Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moria.pl - START JUŻ 17.04.2014 ! [Dedyk] [Medium]

Gość Nukeу

Start Servera  

233 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której chcecie start?

• 18
      166
    • 19
      22
    • 20
      32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klient zaraz będzie dostępny kończe wgrywać, i poprawiam ostatnie błędy.

@top: Niestety musialem zmienic ankiete, bo za bardzo sie pospieszylem i nie chce startowac o 15, bo wiem ze nie zdążymy, jeszcze raz przepraszam i prosze glosowac w oficjalnej ankiecie.

Opublikowano

jeśli bym sie założył o flaszke Nukey że dziś nie wystartuje mam szanse ją w jakiś sposób odebrać ? haha ;) chcem sobieski karmelowy xD

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Klient zaraz będzie dostępny kończe wgrywać, i poprawiam ostatnie błędy.

@top: Niestety musialem zmienic ankiete, bo za bardzo sie pospieszylem i nie chce startowac o 15, bo wiem ze nie zdążymy, jeszcze raz przepraszam i prosze glosowac w oficjalnej ankiecie.

Nie da rady na 16-17?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

ja jestem za tym zeby serwer wystartowal pozniej niz zeby mial mase bledow... fajnie by bylo gdyby wystartowal dzisiaj, ale jezeli sie nie uda to trudno, ja czekam bo mnie zainteresowal ;) chu* w dupe hejterom ;* <3

Opublikowano

Jak on nawet nie wystartuje, tu nie chodzi o błędy ;d

Wystartuje, wystartuje :) zaraz będzie link do clienta.

Opublikowano

Jak on nawet nie wystartuje, tu nie chodzi o błędy ;d

mam pytanie, skoro nie wystartuje to po co marnujesz czas na siedzenie przy poscie i pisanie? nie lepiej zajac sie czyms innym? ;)

Opublikowano

jak by był start o 15 to bym wbił tak to wątpie że zawitam 

@ jak to sie nie wyrobicie =,= ? 

Opublikowano

jak by był start o 15 to bym wbił tak to wątpie że zawitam 

@ jak to sie nie wyrobicie =,= ? 

wiesz ze jest cos takiego jak przeszkody w odpaleniu serwera? ja o tym wiem bo chcialem postawic serwer ale zaczal sie mocno pieprzyc... wlasnie dal tego jestem pelen podziwu dla ludzi ktorzy jednak nie daja za wygrana i cisna z serwerem dalej mimo iz wszystko moze sie zawalic

Opublikowano

Prezentacja w sumie okej ,ale i tak wydaje mi się ,że ten serwer to będzie /jest fake. Wejdzcie sobie na Moria.pl ,to mówi samo za siebie.

Pozdrawiam.

kmr3.gif

Opublikowano

Przecież to jest nie wypał, wy naprawdę macie klapki na oczach on was ściemnia, prezentacja zajebana z serwera Valmoria.pl

Tutaj dowody:

http://www.mpcforum.pl/topic/872249-zapowied-valmoriapl/

Nukey dziecko udaję że serwer mu wypali, jak nawet plików nie ma daj SS z serwera a nie.

SSy weryfikacyjne z google grafika i myśli że ma serwer, domena Moria.pl jest zajęta więc ciekawe jaką wy macie stronę.

Nie polecam gdyż serwer wgl nie istnieję ani nie wystartuję dzięki tyle w temacie. ;)

Stwierdzam fakty zobaczycie sami on wam robi tylko nadzieję.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Przecież to jest nie wypał, wy naprawdę macie klapki na oczach on was ściemnia, prezentacja zajebana z serwera Valmoria.pl

Tutaj dowody:

Nukey dziecko udaję że serwer mu wypali, jak nawet plików nie ma daj SS z serwera a nie.

SSy weryfikacyjne z google grafika i myśli że ma serwer, domena Moria.pl jest zajęta więc ciekawe jaką wy macie stronę.

Nie polecam gdyż serwer wgl nie istnieję ani nie wystartuję dzięki tyle w temacie. ;)

jak ci przeszkadza to wyjdz :)

Opublikowano

Tutaj dowody:

Ja nic nie widze podobnego co do morii a valmorii ;_;. 

Idz zajmij sie swoim serwerem Asfen aka Sagaris aka chuj wie ile tego bylo :).

Opublikowano

Ja nic nie widze podobnego co do morii a valmorii ;_;. 

Idz zajmij sie swoim serwerem Asfen aka Sagaris aka chuj wie ile tego bylo :).

po prostu boli go dupa jak widzi ze inni moga a on nie :) taka prawda

Opublikowano

jakie raty??

Trudno powiedziec ale wszystko ladnie dopasowane. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...