Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dl :

xx
xx
xx
xx
xx

Zapraszam na ts3. envits.net  strefa na samym dole.

Mógłbyś nas uświadomić o której start i o której będzie ta łatka? Ponieważ nie wiem na którą się spodziewać..

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OJJ nie ładnie kolego chamsko wklejasz gotowe linki clienta i skanu które wykonałem ja. Z lenistwa nawet sam skanu nie zrobisz.

@ topic

Czy wejście na nowe mapy jest zablokowane dla mniejszych lvl przez obrączkę ślubną ?

Naprawde jesteś taki głupi czy tylko udajesz ? ...  Pytał czy klient jest tylko na mega.co .. // zobaczyłem na multi i mu link podałem ..

Idiot's everywhere...

///

jest autopatcher w cliencie ?

Opublikowano

No to kiedy to ma wystartować? Z tego spamu nie da się wyciągnąć żadnych informacji. 

Mam nadzieje że harnasiek nie zamknie serwera po jednym dniu.. ;_;

Opublikowano

Czekamy na start! Mam nadzieję, że Wasi yt'rzy się postarali, bo jak na pewno wiecie nikt nie lubi grać na serwerze z małą ilości populacji. ;p

Zdobycie ulepek z loterii jest ograniczone, czy możemy raz za razem odpowiadać i w ten sposób zdobywać ulepki?

@@@

1,2k kont założonych! Jeśli nie fake, to 600+ populacji na starcie zapewnione :)

Pjona i do startu! :)

Opublikowano

Czekamy na start! Mam nadzieję, że Wasi yt'rzy się postarali, bo jak na pewno wiecie nikt nie lubi grać na serwerze z małą ilości populacji. ;p

Zdobycie ulepek z loterii jest ograniczone, czy możemy raz za razem odpowiadać i w ten sposób zdobywać ulepki?

Ja wole 200 online niż 1k :) bo przy 1k nie znajdziesz żadnego metka nie mowiac już o bossach ktore są 4 (4channele)na 1000osób :) 

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Mimo że Was kurwa nie lubie to życze żeby gralo tu wiecej osob niż na gównie asfena

Yol

Jakie gówno asfena? To coś na N? Jeżeli to jest jego serwer, to sorry... żadna konkurencja.

Opublikowano

Jakie gówno asfena? To coś na N? Jeżeli to jest jego serwer, to sorry... żadna konkurencja.

Ta to coś na N

Niby nie ale 200 osób w prezce u nich siedzi.

I tak - wątpie że ruszą :)  :ninja:  B)  B) czekam do 18 :3

Mimo wszystko zycze Wam zeby tu wiecej ludzi gralo :]

Opublikowano

Ja wole 200 online niż 1k :) bo przy 1k nie znajdziesz żadnego metka nie mowiac już o bossach ktore są 4 (4channele)na 1000osób :)

Kiedyś też tak myślałem, ale po pewnym okresie czasu doszedłem do wniosku, że lepiej jest coś osiągnąć przy większej ilości osób bo przy 200 online to wszystko byłoby za łatwo, a jedynym wyzwaniem byłoby znaleść kogoś do pvp/wojny ^^.

@top

Mam nadzieję, że start będzie o 18 bez żadnych opóźnień.

Opublikowano

200 ludzi to troszkę mało i co zrobisz eq do pvp i będziesz sie patrzał na nie i wypatrywał czy ktoś wyłazi z kolka jakiś 20 lvl?

Jak wszyscy będą myśleli tak jak Ty, to właśnie przez takich ludzi serwery nie mają graczy.

Opublikowano

Będzie ten klient na multi?

Bo z tego gówna mega pobrać nie mogę ...

Jeśli ci się nie ładuje to odświeżaj stronę parę razy, powinno zadziałać.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

@UP

Masz na stronie. ;d

Będzie jakaś łatka przed startem? Bo troszkę mała zawartość tego folderu, na dodatek mi wcale okna z grą nie otwiera.

Wiadomo już o której dokładnie start?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...