobicie tak jak ostatnio ? Każdy ma czekać od 16 do 20 na kompie i sprawdzac kiedy wystartuje ?! DOKŁADNA GODZINE PODAJCIE

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

@AW

To nie harnasiek ;p

Opublikowano

@AW

Harnas [*]  Bronie z v2 pająki i Atlantyda.

Nie rozwalaj mnie nawet. Zrobicie tak jak ostatnio ? Każdy ma czekać od 16 do 20 na kompie i sprawdzac kiedy wystartuje ?! DOKŁADNA GODZINE PODAJCIE

Spokojnie Damy rade.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Czy dam sam radę wojem body wbić max lvl. ?

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

Człowieku, teraz większość gra wojem body na privkach i w top 10 zawsze jest około 3/4 bodych :)

Dasz rade każdą postacią ;) Pomyśl pusta makówką.. Po co robić Woja Body, którym nie da się wbić max'a ? ''MOSZ MUZG''?

Serwer świetny <3

Wejdę i pogram :ninja:

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Piękna Prezentacja ! Aż mnie powaliła na nogi !!!! Zagram na 2500000000 % :P

//

Zwój zmiany skilli skąd ?

Zbalansowane Postacie ?

Jakaś reklama poza mpc ?

Dobre zabezpieczenia ? żeby pierwszy ddos was nie powalił ?

Zablokowane komendy dice itp ? na wywalanie channeli ?

Zablokowanie Komendy /i GM'om ? aby uniknąć rozdawania eq " Kolegom " ?

Po ile yang są zmianki ?

Legia Warszawa ?

Opublikowano

dajcie clienta, może być bez rootów, jak nie potraficie zrobić tak, żeby nie można było się logować. nie każdy ma szybkiego neta i pobierze klienta w pare minut, bo zapewnie dacie chwile przed startem.

Ram - 1GB

Procesor - Intel kor duło 0.5 rdzeniowy

Internet - 126kb/s

super maszyna! zawsze chciałem grać na serwerze, na którym nie ma lagów! <3

Człowieku, teraz większość gra wojem body na privkach i w top 10 zawsze jest około 3/4 bodych :)

Dasz rade każdą postacią ;) Pomyśl pusta makówką.. Po co robić Woja Body, którym nie da się wbić max'a ? ''MOSZ MUZG''?

Serwer świetny <3

Wejdę i pogram :ninja:

top 10 to full IS, więc nic dziwnego, że dają radę.

poza tym, jemu chodziło raczej o to, czy da radę bez buffa.

Opublikowano

Tak.

1.Nie Ma.

2.Tak godziny testow zrobilo swoje

3.DIII Forgame DiabloxMovies

4.ForGame tlumaczyc nie musze.

5.tak.

6.Tak

7.100k

54010287442563618639.png

Opublikowano

dajcie clienta, może być bez rootów, jak nie potraficie zrobić tak, żeby nie można było się logować. nie każdy ma szybkiego neta i pobierze klienta w pare minut, bo zapewnie dacie chwile przed startem.

super maszyna! zawsze chciałem grać na serwerze, na którym nie ma lagów! <3

top 10 to full IS, więc nic dziwnego, że dają radę.

poza tym, jemu chodziło raczej o to, czy da radę bez buffa.

Zobacz na strone glowna aslanmt2.pl

54010287442563618639.png

Opublikowano

Czemu jak klikam na ikonki do odpalenia clienta to nic sie nie otwiera?

bo tak ma byc ? Napisali przecierz  " Będzie go można odpalić dopiero godzine / dwie przed startem gdy zostanie dodała łatka. "

Opublikowano

Piękna prezentacja ? Nie rozśmieszajcie mnie. To jest piękna prezentacja

xxx

Nie zagram ze względu na przeszłość serwera.

Dlaczego reklamujesz serwer Bastios pod nasza zapowiedzia?

mylisz mnie z innymi osobami

54010287442563618639.png

Opublikowano

Zobacz na strone glowna aslanmt2.pl

sory, nie zauważyłem. kliknąłem w "Pobierz grę" i myślałem, że nie ma. mój błąd. ;)

będzie inny host? np multiupload, lub speedyshare. jeśli tak to kiedy?

Opublikowano

Bedzie client na hostingu multiupload ??

Może dodajcie zmianke skili do is ( przecież postacie zbalansowane ), gdyby była w okolicach 7 zł to byście ładnie zarobili na tym ;>

Opublikowano

Bedzie client na hostingu multiupload ??

Może dodajcie zmianke skili do is ( przecież postacie zbalansowane ), gdyby była w okolicach 7 zł to byście ładnie zarobili na tym ;>

7zl za zmianke ? no to za malo jak dla mnie , to by kazdy kupil i by prawie wszyscy z wp na bm zmieniali 

Opublikowano

7zl za zmianke ? no to za malo jak dla mnie , to by kazdy kupil i by prawie wszyscy z wp na bm zmieniali 

W okolicach 7 zł czyli może to być 5zł lub 10 .. czytaj ze zrozumieniem, wydaje mi się,że to nie boli..

Jak już napisałem, przeciez postacie są zbalansowane, a dużo osob chce grać wpkiem, tylko, że prawie na kazdym serwerze ma slabe dmg i od razu jest rezygnacja, także raczej nie bedzie samych bm'ow  :)

@ drop z metków jest na każdym lvlu, czy są jakieś przedziały typu metek 130, a drop z niego jest dopiero od 130 ( i np.) do 150 ?

Opublikowano

W okolicach 7 zł czyli może to być 5zł lub 10 .. czytaj ze zrozumieniem, wydaje mi się,że to nie boli..

Jak już napisałem, przeciez postacie są zbalansowane, a dużo osob chce grać wpkiem, tylko, że prawie na kazdym serwerze ma slabe dmg i od razu jest rezygnacja, także raczej nie bedzie samych bm'ow   :)

@ drop z metków jest na każdym lvlu, czy są jakieś przedziały typu metek 130, a drop z niego jest dopiero od 130 ( i np.) do 150 ?

Czytam ze zrozumieniem ale juz mi sie nie chcialo dokladnie pisac ze w granicach 7zł tylko napisałem ze 7 równe , Ale jesli by byla za 5-10zl to prawie za darmo jest to sa grosze jak za zmianke ,

Opublikowano

Czytam ze zrozumieniem ale juz mi sie nie chcialo dokladnie pisac ze w granicach 7zł tylko napisałem ze 7 równe , Ale jesli by byla za 5-10zl to prawie za darmo jest to sa grosze jak za zmianke ,

wez pod uwage ze nie kazdy moze miec do tego dostep bo nie kazdy mieszka w polsce :/ ja na przyklad byl bym za tym zeby wprowadzili system platnosci z za granicy :) tu podam przyklad: Szwecja mili panstwo, szwecja ;) i juz jeden dupek (ja) szczesliwszy :p

Opublikowano

Praktycznie na każdym serwerze zmianka stoi sms 11 lub 12 zł z vat, nie wiem czy Ty na prawde masz jakieś problemy z czytaniem/ myśleniem, czy po prostu jesteś takim pustakiem .. 

Tak na marginesie to myśle, że zamiast wydawac 30 zł na is, to wiekszość ludzi woli np. iść na pizze ze znajomymi, ewentualnie ją sobie zamówić, ale jeśli się ma tylko gre no to trzeba w nią inwestować, nieprawdaż ?

7 zł za mało, a 10 jak za darmo - coraz lepiej Ci idzie

@Czy wbicie ostatnich kilku lvli bedzie tak samo dlugotrwale jak na wczesniejszym serwerze ?

Opublikowano

Praktycznie na każdym serwerze zmianka stoi sms 11 lub 12 zł z vat, nie wiem czy Ty na prawde masz jakieś problemy z czytaniem/ myśleniem, czy po prostu jesteś takim pustakiem .. 

Tak na marginesie to myśle, że zamiast wydawac 30 zł na is, to wiekszość ludzi woli np. iść na pizze ze znajomymi, ewentualnie ją sobie zamówić, ale jeśli się ma tylko gre no to trzeba w nią inwestować, nieprawdaż ?

7 zł za mało, a 10 jak za darmo - coraz lepiej Ci idzie

Wiesz co nie chcialem ci na to odpisywac no ale jednak postanowiłem, Nie wiem jak jest na wiekszosci serwerach bo nie marnuje zycia tak jak ty na latanie po nich tylko jak gram to na 1 a nie na kazdym kupuje zmianke skili  . Jak sie gra postacia to sie gra do konca a nie z is zmianka i sie zmienia , Ty masz od poczatku problemy o ta zmianke a nie ja ;) No masz racje ze lepiej zamiast wydawac 30zl na is to lepiej isc na pizze czy gdzies z dziewczyna dlatego  nie kupuje nawet zmianki . I mialem na mysli 7-10 zl to nie jest duzo jak za taka rzecz .  I nie sugeruj mi ze mam jakies problemy z czytaniem / mysleniem i tym bardziej pustakiem bo mnie nawet nie znasz i nie życzę sobie tego rozumiesz ? Dyskutujemy tu o głupiej zmiance  co nawet nie wiadomo czy w is bedzie a  ty już mnie byś chciał ocenić jaki jestem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...