Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbliża się wojna?

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie ślepi, głupi, co jeszcze tutaj dodać... czy wy naprawdę jesteście ślepi? w moim mieście dużo osób dostało wezwanie na natychmiastowe stawienie się do wojska, po drugie do Polski ogólnie przyleci 50 myśliwców bojowych, na granicy z Kaliningradem rozstawianych mamy żołnierz, a Rosja? Rosja wkroczy do Ukrainy, na granicy z Ukrainą stoją Artylerie które mają zasięg 300km wystarczy na połowę Ukrainy... a najlepsze jest to że tam wojsko czeka tylko na rozkaz i wchodzą do Ukrainy około 60 tyś już. Dziwi mnie że nikt nie wierzy w wojnę  <3  USA jest pewna 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ludzie ślepi, głupi, co jeszcze tutaj dodać... czy wy naprawdę jesteście ślepi? w moim mieście dużo osób dostało wezwanie na natychmiastowe stawienie się do wojska, po drugie do Polski ogólnie przyleci 50 myśliwców bojowych, na granicy z Kaliningradem rozstawianych mamy żołnierz, a Rosja? Rosja wkroczy do Ukrainy, na granicy z Ukrainą stoją Artylerie które mają zasięg 300km wystarczy na połowę Ukrainy... a najlepsze jest to że tam wojsko czeka tylko na rozkaz i wchodzą do Ukrainy około 60 tyś już. Dziwi mnie że nikt nie wierzy w wojnę  <3  USA jest pewna 

ale czym się tu dziwić ?   Większość pedałow i osób wypowiadających się  w tym temacie , spierdoliła by za granicę . Taka  jest prawda . Wojna wisi na włosku . I kto ma bronić kraju jak nie ma przymusowego wojska ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

ale czym się tu dziwić ?   Większość pedałow i osób wypowiadających się  w tym temacie , spierdoliła by za granicę . Taka  jest prawda . Wojna wisi na włosku . I kto ma bronić kraju jak nie ma przymusowego wojska ?

Ty byś został? Po co mam bronić kraju bez perspektyw wkońcu ten czy inny kawał ziemi co za różnica.

@top 

Nie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ty byś został? Po co mam bronić kraju bez perspektyw wkońcu ten czy inny kawał ziemi co za różnica.

@top 

Nie

ty tak serio? ile ty masz lat? ciebie za takie słowa bym wysłał na pierwszą linie frontu, po pierwsze kur** Bronisz Polski a nie premierów bo sam bym ich wytłukł ale mniejsza w to. Następnym razem przemyśl co piszesz bo nawet jak jesteś za granicą to dostaniesz wezwanie do wojska i musisz się zgłosić do WKU nie zgłosisz się, żandarmeria cię nie znajdzie to sąd wyślę za tobą list gończy, każdy żołnierz składa przysięgę a złamiesz przysięgę to jesteś zdrajcą Narodu! 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

ty tak serio? ile ty masz lat? ciebie za takie słowa bym wysłał na pierwszą linie frontu, po pierwsze kur** Bronisz Polski a nie premierów bo sam bym ich wytłukł ale mniejsza w to. Następnym razem przemyśl co piszesz bo nawet jak jesteś za granicą to dostaniesz wezwanie do wojska i musisz się zgłosić do WKU nie zgłosisz się, żandarmeria cię nie znajdzie to sąd wyślę za tobą list gończy, każdy żołnierz składa przysięgę a złamiesz przysięgę to jesteś zdrajcą Narodu! 

ten kto rozszczelałby takich ludzi byłby bohaterem narodowym , takich ludzi w polsce nie potrzebujemy .

Opublikowano

ten kto rozszczelałby takich ludzi byłby bohaterem narodowym , takich ludzi w polsce nie potrzebujemy .

Naucz się pisać bo rzygać się chce Twoimi postami i Korwinem w profilu. Masz 17lat a zachowujesz się jakbyś nie wiadomo co w życiu przeżył, żenua.

Radziłabym Ci zacząć się uczyć bo wyszukiwanie na necie durnych artykułów Ci nie pomoże w indywidualnym. (;

Wojny nie będzie.

Opublikowano

Nie będzie, Rosja nie ma tyle wojska żeby się obronić. No chyba że mają jakieś bomby nuklearne.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Naucz się pisać bo rzygać się chce Twoimi postami i Korwinem w profilu. Masz 17lat a zachowujesz się jakbyś nie wiadomo co w życiu przeżył, żenua.

Radziłabym Ci zacząć się uczyć bo wyszukiwanie na necie durnych artykułów Ci nie pomoże w indywidualnym. (;

Wojny nie będzie.

I kto to mówi Kobieta ,  haha

Poczytaj regulamin co tam pisze i wróć .

Opublikowano

I kto to mówi Kobieta ,  haha

Poczytaj regulamin co tam pisze i wróć .

Ja mogę powiedzieć, że możesz iść poczytać słownik i nauczyć się składać najprostsze zdania, stawiać znaki interpunkcyjne i myśleć nad tym co piszesz bo nie ma zielonego pojęcia co Twój post miał dla mnie oznaczać. (; I ta "Kobieta , haha" nie ma zamiaru wykłócać się z dzieckiem na forum publicznym.

@ Rosja może tylko zakręcić korki jednak sama sobie wtedy zada cios.

Opublikowano

Nie sądzę.

Rosja ma 8500 głowic atomowych  (czytałem Angorę) i jak odpalą jedną w kierunku danego kraju to połowa kuli ziemskiej będzie zjarana.

Opublikowano

Nie będzie, Rosja nie ma tyle wojska żeby się obronić. No chyba że mają jakieś bomby nuklearne.

rzeczywiście Rosja nie ma wojsk i w ciągu 3 dni by zajęła warszawę bez utraty ani jednego żołnierza (Rosja ma wojsk tyle że...)

Siły Zbrojne Federacji Rosyjskiej
statystyka
wiek poborowych 19 lat
mężczyźni w wieku od 19 do 50 lat
mężczyźni w wieku 19-50 lat podlegający obowiązkowi służby wojskowej 24 000 000 osób (2012)
liczba poborowych 2 200 000 (2012)
służba czynna 3 075 000 (2013), 2. miejsce na świecie
stan mobilizacyjny 6 300 100 (2012), 4. miejsce na świecie
wydatki na zbrojenia
71 miliardy USD (2013)[3]

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ja mogę powiedzieć, że możesz iść poczytać słownik i nauczyć się składać najprostsze zdania, stawiać znaki interpunkcyjne i myśleć nad tym co piszesz bo nie ma zielonego pojęcia co Twój post miał dla mnie oznaczać. (; I ta "Kobieta , haha" nie ma zamiaru wykłócać się z dzieckiem na forum publicznym.

ja tesz nie mam zamiaró dyskótowa$ z feministkami , i tak macie gunwo do gadaniaa podszaz wojny. Bede pisal jak mi sie podoba.

Opublikowano

Twoim zdaniem wszyscy sa żołnierzami ? Bo to wywnioskowałem z twojej wypowiedzi. I dodam ze twoje informacje sa sprzed 2 wojny światowej chyba.

Opublikowano

Czas pokaże, jednak myślę, że nie dojdzie do wojny.

Opublikowano

Twoim zdaniem wszyscy sa żołnierzami ? Bo to wywnioskowałem z twojej wypowiedzi. I dodam ze twoje informacje sa sprzed 2 wojny światowej chyba

człowieku każdy powyżej 35 lat teraz tzn co maja 35 lat byli żołnierzami i mogą ich ściągnąć na czynną służbę wojskowa a czemu są żołnierzami? "wszyscy" bo była obowiązkowa służba wojskowa, Moja mama też była żołnierzem :) 

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...