Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nexoria.pl - Serwer z Pazurem ! Beta - Serwera

Nexoria

Zagrasz na Oficjalnym starcie serwera?  

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Oficjalnym starcie serwera?

• Tak.
      96
    • Nie.
      15
  2. 2. Chcecie 5 slotowy BS w cliencie?

• Tak.
      79
    • Nie.
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spójrz na prezentacje a następnie powiedz że jestem najgorszy. W team niestety nie jestem, lecz dogadałem się co do wynagrodzenia. To tyle, dzięki za opinie o mnie.

No i jest najgorsza jaka widzialem. :] Powicinane elementy z google grafike i skopiowane dwustronnie i tyle. Gówno nie grafika.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesteś zainteresowany betą otwartą dla graczy?

Już teraz wejdź na stronę:

Nexoria.pl

i się zarejestruj oraz pobierz clienta którego link znajduję się w prezentacji serwera.

w6qirs.jpg

Opublikowano

No i jest najgorsza jaka widzialem. :] Powicinane elementy z google grafike i skopiowane dwustronnie i tyle. Gówno nie grafika.

Aha? Co ty człowieku możesz wiedzieć? Znajdź mi te "elementy."  :D

ps. tu jest obrobiony ss z Twojej prezentacji. - 

1bvx.png

I teraz powiedz mi panie pro grafiku że Twoja prezka jest lepsza. Pozdrawiam i miłego szukania. (na próżno szukasz)

To tyle, ja tą prezentacje opuszczam i życzę Wam dobrego startu. :rolleyes:

w6qirs.jpg

Opublikowano

Jesteś zainteresowany betą otwartą dla graczy?

Już teraz wejdź na stronę:

Nexoria.pl

i się zarejestruj oraz pobierz clienta którego link znajduję się w prezentacji serwera.

Masz pytania pisz napewno ci odpiszemy.

Zapraszamy również na Ts: 185.25.151.219 Strefa u góry.

w6qirs.jpg

Opublikowano

oj kazdarku po co sie tak wysilasz sam wiesz ze twoje robienie prezentacji wyglada na rtym samym czyli google robimy super prezentacje a na serwerze tego nie ma a jak pytam czy ty to wszystko masz odpowiadasz ze tak pozniej wgrasz a co do czego przychodzi to nic nie masz a ludzi w idiotow krecisz wiec skoncz juz moze jakis kolejny serwerek stawiasz ??? z checia obczaje zapowiedzi;]

Opublikowano

Wszystkie bugi/błędy które znajdziecie w grze proszę zgłaszać na TeamSpeaku IP podane w prezentacji lub na Mpcforum w zapowiedzi serwera.

Serwer odpalam równo 19 dla tych którzy chcą po testować zapoznać się z serwerem,

posiadasz TS wbij pogadaj z nami zgłoś błędy : IP 185.25.151.219

Napewno aktywni beta testerzy zostaną jakoś wynagrodzeni w oficjalnej odsłonie serwera.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Wszystkie bugi/błędy które znajdziecie w grze proszę zgłaszać na TeamSpeaku IP podane w prezentacji lub na Mpcforum w zapowiedzi serwera.

Serwer odpalam równo 19 dla tych którzy chcą po testować zapoznać się z serwerem,

posiadasz TS wbij pogadaj z nami zgłoś błędy : IP 185.25.151.219

Napewno aktywni beta testerzy zostaną jakoś wynagrodzeni w oficjalnej odsłonie serwera.

A jest możliwość zglaszania błędów NA PW do Gm'a w grze?

Myśle ze ulatwiło by to sprawe niektórym osobom .

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

A jest możliwość zglaszania błędów NA PW do Gm'a w grze?

Myśle ze ulatwiło by to sprawe niektórym osobom .

Tak jest można zgłaszać na PW w grzę. :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

Więc pod jakim nickiem bd mógł się skontaktować z gm;em?

Tak samo jak jest Wymienione:

- [HA]Nexor.

- [GA]Master.

- [GM]MadaFacker. :)

Jeszcze 20 minut i zapraszam wszystkich do testowania serwera, w wersji beta. ;)

Jeżeli ktoś chcę również może nakręcić filmiki z serwera, lub GP.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Hahaha nigdy z toba nie pisalem czlowieku :D Nie znam cie nawet :D :D lol haha :D :D :D

Archiwum z gg ci dac?

Muhaha , mialem jedne z wiekszych serwerów easy na mpc ty glupi oszuscie.

*Netharia,Avreath* popytaj userów ile graczy było [ 1k+ ] To czy jestem pro technikiem czy nie mnie nie interesuje :D Ważne ze jak cos robie to , to zrobie :D

piss yol zaraz zaczne <3

Hmmm spoko...

Netharia padła po hmm.... 4 dniach (1500 online).

Avreath bug na bugu padł po 2 tyg.

Pozdrawiam

Idź hejtuj dalej mój serwer,bo nie umiesz petów wgrać.

Pzdr. 600.

Opublikowano

Archiwum z gg ci dac?

Hmmm spoko...

Netharia padła po hmm.... 4 dniach (1500 online).

Avreath bug na bugu padł po 2 tyg.

Pozdrawiam

Idź hejtuj dalej mój serwer,bo nie umiesz petów grać.

Pzdr. 600.

Sorry kolego ale ten temat jest serwera Nexoria.pl, a nie jakaś gorąca linia te sprawy załatwiajcie sobie na PW.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Za 5 minut beta testy otwarte !  Zapraszam do testowania 

Pozdrawiam by [GM]MadaFacker

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

jq6k37.jpg

Wieszchowce Zostały Pokazane Losowo System Wierzchowców u nas jest levelowy tzn:

Masz błędzior, popraw go. :P 

Czekam na oficjalny start. ;>

Dzięki za błąd.

Zapraszamy do testowania serwera.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Po +/- 2 godzinnym graniu na tej becie , mogę stwierdzić iż

Wiekszych bugów jak narazie nie ma :)

Spoty powiekszone 2x przez co exp jest przyjemny.. lvl szybko wpada, drop yang dopasowany do Cen.

Zapraszam wszystkich na Oficiala . 

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Prezentacja ładnie, przejrzyście wykonana :) Sądzę że zagram i załatwię kilka starych znajomych.

Mam pytanie, czy macie jakieś środki odłożone na przyszłość? Np. gdyby był jakiś kryzys lub na reklamy?

Opublikowano

Prezentacja ładnie, przejrzyście wykonana :) Sądzę że zagram i załatwię kilka starych znajomych.

Mam pytanie, czy macie jakieś środki odłożone na przyszłość? Np. gdyby był jakiś kryzys lub na reklamy?

Tak będą wykupywane reklamy u YouTuberów, FanPage kolegów 5k + like, oraz inne środki reklamy.

Zapraszamy wszystkich na betę oraz na Oficjalny start w Piątek.

Mamy nadzieję że te 3H bety wam się podobają, i gra wam się miło oraz przyjemnie.

Już na becie przeprowadzono pierwszego OX.

Jeszcze raz zapraszamy !

[HA]Nexor.

w6qirs.jpg

Opublikowano

A zapytam jakich youtuberów planujecie przyjąć ?

Wiecie cos na ten temat bo skoro start tak blisko to mogliby coś środa/czwartek wrzucić.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Dobry plan na reklamę byłby system poleconych lub jakieś nagrody za reklamowanie serwera na własnym kanale np +100 sub. lub na jakiś forach typu MPC. Do Piątku jeszcze sporo czasu a im więcej ludzi na starcie tym lepiej ;)

Opublikowano

Wygląd niektórych zbroi i mieczy można porównać do grafika, który swoje doświadczenia zakończył na Paint'cie.

Wszystkie wyglady broni zbroi itd zostały pobrane z neta ewentualnie z therisia grafik nic z nimi nie robi ;D

cpok.jpg

Opublikowano

A zapytam jakich youtuberów planujecie przyjąć ?

Wiecie cos na ten temat bo skoro start tak blisko to mogliby coś środa/czwartek wrzucić.

MrZabQ,Devaxes,Dariusz i inni.

Dobry plan na reklamę byłby system poleconych lub jakieś nagrody za reklamowanie serwera na własnym kanale np +100 sub. lub na jakiś forach typu MPC. Do Piątku jeszcze sporo czasu a im więcej ludzi na starcie tym lepiej ;)

Możliwe że będzie takie coś.

Wygląd niektórych zbroi i mieczy można porównać do grafika, który swoje doświadczenia zakończył na Paint'cie. 

Tak chodzi ci pewnie o stalkę czerwoną albo złotą?

w6qirs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...