Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Las Mrocznych Elfów - Serwer Atreya #3

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze coś xD

chociaż i tak nikt nie uwali serwera ddosami.

Takie pytanie a bedziecie wynajmować do pomocy ludzi tj. Arsob ?

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, po co?

Tak pytam, bo większość serwerow jakie teraz powstają korzysta z jego usług.

Btw. Kiedy planujecie start lub bete serwera. Jesli jeszcze tego nie planujecie to w Ilu % macie juz ukonczony serwer

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gratuluję pomysłu. Z chęcią zagram na takowym serwerze. Odbiega to od zwykłego metina, więc mi się podoba. Mam nadzieję, że serwer postoi trochę i pobawimy się z kolegami na Waszym serwerze.

Życzę powodzenia i dalszych sukcesów.

Pozdrawiam LoveGamePL

Opublikowano

Oj, jak byście się tak dobrze przygotowali na ataki jak ładnie przygotowujecie serwer, to by było git.

Bo wiecie co macie na start od konkurencji? Smutne ale prawdziwe, dlatego ja serwer robie tylko czysto hobbistycznie :3

btw. nie przyglądałem się jakoś bardzo temu serwerowi, ale strzelam, że będzie tylko szał na starcie, później graczy zacznie ubywać.

Powodzenia.

@`Quake mózgu nie masz? weź przeczytaj jeszcze raz mój post, jak dalej nie zrozumiesz, to zrób przysługę dla wszystkich i skocz z wieżowca.

a co  do nastium, to nie.. miałem na myśli jakiś wyżej ustawiony serwer.

Opublikowano

Oj, jak byście się tak dobrze przygotowali na ataki jak ładnie przygotowujecie serwer, to by było git.

Bo wiecie co macie na start od konkurencji? Smutne ale prawdziwe, dlatego ja serwer robie tylko czysto hobbistycznie :3

btw. nie przyglądałem się jakoś bardzo temu serwerowi, ale strzelam, że będzie tylko szał na starcie, później graczy zacznie ubywać.

Powodzenia.

Od konkurencji Nestiuma i jego bandy przygłupów? :D czy od Ciebie? :D hahahahha. xD

@eMaxx: ta, nie mam mózgu, tylko mój bot pisze za mnie. Z wieżowca na wsi? xD

Co masz na myśli, wyżej ''ustawiony serwer''? Przecież nie ma takich.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Powodzenia.

@"`Quake" mózgu nie masz? weź przeczytaj jeszcze raz mój post, jak dalej nie zrozumiesz, to zrób przysługę dla wszystkich i skocz z wieżowca.

a co do nastium, to nie.. miałem na myśli jakiś wyżej ustawiony serwer.

Wcześniejszego serwera który zabezpieczałem nikt nawet nie zlagował więc Atreyi też nie wywalą.

0LsM05U.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale w tym roku? miesiącu? Bo podobno mieliście wystartować w czerwcu, a jest już połowa września.

...

Jeśli będziesz się sugerował jedynie Naszymi ogłoszeniami, a nie plotkami na zasadzie "podobno" Twoje oczekiwanie będzie o wiele spokojniejsze :P

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ale w tym roku? miesiącu? Bo podobno mieliście wystartować w czerwcu, a jest już połowa września.

...

Według mnie lepiej poczekać na coś porządnie zrobionego niż na niedopracowany syf który ma paść po kilku godzinach

btw. Że tak zapytam dobrego macie dedyka oraz reklamę, bo bez tego to nawet takie pro nowości nie pomogą :( a serwer od dłuższego czasu oglądam :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ta mapa strasznie przypomina mi grę spellforce ;d

Mroczne elfy i wgl. ładnie to wygląda, tylko że im tak dalej będzie, że każdą mapę będziecie zmieniać to postacie, którymi się gra nie będą pasowały do klimatu gry. xD

229401491222156497913.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...