Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moria.pl - START JUŻ 17.04.2014 ! [Dedyk] [Medium]

Gość Nukeу

Start Servera  

233 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której chcecie start?

• 18
      166
    • 19
      22
    • 20
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do team'u dołączył Vieris3k który będzie sprawował opiekę jak i pomoc wam na team spaek'u który będzie niebawem

PS : Start przełożony na godzinę 20:00 ze względów na błąd z stronką przepraszamy , o 21 zostanie puszczony " deszcz metinów"

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do team'u dołączył Vieris3k który będzie sprawował opiekę jak i pomoc wam na team spaek'u który będzie niebawem

PS : Start przełożony na godzinę 20:00 ze względów na błąd z stronką przepraszamy , o 21 zostanie puszczony " deszcz metinów"

deszcz sreszcz kurwa nie mogliscie wczesniej napisac ze macie problemy a nie kurwa jak glupi czekam tu 2h na clienta pierdole nara nie gram na tym syfie bo i tak nie wystartuje zapewne . NARA

Opublikowano

łatka w której nic nie ma 68 kb ? pozdro

masz ładny obrazek ustaw sobie go na tapetę a w 2 pliczkach masz opinie administratora

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ale syfiasta prezentacja teraz tak 

1) w ile wbija 75 lvl

2) skąd stalka ?

3) jaki to typ serwera ? 

4) strona ? Client ? 

Opublikowano

1) w ile wbija 75 lvl

2) skąd stalka ?

3) jaki to typ serwera ? 

4) strona ? Client ? 

1)Nie wiem

2)Metki w czerw lesie i zwykłym

3)Medium

4)Podobno dadzą przed startem

Opublikowano

1) w ile wbija 75 lvl

2) skąd stalka ?

3) jaki to typ serwera ? 

4) strona ? Client ? 

masz łatkę którą kochany admin dał

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

1) w ile wbija 75 lvl

2) skąd stalka ?

3) jaki to typ serwera ? 

4) strona ? Client ? 

1. NIe wbijesz bo serwer off i zapewne nawet nie bd startu

2. chuj wie  chyba z ripka

3. chyba medium

4 nie bd musisz samemu sobie zrobic

Opublikowano

cooltext1524931718.png

Witam z tej strony Nukey tym bardziej prawdziwy! pewnie oburzyliście się tą 'łatką' ale dopiero wbilem na mpc i zobaczylem ze takie cos sie tutaj pojawilo! a wiec sprawa wygląda tak jeden czlonek z administracji ([TGM]Nacz0s) postanowil nas osmieszyc, poniewaz teraz sie dowiedzialem ze stawia swoj server..., a dalem mu dostep do konta zeby odpisywal graczom  i teraz zobaczylem zeby nas poniżyć właśnie cos takiego zrobil oczywiście został odrazu wydalony na zbity pysk. A co do startu mamy duże problemy dlatego nie odpisywałem, jakie dokladnie problemy? nie chce sie zagłębiać w szczegóły ale najgroszy problem jest ze strona poniewaz teraz okazalo sie ze ma duże dziury (wczesniej byla testowana przez naczosa poniewaz mu ufalem) i nam tego nie przekazal mysle ze w godzinke max 1,5 się wyrobimy tak wiec start na 100% odbędzie sie o 20:00 do 20:30 max, za tą sytuacje otrzymacie wynagrodzenie w grze mam nadzieje ze poczekacie,  i sie na tym nie zawiedziecie :) ja lece naprawiać, widzimy się na starcie!, jeszcze raz przepraszamy.

[HA] Nukey

START O 20:00 (MAKS 30MINUT OPOZNIENIA)

PS: Przepraszam, że tak chaotycznie ale jestem strasznie zdenerwowany.

Opublikowano

cooltext1524931718.png

Witam z tej strony Nukey tym bardziej prawdziwy! pewnie oburzyliście się tą 'łatką' ale dopiero wbilem na mpc i zobaczylem ze takie cos sie tutaj pojawilo! a wiec sprawa wygląda tak jeden czlonek z administracji ([TGM]Nacz0s) postanowil nas osmieszyc, poniewaz teraz sie dowiedzialem ze stawia swoj server..., a dalem mu dostep do konta zeby odpisywal graczom  i teraz zobaczylem zeby nas poniżyć właśnie cos takiego zrobil! oczywiście został odrazu wydalony na zbity pysk. A co do startu mamy duże problemy dlatego nie odpisywałem, jakie dokladnie problemy? nie chce sie zagłębiać w szczegóły ale najgroszy problem jest ze strona poniewaz teraz okazalo sie ze ma duże dziury (wczesniej byla testowana przez naczosa poniewaz mu ufalem) i nam tego nie przekazal! mysle ze w godzinke max 1,5 się wyrobimy tak wiec start na 100% odbędzie sie o 20:00 do 20:30 max, za tą sytuacje otrzymacie wynagrodzenie w grze mam nadzieje ze poczekacie,  i sie na tym nie zawiedziecie :) ja lece naprawiać, widzimy się na starcie!, jeszcze raz przepraszamy.

[HA] Nukey

po co mu dajesz dostęp niech sobie zrobi konto a nie teraz masz nauczkę i pewnie dużo graczy odejdzie

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

cooltext1524931718.png

Witam z tej strony Nukey tym bardziej prawdziwy! pewnie oburzyliście się tą 'łatką' ale dopiero wbilem na mpc i zobaczylem ze takie cos sie tutaj pojawilo! a wiec sprawa wygląda tak jeden czlonek z administracji ([TGM]Nacz0s) postanowil nas osmieszyc, poniewaz teraz sie dowiedzialem ze stawia swoj server..., a dalem mu dostep do konta zeby odpisywal graczom  i teraz zobaczylem zeby nas poniżyć właśnie cos takiego zrobil! oczywiście został odrazu wydalony na zbity pysk. A co do startu mamy duże problemy dlatego nie odpisywałem, jakie dokladnie problemy? nie chce sie zagłębiać w szczegóły ale najgroszy problem jest ze strona poniewaz teraz okazalo sie ze ma duże dziury (wczesniej byla testowana przez naczosa poniewaz mu ufalem) i nam tego nie przekazal! mysle ze w godzinke max 1,5 się wyrobimy tak wiec start na 100% odbędzie sie o 20:00 do 20:30 max, za tą sytuacje otrzymacie wynagrodzenie w grze mam nadzieje ze poczekacie,  i sie na tym nie zawiedziecie :) ja lece naprawiać, widzimy się na starcie!, jeszcze raz przepraszamy.

[HA] Nukey

Na prawde ? straszne rzeczy ..

Jak mozna dac komus takiemu dostep ?????

Opublikowano

przynajmniej się wypowiedział i wiemy że nie ma nas gdzieś 

@ czekamy na start ;) 

Opublikowano

Tak jak pisalem znalem go troszke i mu ufalem, jednak sie przejechalem.

@top: Jeżeli macie pytania do zadawajcie, [HA] IncrosseN z checia wam odpowie, ja lece naprawiac.

Opublikowano

a i nukey musisz odkupić mi komputer bo zgodnie z zaleceniami łatki żeby klient działał wyrzuciłem go przez okno

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

a i nukey musisz odkupić mi komputer bo zgodnie z zaleceniami łatki żeby klient działał wyrzuciłem go przez okno

Weź nie oszukuj wiemy, że to trol, bo nikt by nie wywalił :P

Opublikowano

Weź nie oszukuj wiemy, że to trol, bo nikt by nie wywalił :P

znam takich ludzi ,że by wyrzucili :P

@up kiedy strona? i klient 30 min do startu !

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

W związku z tym co zaszlo niedawno Naczos został  usunięty z naszego teamu  , zabawił się kosztem takim że ma dostęp do praktycznie wszystkiego w tym do konta nukey'a trochę ludzka głupota żeby dawać hasło ale to napewno się zmieni , na team spaek'u który zostanie wam udostępniony jutro lub nawet dzisiaj jeżeli wszystko pójdzie dobrze ,  zaczął robić głupie nazwy kanałów ...

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

W związku z tym co zaszlo niedawno Naczos został  usunięty z naszego teamu  , zabawił się kosztem takim że ma dostęp do praktycznie wszystkiego w tym do konta nukey'a trochę ludzka głupota żeby dawać hasło ale to napewno się zmieni , na team spaek'u który zostanie wam udostępniony jutro lub nawet dzisiaj jeżeli wszystko pójdzie dobrze ,  zaczął robić głupie nazwy kanałów ...

a kiedy klient bo mi się 1bg pobiera ok 40min

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...