Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak obstawiać mecze w CS:GO

pajacerka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , mam problem jakieś 2 miesiące temu ostatnio obstawiałem skiny a od jakiegoś czasu nie mogę się zalogować na stronie ponieważ wyskakuje komunikat "Nieprawidłowe dane logowania"
Jeśli ktoś wie jak to rozwiązać proszę o odpowiedź (sprawdzałem na różnych przeglądarkach i czyszczenie historii i ciasteczek nie pomogło)

l3mon.png
Opublikowano

A ja mam taki problem że jeszcze się ani razu nie logowałem i nieprawidłowe dane logowania, w aplikacji steam mogę się zalogować, ale na stronie nie mogę.

aktualnie mam takie same problemy na mozilli . Po próbie zalogowania się wyskakuje błąd że jakoby podałem błędne dane . Loguje się przez google chrome i działa normalnie , także niewiem dlaczego . Próbowałem na starszych wersjach mozilli i taki sam efekt . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Hehe no zajebiste jest te oddawanie itemków oddał mi moja broń inna bez naklejek... 

zawsze tak jest , dlatego nie obstawia się itemków ze stickerami :D Pozatym możesz zrobić tak , że odrzucasz oferty , które nie mają naklejek i czekać aż dostaniesz oferte z zadowalającymi Cie stickerami :D

Opublikowano

zawsze tak jest , dlatego nie obstawia się itemków ze stickerami :D Pozatym możesz zrobić tak , że odrzucasz oferty , które nie mają naklejek i czekać aż dostaniesz oferte z zadowalającymi Cie stickerami :D

w jaki sposób? 

Opublikowano

w jaki sposób? 

po prostu wysyłasz ofertę i patrzysz czy takowa bron ma naklejki czy nie , jeżeli nie maodrzucasz i wysyłasz nową prośbę o skin . Jeżeli dostaniesz skina z naklejkami to akceptujesz i wszystko :D i tak w kółko 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A ja mam taki problem, że mam napisane "All queues are currently Full. Please try Again later". Tak wiem co to znaczy ale jak próbuje "Później" to też nic nie daje. To samo cały czas.

Opublikowano

Witam mam taki problem że przy obstawianiu na daną drużynę nie widać moich itemów. Natomiast na "add trade" są wszystkie itemy :? pomoże ktoś?

76561198033711010.png

Opublikowano

A ja mam taki problem, że mam napisane "All queues are currently Full. Please try Again later". Tak wiem co to znaczy ale jak próbuje "Później" to też nic nie daje. To samo cały czas.

Musisz spamować bo boty są zajęte

Opublikowano

Najlepiej zablokuj wyskokiwaniu okien dialogowych na stronie (przy drugiej próbie obsatwiania powinno wyskoczyć) i spamuj Place Bet, czasm uda Ci się po minucie, czasem po dwudziestu. Jeśli koniecznie chcesz uniknąć takich problemów, posiadaj kilka skinów typowo do obstawiania, nie zwracaj ich, lecz obstawiaj z "Returns", nie ma żadnych problemów z botami.

Opublikowano

Witam mam taki problem że przy obstawianiu na daną drużynę nie widać moich itemów. Natomiast na "add trade" są wszystkie itemy :? pomoże ktoś?

Być może masz itemy z nowych operacji/skrzynek , które nie są jeszcze dostępne przy obstawianiu . 

Jeżeli masz taki problem , to polecam spamować do bólu przycisk "place bet" aż Ci nie wskoczy kolejka . Polecam używać autoclickera , wkońcu klika za Nas i robi to od Nas szybciej :) ( Co do autoclickera używam MurGee Auto Mouse Click , bardzo prosty w obsłudze i bardzo dobry) .

Opublikowano

Dobrze wytłumaczone ;) Like

moja_sygnaturka_by_ad3r-d7wbx1e.png

Jestem początkującym grafikiem. Jeśli chcesz żebym coś dla ciebie wykonał pisz śmiało PW.

Każda wykonana praca nauczy mnie jak obsługiwać się grafiką.

Opublikowano

Dobra mam taki dziwny problem :D

Obstawiłem mecz itp, który został wygrany przez drużynę na którą stawiałem. Jednakże problem jest taki, że nic nie wygrałem. Po prostu dostałem te skiny co obstawiałem.

Wytłumaczy mi ktoś to ;x?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Poradnik mistrzowski, wileki + dla Ciebie ! :D 

haha idzie się w to lekko wciągnąć w te obstawianie :D

graphic.png

Opublikowano

Dobra mam taki dziwny problem :D

Obstawiłem mecz itp, który został wygrany przez drużynę na którą stawiałem. Jednakże problem jest taki, że nic nie wygrałem. Po prostu dostałem te skiny co obstawiałem.

Wytłumaczy mi ktoś to ;x?

Pewnie miałeś zbyt niskie Value by coś dostać , krążą plotki , by dostać wygraną na Lounge Twoje Value powinno przekraczać 1.00 ( cena w dolarach) by na 100% dostać a mniej niż 1$ to już zależy od szczęścia , niewiem jak naprawdę jest . Bynajmniej ja się z takim zjawiskiem jeszcze nie spotkałem :) 

Dodałem mój link i nie wyświetla itemów.

Jeżeli masz dalej taki problem , to spróbuj zrobić nowy link i go wkleić na stronę i się przelogować .W takich przypadkach relog pomaga 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...