Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbliża się wojna?

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ty tak serio? ile ty masz lat? ciebie za takie słowa bym wysłał na pierwszą linie frontu, po pierwsze kur** Bronisz Polski a nie premierów bo sam bym ich wytłukł ale mniejsza w to. Następnym razem przemyśl co piszesz bo nawet jak jesteś za granicą to dostaniesz wezwanie do wojska i musisz się zgłosić do WKU nie zgłosisz się, żandarmeria cię nie znajdzie to sąd wyślę za tobą list gończy, każdy żołnierz składa przysięgę a złamiesz przysięgę to jesteś zdrajcą Narodu! 

Tak ja tak na serio nie mam zamiaru bronić starców z sejmu ani bronić tego kraju. Śmiać mi się chcę że miałbym umierać za Polskę kraj który może zostać rozjebany w ciągu 72 godzin przez Rosję doszczętnie.Wam się troche czasy pojebały to nie jest czas gdzie będziemy biegać z karabinami i bronić/plądrować/przejmować państwa. III wojna mogła by być atomowa a w takiej wojnie ile by nie było idiotów do rzucenia się pod ogień z karabinu i tak kraj byłby przejęty (Może by się wtedy w nim lepiej żyło?)

Pozatym same spekulacje o wojnie są dla mnie smieszne bo tylko taka cebula jak wy może się przejmować tym że się rozpocznię (0.0000001%)

Dostanę wewzanie i ? Pójde zrobie badania dostane kategorie coś tam wydukam bez przekonania i wyjdę nie straszcie tak :(

Jeśli jesteście w stanie iść na waszą pierwszą mityczną linie frontu to idźcie i sie zabijcie jak tak bardzo chcecie bronić tego narodu zobaczymy ile obronicie.

Teraz jest czas postępu technologicznego a nie bez mózgów którzy beda biegac zmanipulowani wolą obrony narodu z karabinami i wyrzynać się nawzajem.

Pacyfizm, Peace 

@off a propo tego ścigania ludzi po 35ce do czynnej służby to jest tylko w teorii w praktyce jakby była wielka wojna to byśmy padli tak szybko że nie miałby kto kogo ścigać ale pewnie waleczni patrioci zrobili by wtedy powstanie i się rzucili na pewno śmierć ( W końcu do 3 razy sztuka ;))

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Tak ja tak na serio nie mam zamiaru bronić starców z sejmu ani bronić tego kraju. Śmiać mi się chcę że miałbym umierać za Polskę kraj który może zostać rozjebany w ciągu 72 godzin przez Rosję doszczętnie.Wam się troche czasy pojebały to nie jest czas gdzie będziemy biegać z karabinami i bronić/plądrować/przejmować państwa. III wojna mogła by być atomowa a w takiej wojnie ile by nie było idiotów do rzucenia się pod ogień z karabinu i tak kraj byłby przejęty (Może by się wtedy w nim lepiej żyło?)

Pozatym same spekulacje o wojnie są dla mnie smieszne bo tylko taka cebula jak wy może się przejmować tym że się rozpocznię (0.0000001%)

Dostanę wewzanie i ? Pójde zrobie badania dostane kategorie coś tam wydukam bez przekonania i wyjdę nie straszcie tak :(

Jeśli jesteście w stanie iść na waszą pierwszą mityczną linie frontu to idźcie i sie zabijcie jak tak bardzo chcecie bronić tego narodu zobaczymy ile obronicie.

Teraz jest czas postępu technologicznego a nie bez mózgów którzy beda biegac zmanipulowani wolą obrony narodu z karabinami i wyrzynać się nawzajem.

Pacyfizm, Peace 

@off a propo tego ścigania ludzi po 35ce do czynnej służby to jest tylko w teorii w praktyce jakby była wielka wojna to byśmy padli tak szybko że nie miałby kto kogo ścigać ale pewnie waleczni patrioci zrobili by wtedy powstanie i się rzucili na pewno śmierć ( W końcu do 3 razy sztuka ;))

@up ostatnio w tv było czy czołgi nadal są tak potrzebne jak podczas 2 wojny, tak są ale nic nie zastąpi piechoty bo nawet po ataku atomowym piechota musi wejść na taki teren, bo co to byłby za atak ? jedynie żeby uniknąć służby wojskowe to byś musiał sobie palca odciąć, do spustu... nie ważne co byś wymyślał byś trafił do poboru później expresowy trening i lecisz na front i masz gówno do gania, po drugie żandarmeria by cię zabrała i by nic nie powiedziała twojej rodzinie ;-) popatrz sobie na media kończy się ultimatum dla separatystów zaraz tam wjadą Ukraińskie wojska to Ruski bez pozoru i bez zastanawiania się zaatakują, tutaj połowa tych debili jest ślepa co się dzieje na tym świecie i drugi raz powtarzam każde wojsko teraz stawia na piechotę i drony   <3   Polska Linia czerwona znajduję się na Ukrainie i jak Ruski ją przekroczą to już będziesz w czynnej służbie poborowej :v wiem bo sam zostaje żołnierzem :)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Jakaś wojna cały czas jest na świecie. Podobno w XX i XXI wieku nie było nawet jednego dnia bez wojny gdzieś na świecie.

"Bycie człowiekiem przeważnie jest do kitu. Życie da się jakość znieść jedynie dzięki grom komputerowym." - Ernest Cline z książki "Player One".
"Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym." -  George R.R. Martin.
"Po wielkim niegdyś kraju, w którym się urodziłem, pozostała tylko nazwa. Nie miało znaczenia, kto był u władzy. Ci ludzie zamieniali się tylko krzesłami na pokładzie „Titanica” i wszyscy o tym wiedzieli."  - Ernest Cline "Player One".

Opublikowano

Wojny nie będzie ale koniec świata owszem. Pierdolnie jakiś odłamek meteorytu w ziemie i pójdzie z dymem i rosja i ameryka :D

Opublikowano

@up ostatnio w tv było czy czołgi nadal są tak potrzebne jak podczas 2 wojny, tak są ale nic nie zastąpi piechoty bo nawet po ataku atomowym piechota musi wejść na taki teren, bo co to byłby za atak ? jedynie żeby uniknąć służby wojskowe to byś musiał sobie palca odciąć, do spustu... nie ważne co byś wymyślał byś trafił do poboru później expresowy trening i lecisz na front i masz gówno do gania, po drugie żandarmeria by cię zabrała i by nic nie powiedziała twojej rodzinie ;-) popatrz sobie na media kończy się ultimatum dla separatystów zaraz tam wjadą Ukraińskie wojska to Ruski bez pozoru i bez zastanawiania się zaatakują, tutaj połowa tych debili jest ślepa co się dzieje na tym świecie i drugi raz powtarzam każde wojsko teraz stawia na piechotę i drony   <3   Polska Linia czerwona znajduję się na Ukrainie i jak Ruski ją przekroczą to już będziesz w czynnej służbie poborowej :v wiem bo sam zostaje żołnierzem :)

Podawaniem przykładów z tv dyskusji nie wygrasz. 

Wiesz czemu stawiamy na piechotę? Dlatego gdyż jesteśmy zacofanym krajem bez pomysłu na przyszłość i bez nowoczesnej technologii dlatego zamiast poświęcać pieniądze w wojnę ( atomówki) poświęca się piechotę de facto ludzkie życia.

Zanim zrobiłbym ten "exrremalnie szybki trening" Polska była by w szczątkach ponieważ niewiele potrzeba żeby nas podbić

Ciekawe czy żandarmeria będzie szukać żołnierzy jak by Polska zamieniła się w 1 wielki plac wojenny (tylko teoretycznie). 

Prędzej bym poświęcił całą ręke niż bym walczył za ten zacofany kraj i miał szansę zginąć w wojnie za niego (Bo myśląc głębiej po co walczę?) Nie chcę walczyć o naród a z walki o niego nie miałbym żadnych korzyści (Nie to co wysoko postawieni B)) nie zamierzam być kontrolowany.

Taka wojna by się skończyła jak powstanie warszawskie tam też byli tacy fighterzy którzy rzucili się na pewną śmierć (Dla mnie idiotyzm).

Prędzej bym się wyniósł do stanów walczył o ich obywatelstwo i wstąpił do tamtejszego wojska niż walczył o .. (Właściwie o co walczyć chyba o pieniądze kraju itp itd,co nie daje mi totalnie nic) A to że te tępe wojaki by nie powiadamiały rodziny o poborze do armii to poświadcza jakimi są skurwielami.

Nie staram się dla Polski ponieważ Polska nie stara sie o mnie.

Jeśli chcesz sobie postrzelać na froncie i zginąć proszę bardzo mnie w to nie mieszaj i nie narzucaj mi swoich poglądów bo wojskowi zazwyczaj mają sprane łby (Wojsko robi mleko z mozgu)

Opublikowano

Podawaniem przykładów z tv dyskusji nie wygrasz. 

Wiesz czemu stawiamy na piechotę? Dlatego gdyż jesteśmy zacofanym krajem bez pomysłu na przyszłość i bez nowoczesnej technologii dlatego zamiast poświęcać pieniądze w wojnę ( atomówki) poświęca się piechotę de facto ludzkie życia.

Zanim zrobiłbym ten "exrremalnie szybki trening" Polska była by w szczątkach ponieważ niewiele potrzeba żeby nas podbić

Ciekawe czy żandarmeria będzie szukać żołnierzy jak by Polska zamieniła się w 1 wielki plac wojenny (tylko teoretycznie). 

Prędzej bym poświęcił całą ręke niż bym walczył za ten zacofany kraj i miał szansę zginąć w wojnie za niego (Bo myśląc głębiej po co walczę?) Nie chcę walczyć o naród a z walki o niego nie miałbym żadnych korzyści (Nie to co wysoko postawieni B)) nie zamierzam być kontrolowany.

Taka wojna by się skończyła jak powstanie warszawskie tam też byli tacy fighterzy którzy rzucili się na pewną śmierć (Dla mnie idiotyzm).

Prędzej bym się wyniósł do stanów walczył o ich obywatelstwo i wstąpił do tamtejszego wojska niż walczył o .. (Właściwie o co walczyć chyba o pieniądze kraju itp itd,co nie daje mi totalnie nic) A to że te tępe wojaki by nie powiadamiały rodziny o poborze do armii to poświadcza jakimi są skurwielami.

Nie staram się dla Polski ponieważ Polska nie stara sie o mnie.

Jeśli chcesz sobie postrzelać na froncie i zginąć proszę bardzo mnie w to nie mieszaj i nie narzucaj mi swoich poglądów bo wojskowi zazwyczaj mają sprane łby (Wojsko robi mleko z mozgu)

Jeśli ten kraj Ci nic nie daje , to po co w nim jeszcze jesteś ?  Nie podoba to się to spierdalać , mamy  jedne z najlepszych na świecie jednostek specjalnych .Bomby atomowe już dawno odeszły w zapomnienie są dużo lepsze bronie.

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Jeśli ten kraj Ci nic nie daje , to po co w nim jeszcze jesteś ?  Nie podoba to się to spierdalać , mamy  jedne z najlepszych na świecie jednostek specjalnych .Bomby atomowe już dawno odeszły w zapomnienie są dużo lepsze bronie.

Jestem w nim ponieważ jeszcze muszę w nim być  (szkola brak srodkow na start gdzie indziej). Tak są lepsze bronie niestety ich również nie mamy ^.^

Opublikowano

Jestem w nim ponieważ jeszcze muszę w nim być  (szkola brak srodkow na start gdzie indziej). Tak są lepsze bronie niestety ich również nie mamy ^.^

Kolego "POLSKA" obecnie posiada 10 milionów nowszych AK-47  + ulepszenia jak byś nie wiedział, ale ja się z tobą nie będę kłócił nie podoba się to wyp z kraju :* 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Kolego "POLSKA" obecnie posiada 10 milionów nowszych AK-47  + ulepszenia jak byś nie wiedział, ale ja się z tobą nie będę kłócił nie podoba się to wyp z kraju :* 

Mogła by posiadać 1000 milionów ak jak nadal nie mamy respectu nawet w ue bez bomb. 

Nasz kraj to taki chłopiec z lizakiem. Nie będziesz się ze mną kłócił bo już podałem parę mocnych argumentów na które nie potrafisz odpowiedzieć i oddalasz się od dyskusji więc żyj dalej w swoim wyimaginowanym świecie może kiedyś ludzie inteligentni (ala mi) będą tobą kontrolować ^.-

Opublikowano

Mogła by posiadać 1000 milionów ak jak nadal nie mamy respectu nawet w ue bez bomb. 

Nasz kraj to taki chłopiec z lizakiem. Nie będziesz się ze mną kłócił bo już podałem 5 mocnych argumentów na które nie potrafisz odpowiedzieć i oddalasz się od dyskusji więc żyj dalej w swoim wyimaginowanym świecie może kiedyś ludzie inteligentni (ala mi) będą tobą kontrolować ^.-

Żadnych nie podałeś argumentów .

Tak samo rosja jak polska ma taką samą broń jedynie przewaga rosjan jest taka że jest ich więcej , najgłupszą decyzją było zniesienie przymusowego Wojska . Usa jedynie posiada najlepsze wojsko na świecie .

Opublikowano

Żadnych nie podałeś argumentów .

Tak samo rosja jak polska ma taką samą broń jedynie przewaga rosjan jest taka że jest ich więcej , najgłupszą decyzją było zniesienie przymusowego Wojska . Usa jedynie posiada najlepsze wojsko na świecie .

Dla czego chcesz walczyć za ten kraj skoro z wali nie będziesz miał korzyści a ryzykujesz życiem to mój kontrargument. 

Bomby>Ich brak.

Kraju powinien bronić ten który tego chcę (już o tym pisałem wcześniej) to że ty chcesz go bronic nie oznacza ze kazdy będzie chcial byc zmuszany do tego.Poza tym obowiązkowe wojsko = więcej ciemnej masy bez perspektyw.

Opublikowano

Dla czego chcesz walczyć za ten kraj skoro z wali nie będziesz miał korzyści a ryzykujesz życiem to mój kontrargument. 

Bomby>Ich brak.

Kraju powinien bronić ten który tego chcę (już o tym pisałem wcześniej) to że ty chcesz go bronic nie oznacza ze kazdy będzie chcial byc zmuszany do tego.Poza tym obowiązkowe wojsko = więcej ciemnej masy bez perspektyw.

to ty chyba nie znasz prawa ?   Każdy obywatel kraju ma zapewnić bezpieczeństwo i bronić tego kraju nawet za własne życie i zdrowie .

Bomby z 2  wojny światowej ? prosze cie .

Opublikowano

Ja chciałbym wam przekazać że dzisiaj krajową 11-stką jechała żandarmeria wojskowa i prawdopodobnie wieźli jakiś czołg bądź inny ciężki sprzęt. Kierowali się na południe.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

to ty chyba nie znasz prawa ?   Każdy obywatel kraju ma zapewnić bezpieczeństwo i bronić tego kraju nawet za własne życie i zdrowie .

Bomby z 2  wojny światowej ? prosze cie .

Bomby których my nie mamy prosze cie.

Ja jestem poza prawem możesz nazywać mnie Bogiem.^.-

Wiadomka rzucać się pod ogień z karabinu żeby wysoko postawieni goście zarobili/nie stracili prawo dziala na korzyść tego który je stworzył.

Ja marionetką systemu nie będe.

Ja chciałbym wam przekazać że dzisiaj krajową 11-stką jechała żandarmeria wojskowa i prawdopodobnie wieźli jakiś czołg bądź inny ciężki sprzęt. Kierowali się na południe.

ojejku no to koniec :((((

Opublikowano

Dosłownie minute temu znowu coś jechało. Podobno dzisiaj już 3ci lub 4ty raz. Za każdym razem jechały jakieś ciężarówki i pewnie przewoziły coś ciężkiego. Były zapakowane po brzegi.

@edit

Popytałem trochę znajomych i okazało się że jechały tam na pewno 3 wyrzutnie rakiet. Co było na reszcie nie wiem.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

chciałbym dodać że ostatnio w strone granicy Krymu znaczy na granicę z Ukrainą leciała kolumna helikopterów bojowych około 8 jak się nie mylę, jeden za drugim  dokładnie MI-24

" 3 wojna zaraz wybuchnie. Jak myślicie dlaczego Putin chciał krym ? Dlatego że tylko tam może założyć główną siedzibę floty czarnomorskiej która stanowi teraz jedną z najważniejszych siedzib wojskowych rosjan poniważ stacjonuje tam ponad 460 jednostek wodnych"

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Nie ważny czy Arab, Chrześcijan czy kto. Ludzie są mądrzy, mówi się, że Arabowie są walnięci, nie prawda to są mądrzy ludzie. Słyszymy o zagrożeniem wojny, żaden normalny, ujmę to " Przywódca " czy tam sejm itd. nie dopuści do wojny, teraz są takie bronie, że rok wojny spowodował by to, że czwarta wojna będzie na kamienie i patyki, tak jak to ujął Albert Einstein.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Państwa w europie boją się ruskich i szykują się na najgorsze, ale wojny nie będzie, rosja zabiłaby siebie przy okazji, mają tylko wojsko, inne kraje dokopały by im politycznie

Opublikowano

Naucz się pisać bo rzygać się chce Twoimi postami i Korwinem w profilu. Masz 17lat a zachowujesz się jakbyś nie wiadomo co w życiu przeżył, żenua.

Radziłabym Ci zacząć się uczyć bo wyszukiwanie na necie durnych artykułów Ci nie pomoże w indywidualnym. (;

Wojny nie będzie.

A ty masz 18, wow taka dorosła :>

Nie bedzie :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Państwa w europie boją się ruskich i szykują się na najgorsze, ale wojny nie będzie, rosja zabiłaby siebie przy okazji, mają tylko wojsko, inne kraje dokopały by im politycznie

Święte słowa, to już nie czasy w których ruskie dawały radę wpierdolem załatwić sobie wszystko, teraz polityka i hajs się liczą, w tym momencie poważniejsza w skutkach może być wojna na słowa, a nie wojskami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...