Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moria.pl - START JUŻ 17.04.2014 ! [Dedyk] [Medium]

Gość Nukeу

Start Servera  

233 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której chcecie start?

• 18
      166
    • 19
      22
    • 20
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On nigdy nie wystartuje to fakeeee... tyle powtarzać

Tak, tak, ale powiedz mi jedno. Po co siedzisz w prezentacji serwera jeśli on cb nie przekonuje? I nie masz zamiaru na nim grać.

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Niestety server nie wystartuje bo hanka zajebala hajs i wyjebala w kartony, a stasiek wypierdolil z maszyna do cieplych krajow, w dodatku nasz antyddos (leszek piesek) zdechl

server padl i chuj

1397750796-U1134921.jpg

Opublikowano

Cisza.. ; < jeśli teraz by wyszedł, jeszcze bym wybaczył ale ile można czekać.. ;/

Opublikowano

Niestety server nie wystartuje bo hanka zajebala hajs i wyjebala w kartony, a stasiek wypierdolil z maszyna do cieplych krajow, w dodatku nasz antyddos (piesek leszek) zdechl

server padl i chuj

1397750796-U1134921.jpg

Opublikowano

Niestety server nie wystartuje bo hanka zajebala hajs i wyjebala w kartony, a stasiek wypierdolil z maszyna do cieplych krajow, w dodatku nasz antyddos (piesek leszek) zdechl

server padl i chuj

1397750796-U1134921.jpg

Serwer nawet nie wystartował, a już padł. Ahhh ta Wasza NIEUDOLNOŚĆ. Wczoraj nie ruszył bo ktoś tam, coś tam, a dziś nie ruszył bo ktoś znowu jest winien, ale nie Wy - żenada.

Opublikowano

Serwer nawet nie wystartował, a już padł. Ahhh ta Wasza NIEUDOLNOŚĆ. Wczoraj nie ruszył bo ktoś tam, coś tam.

niestety hanka zajebala hajs 

Opublikowano

Jak już nukey napisał hanka nasza 'sekretarka' team speak'owa nie zrobiła dobrze swojego polecenia które było dla niej obleśne no ale czego sie nei robi dziś za kasę   za*bala hajs i uciekła do ameryki , spokojnie nasza armia już ją namierza stasiek się poddal i jak na niego przyszło - zdechł ...

No ale takie życie... zapraszamy na pla' hehehehehehehehehhe taki suchar

1397754398-U1080175.jpg

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Ja tam zapraszam na serwer alios2.pl fajnie się zapowiada medium/hard podobny do balantii i z pewnością będzie wielu ludzi, wiele youtuberów będzie z niego nagrywać :) w tym też ja

Opublikowano

Ja tam zapraszam na serwer alios2.pl fajnie się zapowiada medium/hard podobny do balantii i z pewnością będzie wielu ludzi, wiele youtuberów będzie z niego nagrywać :) w tym też ja

no spierd*laj

Opublikowano

Hahah mówiłem że fake.

Zapraszam tutaj ogarnięty serwer Easy, start jutro o 18:00.

http://www.mpcforum.pl/topic/1187667-nexoriapl-dedyk-easy-serwer-z-pazurem-start-piatek/

co wy macie z tym avatarem to jest jakaś wasza odznaka gejów? już 3 osoba w tym temacie ma ten avek Nexoria.pl i ktoś jeszcze

PS : " server z pazurem" to może opowiedz historie tego pazura Jak grałeś główną role :) :)

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

jeśli serwer online mogę poprosić stronke serwera ? xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...