Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak obstawiać mecze w CS:GO

pajacerka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomoże ktoś? zrobiłem tak jak w tutku, wszystko ok. ale jak próbuję postawić to wyświetla mi się cały czas komunikat : 

Cant get items: possible reasons:

-This profile is set to private (mam ustawiony publiczny wszędzie)

-Could not connect to steam servers (ale żeby ciągle?)

-Backpack is empty (nie, nie jest)|

wie ktoś o co chodzi?

jeżeli dalej masz taki problem to spróbuj utworzyć nowy Steam URL i go podmienić w profilu na csgolounge.com

Ja własnie dalej mam ten problem ;/.

- Mam ustawiony profil oraz ekwipunek na public.

- Mam w plecaku 1 skin o wartości 0.05$ i skrzynkę.

Jakaś rada?

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja własnie dalej mam ten problem ;/.

- Mam ustawiony profil oraz ekwipunek na public.

- Mam w plecaku 1 skin o wartości 0.05$ i skrzynkę.

Jakaś rada?

Ja też takie problemy mam , nic na to nie poradzisz niestety ... Musisz odświeżać do skutku ponieważ jest to bug ze strony lounge a nie Twojej ( no chyba że boty offline są to też jest taka możliwość , że Ci się itemy nie pokazują , bo Serwery od botów i od Inventory są razem a nie osobno ) 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Czemu jak wpisuję steam trade url w my profile, to nie wyświetlają mi się moje itemy? Sprawdzałem 10 razy, resetowałem url, ale na nic. Muszę mieć odblokowany rynek steam?

Opublikowano

Czemu jak wpisuję steam trade url w my profile, to nie wyświetlają mi się moje itemy? Sprawdzałem 10 razy, resetowałem url, ale na nic. Muszę mieć odblokowany rynek steam?

nie musisz mieć . 'nie wyświetlają mi się moje itemy?' stoi przy tym jakiś komunikat? czy puste miejsce? 

Opublikowano

Siema, ja mam taki problem że jak bot mi wysłał oferte, to dostałem bana na wymianę na 7dni i nie mogę teraz obstawić, można temu zapobiec następnym razem? :)

Opublikowano

Siema, ja mam taki problem że jak bot mi wysłał oferte, to dostałem bana na wymianę na 7dni i nie mogę teraz obstawić, można temu zapobiec następnym razem? :)

pewnie zalogowałeś się na nowym sprzęcie / nowej przeglądarce i masz komunikat , że 7dni musisz czekać? Spróbuj wysłać ofertę i zaakceptować ją przez steam ( w aplikacji w ekwipunku wejdź w oferty wymiany i tam powinieneś mieć ofertę od bota i ją po prostu zaakceptuj) 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przydatne szczerze mówiać. :P

Ale z tego co wiem to jeszcze trzeba mieć steam guard przez miesiąc chyba i wpłacić przynajmiej 5 euro(Jak kupujemy cs'a to wydajemy 10 euro więc chyba z tym nie powinno być problemu).

Mi po czekaniu do oferty z wymiany z botem wyrzuca mnie do mybets i nic sie nie dzieje. xD 

Opublikowano

Przydatne szczerze mówiać. :P

Ale z tego co wiem to jeszcze trzeba mieć steam guard przez miesiąc chyba i wpłacić przynajmiej 5 euro(Jak kupujemy cs'a to wydajemy 10 euro więc chyba z tym nie powinno być problemu).

Mi po czekaniu do oferty z wymiany z botem wyrzuca mnie do mybets i nic sie nie dzieje. xD

Co do wyrzucania to oferta Ci przychodzi czy nie? Jeżeli nie to zmień adres url . Jeśli błąd dalej bedzie występował , to widocznie jest to wina ze strony csgolounge , bo ostatnimi czasy są utrudnienia z obstawianiem . 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Dlaczego jak ustawiłem status steam na publiczny i ekwipunek też i dodałem ten link to i tak mi nie pokazuje moich itemów i nie mogę obstawiać? 

Cześć...

Opublikowano

Mam problem z obstawianiem, kiedy wyskakuje mi okienko w prawym dolnym rogu ekranu, czekam, czekam, i automatycznie przechodzi do strony "my bets" bez otrzymania oferty wymiany. przosze o pomoc!

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Jak mam wysłać skiny , żeby było je widać na csgo lounge ?? Mam jednego skina na cs go i jak wejde na csgo lounge i wszystko zrobie jak w poradniku , to w ekwipunku nie mam żadnego przedmiotu , mam tylko naklejki , a skina nie ma ..

Dzięki Wszystkim za pomoc .!

Opublikowano

Mam problem z obstawianiem, kiedy wyskakuje mi okienko w prawym dolnym rogu ekranu, czekam, czekam, i automatycznie przechodzi do strony "my bets" bez otrzymania oferty wymiany. przosze o pomoc!

wygeneruj nowy link lub próbuj do skutku . JEst to błąd ze strony csgolounge . 

Jak mam wysłać skiny , żeby było je widać na csgo lounge ?? Mam jednego skina na cs go i jak wejde na csgo lounge i wszystko zrobie jak w poradniku , to w ekwipunku nie mam żadnego przedmiotu , mam tylko naklejki , a skina nie ma ..

Dzięki Wszystkim za pomoc .!

Podejrzewam , że Twój skin nie jest dostępny do obstawiania . Jest kilka skinów , których nie można obstawiać ponieważ są zablokowane albo po prostu jeszcze nie dodane do obstawiania . Pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam taki problem. Wyświetla mi się całe to okienko. Czekam na odpowiedź bota, a po chwili ta oferta znika. 

na początku zmień wszystkie url w profilu na lounge . Próbowac do skutku . Za którymś razem powinno zadziałac. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm, ja mam taki problem. Zaakceptowałem wymianę na steamie przy obstawianiu (zaznaczyłem jako prezent itp) i jak wszedłem na stronę, to nie mam tego okienka w prawym dolnym rogu, że coś obstawiłem. O co chodzi?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Hmm, ja mam taki problem. Zaakceptowałem wymianę na steamie przy obstawianiu (zaznaczyłem jako prezent itp) i jak wszedłem na stronę, to nie mam tego okienka w prawym dolnym rogu, że coś obstawiłem. O co chodzi?

Bo masz w zakładce 'my bets'.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka mam taki oto problem że nie pokazuje mi moich skinów i nie mogę w związku z tym nic obstawić jakieś porady?

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Siemka mam taki oto problem że nie pokazuje mi moich skinów i nie mogę w związku z tym nic obstawić jakieś porady?

Może masz z operacji vanguard 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Może masz z operacji vanguard 

Dobra już jest :P po prostu chyba w złych godzinach wchodziłem apropo w jakich godzinach jest największa szansa wbić bo z tego co zauważyłem jak serwery są przeciążone to nie pokazuje ekwipunku. 

2nbcax2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...