Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moria.pl - START JUŻ 17.04.2014 ! [Dedyk] [Medium]

Gość Nukeу

Start Servera  

233 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której chcecie start?

• 18
      166
    • 19
      22
    • 20
      32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Godz 18 start a clienta nie ma bravo

pisze sie brawo... albo piszesz po polsku albo po angielsku ;)

poza tym, z tego co zrozumialem to serwer ci sie nie podobal wiec na co czekasz?

Opublikowano

Hhahahahhaah clienta i strony nie ma, to jest fake już wcześniej pisałem a ten pisze "

Uwaga 10 min i rusza ;) gotowi jestescie ? jakie krolestwa gracie i jakie klasy  ?Moze gildie zrobimy juz za 10 min gramy !" HAHAHAH

Opublikowano

Hhahahahhaah clienta i strony nie ma, to jest fake już wcześniej pisałem a ten pisze "

Uwaga 10 min i rusza ;) gotowi jestescie ? jakie krolestwa gracie i jakie klasy  ?Moze gildie zrobimy juz za 10 min gramy !" HAHAHAH

To byla ironia ;d Zartowalem sb z nich ;p Wiadomo bylo ze to fake ;d ale posmiac sie z nich lubie

Opublikowano

Dobre, wczoraj pisaliście, że strona Wam od ddos'ów padła, a dzisiaj ją dopiero dokańczacie. Czy to nie jest dziwne?

Btw. Co z tym klient'em? Dzisiaj pogramy?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

To jest fake ...

Dobre, wczoraj pisaliście, że strona Wam od ddos'ów padła, a dzisiaj ją dopiero dokańczacie. Czy to nie jest dziwne?

Btw. Co z tym klient'em? Dzisiaj pogramy?

Opublikowano

Przepraszamy przenosimy start na 19, client juz sie prawie wgral chcemy wam dac na 4 hostingach, mam nadzieje ze zrozumiecie  i poczekacie pozniej mozecie odejsc obiecuje wam ze to ostatni raz juz.

Opublikowano

Przepraszamy przenosimy start na 19, client juz sie prawie wgral chcemy wam dac na 4 hostingach, mam nadzieje ze zrozumiecie  i poczekacie pozniej mozecie odejsc obiecuje wam ze to ostatni raz juz.

Tak, tak ;_; Zobaczymy.. Tylko teraz chcę pierw zobaczyć stronę serwera ;_;, żeby to nie był FAKE :_:

Opublikowano

Tak, tak ;_; Zobaczymy.. Tylko teraz chcę pierw zobaczyć stronę serwera ;_;, żeby to nie był FAKE :_:

Za 15min bedzie on

Opublikowano

Za 15min bedzie on

do 3 razy sztuka? kto wie, jesli wszystko bedzie cacy to pogram ;) z jednej strony sie ciesze ze tyle przeciagania jest, mniej dzieciakow narzekajacych na wszystko bedzie :)

Opublikowano

Za 15min bedzie on

Wiesz, nie abym się czepiał... Od wczoraj piszesz "za chwilę", "za 15min" etc., a tu dalej nic - strona drukarni - dzięki przyda się.

Nic na potwierdzenie tego, że ten serwer w ogóle dziś ruszy.

Warto pamiętać, że każdej plotce jest ziarnko prawdy.

No nic liczę na start.

Opublikowano

za 1h damy wam team spaek'a ;)

Co Nam po TS'ie, skoro ani strony, ani clienta nie ma? Wiesz, nie każdy ma kosmiczne łącze więc czas na pobranie byłby wskazany.

Jak chcecie pogadać, zapraszam do mnie to chociaż o suchej mordzie gadać nie będziemy :P If you know what i mean (%)

A, ze mieszkam w Holandii to i czym płuca truć będzie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...