Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co nie chcialem ci na to odpisywac no ale jednak postanowiłem, Nie wiem jak jest na wiekszosci serwerach bo nie marnuje zycia tak jak ty na latanie po nich tylko jak gram to na 1 a nie na kazdym kupuje zmianke skili  . Jak sie gra postacia to sie gra do konca a nie z is zmianka i sie zmienia , Ty masz od poczatku problemy o ta zmianke a nie ja ;) No masz racje ze lepiej zamiast wydawac 30zl na is to lepiej isc na pizze czy gdzies z dziewczyna dlatego  nie kupuje nawet zmianki . I mialem na mysli 7-10 zl to nie jest duzo jak za taka rzecz .  I nie sugeruj mi ze mam jakies problemy z czytaniem / mysleniem i tym bardziej pustakiem bo mnie nawet nie znasz i nie życzę sobie tego rozumiesz ? Dyskutujemy tu o głupiej zmiance  co nawet nie wiadomo czy w is bedzie a  ty już mnie byś chciał ocenić jaki jestem. 

sorki ale musze cie poprawic bo mnie boli :O nie stawiamy znakow interpunkcynjych po spacji :O

zly przyklad: siema , co tam ?

dobry przyklad: siema, co tam?

sorki, bez hejtu, peace i takie tam :p no ale musialem :<

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sorki ale musze cie poprawic bo mnie boli :O nie stawiamy znakow interpunkcynjych po spacji :O

zly przyklad: siema , co tam ?

dobry przyklad: siema, co tam?

sorki, bez hejtu, peace i takie tam :P no ale musialem :<

Przyzwyczajenie :)

Opublikowano

Wiesz co nie chcialem ci na to odpisywac no ale jednak postanowiłem, Nie wiem jak jest na wiekszosci serwerach bo nie marnuje zycia tak jak ty na latanie po nich tylko jak gram to na 1 a nie na kazdym kupuje zmianke skili  . Jak sie gra postacia to sie gra do konca a nie z is zmianka i sie zmienia , Ty masz od poczatku problemy o ta zmianke a nie ja ;) No masz racje ze lepiej zamiast wydawac 30zl na is to lepiej isc na pizze czy gdzies z dziewczyna dlatego  nie kupuje nawet zmianki . I mialem na mysli 7-10 zl to nie jest duzo jak za taka rzecz .  I nie sugeruj mi ze mam jakies problemy z czytaniem / mysleniem i tym bardziej pustakiem bo mnie nawet nie znasz i nie życzę sobie tego rozumiesz ? Dyskutujemy tu o głupiej zmiance  co nawet nie wiadomo czy w is bedzie a  ty już mnie byś chciał ocenić jaki jestem. 

Majster, tylko wez mnie nie pobij ok? Moge Cie o to prosić?

Nikt Ci nie kazał dopisywać cos do tego, co zaproponowałem, więc do siebie miej pretensje nie do mnie, a naleze do ludzi, którzy lubią się posmiać z takich jak Ty. Inteligentny czlowieku, gdyby dodali zmianke do is z mozliwościa handlu, to mozna bylo by ją kupić w grze i tacy jak Ty by ladowali w is, a tacy jak ja by kupywali w grze, takie transakcje przynosiły by zyski w is no i byloby za co oplacic serwer + Asek by miche cieszył, takie trudne do zrozumienia, seeeerio?

Nastepnym razem wezme pod uwage fakt, iż są tutaj takie " malo rozumne czlowieki " i aby wszystko dokladnie opisywać, bo mnie zjedzą ..

@ Jesteście przygotowani na jakieś wieksze aktualizacje, czy dopiero o tym będziecie myslec ?

edit

przyjdzie mod i warny poleca za ten spam :>

nie mam zamiaru zasmiecac tu nikomu tematu, wiec nie odpisuje już na Twoje posty.

Opublikowano

Proszę o koniec tych sprzeczek pod tematem jesteśmy tu aby się wypowiadać o serwerze a nie sprzeczać się między sobą

54010287442563618639.png

Opublikowano

Zagram , z prężki wynika easy/ medium i mam nadzieję ze tak jest w grze nie to co na altr****mt2 , wbije ocenię.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Zagram , z prężki wynika easy/ medium i mam nadzieję ze tak jest w grze nie to co na altr****mt2 , wbije ocenię.

Aslan jest łatwiejszym serwerem.

lecz exp nie jest na (1 dzień)

To samo drop.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Będzie go można odpalić dopiero godzine / dwie przed startem gdy zostanie dodała łatka.  

Dzięki, nie doczytałem się tego bo cała preżka na strone;d czyli dziś start?

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Dzięki, nie doczytałem się tego bo cała preżka na strone;d czyli dziś start?

AslanMT2

START 18 Kwiecień Piątek Godzina

16.00 - 18.00 - 20.00

kmr3.gif

Opublikowano

Prezentacja mega ;) Spore ilości wierzchowców, fryzur itp. ale jakoś to przeżyje ;) Wracam do metina po przerwie i obym trafił na dobry server :>
Czekam na start, oby bez problemów :)

Opublikowano

To w końcu, o której ten start ?? Było by miodzio jak by był o 18 :)) Zróbcie najlepiej ankietę, o której godzinie ;) Polecam server i wbijam od początku... Wszędzie nowości, gdzie tylko się nie spojrzysz :)

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

serwer mega ! jak najbardziej się pojawię na starcie :) jest tylko 1 link do clienta ? >.<

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

serwer mega ! jak najbardziej się pojawię na starcie :) jest tylko 1 link do clienta ? >.<

Ja mam za slabe lacze. Na 2 ale moze ktos doda.

54010287442563618639.png

Opublikowano

To w końcu, o której ten start ?? Było by miodzio jak by był o 18 :)) Zróbcie najlepiej ankietę, o której godzinie ;) Polecam server i wbijam od początku... Wszędzie nowości, gdzie tylko się nie spojrzysz :)

Nie wiem co toba kierowało zeby start był o 18 ale ci napisze ze to nie był by za dobry pomysł -  Ponieważ nie wiem jak wy ale mi sie wydaje ze polowa  by szła do kosciola wkoncu wielki Piatek jest i to jest Świeto . Pewnie wiekszosc powie ze metin jest wazniejszy ale  kto sie czuje katolikiem albo z rodzicami idzie to bez sensu o 18 startowac jak juz to lepiej poczekac do 20  i do tego powiem ze mysle ze kazdy z nas cos ma do zrobienia w domu  , cos pomóc albo zakupy cokolwiek wiec mysle ze wieczorem najlepsza pora jest zeby ruszyc zeby nie kolidowało z obowiazkami które czekaja nas w swieta do zrobienia

Opublikowano

jakby ktoś mógł wrzucić na inny hosting clienta to poproszę bo z tamtego sciągnąć jakoś nie moge i nigdy nie mogłem .

Miota nim jak szatan !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...