Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Las Mrocznych Elfów - Serwer Atreya #3

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli tyczy się to Nas, to my akutualnie od 2 mieś, nie jesteśmy w żadnej administracji ;)

A gdy Alien padał to Nas już tam nie było ;)

I wszyscy zakładamy że pan Amber w profilu "Exorian.pl administracja" ma dlatego że jest tam zwykłym graczem?

Therd, nie życzę sobie przypisywania mi upadłych projektów w których nie brałem udziału.

0VPaRnd.png

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli tyczy się to Nas, to my akutualnie od 2 mieś, nie jesteśmy w żadnej administracji ;)

A gdy Alien padał to Nas już tam nie było ;)

gerda-drzwi-antywlamanio_2309.jpg  < Tu masz wyjście.

Po pierwsze w swoim profilu masz że jesteś w Administracji Exorian rozumiem to tak dla zwały  ? Po drugie wszyscy jesteście hipokrytami bo cały czas spinacie dupy że Nexanity padło , Eternity padło i co z tego ? Na obu serwerach grało sporo osób. A na waszych serwerach ? Nie dość że graczy nie było widać to i tak serwery popadały. Zacznijcie patrzeć dalej niż na czubek waszego nosa.

@topic

Zajebiście wyglądają te "drzewa"("enty")  w drugim screenie.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

I wszyscy zakładamy że pan Amber w profilu "Exorian.pl administracja" ma dlatego że jest tam zwykłym graczem?

Therd, nie życzę sobie przypisywania mi upadłych projektów w których nie brałem udziału.

Ale to nie jest koncert życzeń.

+ mialem na mysli naida

rYD9JSA.png

Opublikowano

Mi się nie podoba. Wygląda to jak Diablo a nie Metin2. Rób metina a nie nową grę. :)

dołączenie do MPC: 01.04.2012
100 postów: 04.01.2014

Opublikowano

Po pierwsze to Pani, a nie Pan.

Serwer jeszcze nie wystartował, więc jak na naszym serwerze mogą być 23 osoby? ^^ 

Widzę zorientowani jesteście. ;)

Poza tym nie musicie spinać pośladów, ja tylko wyraziłam swoją opinie na temat serwera. 

Opublikowano

Ja nie wiem, czemu wy komentujecie to, jako nie pasujące do metina. Metin to wschodni, azjatycki klimat. Ja właśnie w tych ss'ach o wiele bardziej odczuwam to, niż w oryginalnych mapach tej gry. Mamy tutaj drzewa przypominające brzoskwinie, wiśnie, stare studnie, altanki, kolorowe kwiaty, sekwoje. Trochę to wygląda, jakby weszło się do magicznego, chińskiego ogrodu.
Jeżeli mam być szczera to Mizune i Naid chyba najbardziej potrafią wdrążyć się w ten klimat metina i zrobić coś dobrego, co by nie odbiegało od charakteru gry.

Opublikowano

Po pierwsze to Pani, a nie Pan.

Serwer jeszcze nie wystartował, więc jak na naszym serwerze mogą być 23 osoby? ^^ 

Widzę zorientowani jesteście. ;)

Poza tym nie musicie spinać pośladów, ja tylko wyraziłam swoją opinie na temat serwera. 

Mowa była o tych waszych psudeo-serwerach który już istniały te nervile , experiony i inne namiastki serwerów. Tak tak zaraz napiszesz że nie byłaś w Administracji tych serwerów a ja cię odeślę do mojego posta wyżej.

Anyway koniec tej marnej dyskusji , jak chcesz żebym ci wytłumaczył dlaczego nie macie prawa głosu to zapraszam PW.

@topic

fajna trawa , polecam

Opublikowano

Mowa była o tych waszych psudeo-serwerach który już istniały te nervile , experiony i inne namiastki serwerów. Tak tak zaraz napiszesz że nie byłaś w Administracji tych serwerów a ja cię odeślę do mojego posta wyżej.

Anyway koniec tej marnej dyskusji , jak chcesz żebym ci wytłumaczył dlaczego nie macie prawa głosu to zapraszam PW.

@topic

fajna trawa , polecam

Chyba mylisz mnie z Lovisą, nigdy nie byłam w administracji serwera takiego jak Nervil bądź Experion.

Exorian to dopiero drugi serwer na którym będę GM'em, wcześniej był tylko alien2.

Opublikowano

Chyba mylisz mnie z Lovisą, nigdy nie byłam w administracji serwera takiego jak Nervil bądź Experion.

Exorian to dopiero drugi serwer na którym będę GM'em, wcześniej był tylko alien2.

Który był gównem i który padł więc jakim prawem spinasz dupsko o to że padło Eternity ? #TOMASZLIS

Opublikowano

To na prawdę bardzo fascynujące, ale co to ma wspólnego z oceną mapy której dotyczy temat?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Który był gównem i który padł więc jakim prawem spinasz dupsko o to że padło Eternity ? #TOMASZLIS

Nie spięłam się i mój drogi nie tym tonem. ;)

Nie ja tworzyłam serwer, ja byłam tylko GM'em. ;>

To na prawdę bardzo fascynujące, ale co to ma wspólnego z oceną mapy której dotyczy temat?

Człowieku ja odpowiadam na zadawane mi pytania. ;) Serwer oceniłam już wcześniej. ;]

Opublikowano

Naid. robi nową grę. Metin3.?

Bardzo ładne. ale szkoda że metin się kończy

Masz do tego nieodpowiednie podejście.

Wchodząc do salonu mercedesa masz same klasyczne samochody, gdy go kupisz i jest już On twój prywatny, a następnie wprowadzisz do niego własne modyfikację to oznacza to że mercedes się kończy?

Gdybyśmy używali samych metinowych rzeczy, niczym nie przykuli byśmy uwagi graczy.

@Amber - serwer to jeszcze nie wystartował, także nie wiem co mogłaś ocenić.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie spięłam się i mój drogi nie tym tonem. ;)

Nie ja tworzyłam serwer, ja byłam tylko GM'em. ;>

Człowieku ja odpowiadam na zadawane mi pytania. ;) Serwer oceniłam już wcześniej. ;]

Nie jestem na sprzedaż , jak pisałem wcześniej jak chcesz żebym ci uświadomił dlaczego wszystko co jest związane z Kiziorem jest gównem to zapraszam PW.

Opublikowano

Nie żeby coś ale moim zdaniem konkurencje aż ściska i zamiast wypracować coś własnego muszą skrytykować cudze by im ulżyło :D a co do mapki bardzo ładna czekam na jakieś modele broni zbroi bo to jest to co najbardziej lubię "nowości" :) oby więcej życzę wam powodzenia w prowadzeniu serwera 

Opublikowano

Masz do tego nieodpowiednie podejście.

Wchodząc do salonu mercedesa masz same klasyczne samochody, gdy go kupisz i jest już On twój prywatny, a następnie wprowadzisz do niego własne modyfikację to oznacza to że mercedes się kończy?

Gdybyśmy używali samych metinowych rzeczy, niczym nie przykuli byśmy uwagi graczy.

@Amber - serwer to jeszcze nie wystartował, także nie wiem co mogłaś ocenić.

Co ma mercedes do gier ? o.O "Gdybyśmy używali samych metinowych rzeczy, niczym nie przykuli byśmy uwagi graczy." czyli na twoje: wkładając części z merca do malczana pomimo iż spierdzielisz tego malucha w pizdu to stanie się ona lepszy bo ma części nie od siebie ? O,o Są ludzie starzy i młodzi masz tak sama jak z samochodami ziomek, Wielu ludzi woli starego ale idealnie działąjącego maluszka w stanie idealnym niż mega nowoczesnego merca który się z rozmachem rozsypie, taka jest Polska mamy tu więcej ludzi którzy właśnie wolą tego starego dobrego i w dobrym stanie malucha bez żadnej ingerencji w jego wygląd ( dla nikumatych znaczy to że wolą dopracowanego starego metina bez ingerecji w jego wygląd).

Ciężko zrozumieć ale i ciężko dogodzić, świata nie zawojujesz samą grafiką, ludzie polecą na grafike i mapy tak jak była z restheą, z eterninty, z nexanity ... Zainteresowanie mega na start ale potem ... po paru dniach ludzie znajdują bugi albo nudzą się na dungach które robią solo. W dzisiejszych serwerach nikt nie dba o konfort gry tylko o to żeby była mega grafika i dodają jakieś Dungeony i mapy aby jakieś były bo im więcej tym lepiej. Pamiętam czasy metina PL gdy frajdą było expienie na BO gdzie się siedziało całymi dniami żeby wbić lvl, i nikt nie patrzył wtedy na drzewa. Kiedyś w metka grało bardzo dużo ludzi, a dlaczego teraz tak nie jest? Przez nowości które wprowadzały kolejne bugi. 

To była ogólna sentencja na temat tego serwera i wszystkich które teraz wychodzą. Co do tematu domki nie podobają mi się bo wygląda to jak z jakiejś gry typu Allice, dodaliście by pasowało do mapy ... czyli naj*bać czego się da aby było. Jak narazie oceniam tylko na oko zobaczę i ocenię jak wejdę i na serwerch i zobaczymy co tam wykombinowaliście po stronie serwera.

58057433.jpg

Opublikowano

Co ma mercedes do gier ? o.O "Gdybyśmy używali samych metinowych rzeczy, niczym nie przykuli byśmy uwagi graczy." czyli na twoje: wkładając części z merca do malczana pomimo iż spierdzielisz tego malucha w pizdu to stanie się ona lepszy bo ma części nie od siebie ? O,o Są ludzie starzy i młodzi masz tak sama jak z samochodami ziomek, Wielu ludzi woli starego ale idealnie działąjącego maluszka w stanie idealnym niż mega nowoczesnego merca który się z rozmachem rozsypie, taka jest Polska mamy tu więcej ludzi którzy właśnie wolą tego starego dobrego i w dobrym stanie malucha bez żadnej ingerencji w jego wygląd ( dla nikumatych znaczy to że wolą dopracowanego starego metina bez ingerecji w jego wygląd).

Ciężko zrozumieć ale i ciężko dogodzić, świata nie zawojujesz samą grafiką, ludzie polecą na grafike i mapy tak jak była z restheą, z eterninty, z nexanity ... Zainteresowanie mega na start ale potem ... po paru dniach ludzie znajdują bugi albo nudzą się na dungach które robią solo. W dzisiejszych serwerach nikt nie dba o konfort gry tylko o to żeby była mega grafika i dodają jakieś Dungeony i mapy aby jakieś były bo im więcej tym lepiej. Pamiętam czasy metina PL gdy frajdą było expienie na BO gdzie się siedziało całymi dniami żeby wbić lvl, i nikt nie patrzył wtedy na drzewa. Kiedyś w metka grało bardzo dużo ludzi, a dlaczego teraz tak nie jest? Przez nowości które wprowadzały kolejne bugi. 

To była ogólna sentencja na temat tego serwera i wszystkich które teraz wychodzą. Co do tematu domki nie podobają mi się bo wygląda to jak z jakiejś gry typu Allice, dodaliście by pasowało do mapy ... czyli naj*bać czego się da aby było. Jak narazie oceniam tylko na oko zobaczę i ocenię jak wejdę i na serwerch i zobaczymy co tam wykombinowaliście po stronie serwera.

Czyli jak dobrze wnioskuje jesteś jasnowidzem i z góry wiesz co będzie na Naszym serwerze po za grafiką?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Czyli jak dobrze wnioskuje jesteś jasnowidzem i z góry wiesz co będzie na Naszym serwerze po za grafiką?

Nie jasnowidzem a realistą ;) jak narazie pokazujecie tylko grafike.

58057433.jpg

Opublikowano

To że pokazujemy grafikę, świadczy o czym kolwiek po za tym że pokazujemy grafikę?

0VPaRnd.png

Opublikowano

kx-xbnloonqphyoqcbknglu.jpg

Rzeczywiście. Dziwne, że pokazują tutaj grafikę/screeny. Zwłaszcza, że serwer jeszcze nie wystartował i idiotyzmem było by "odsłonienie" go w całości.

Zastanawiam się, czy gdyby Twórcy gry domyślnie dodali identycznie mapy, co na serwerze MPCforum, to czy również pojawiałyby się komentarze odnośnie tego, że są to niepasujące "elementy". Masa tych oryginalnych, metinowskich jest mniej pasująca do gry, niż te "widoczki" na screenach.

Opublikowano

Od strony graficznej i klientowej MPCforum wygląda dużo lepiej niż np to co robi ChaoSS.

Jeżeli szukałbyś skyboxów równie epickich jak te mapy, polecam moje: http://www.mpcforum.pl/topic/1120352-dl28-skyboxow/

Co do tego co powiedział niewydymek, problemem Resthey nie było to że wprowadzaliśmy zbyt dużo nowości, problemem było to, że byliśmy dobrzy tylko w przygotowywaniu serwera, pracy czysto technicznej, a nie w administrowaniu.

No i kwestia tego że dla większości graczy tej gry nie jest ważne to czy nowa mapa wygląda obłędnie, czy to kolejny klon groty z przemalowanymi mobami, tylko to, że słaby drop z bossa na mapie.

Życzę Wam jak najlepiej, powodzenia :).

sygnatura2.png

Opublikowano

Tfuuu...Zgniotło konkurencje :-) Świetne screeny, zobaczymy czy mapy są równie zajeb..te w grze. Czekam na więcej informacji o tym projekcie. Pozdrawiam :>

@Czy macie ss'y z ekranu logowania, wyboru królestwa i postaci??

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...