Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Las Mrocznych Elfów - Serwer Atreya #3

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iw6Bz7f.png

Witajcie!
Przedstawiam wam Atreyowski odpowiednik Lasu Duchów oraz Czerwonego lasu,

mam nadzieję, że wam się podoba! :)

10178097_1424292091159627_52473333867597

10155934_1424292104492959_79523621007382

10003544_1424292064492963_44893339331776

1613946_1424292141159622_659611340474032

Zapraszam również do obejrzenia i zalajkowania oficjalnego fanpage'a. :)

xxx

Pozdrawiam.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny serwer na półtora miesiąca? 

Tiaa.. ;p

Lepszy taki niż wasze pro serwery na których gra 26 osób z tego 19 to wasze konta : <

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Kolejny serwer na półtora miesiąca? 

Tiaa.. ;p

Przypominam Ci że to administrator Twojego serwera kupował modele za PLN od Naida, oraz wielokrotnie błagał go o rady.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Kto wie może z tego będzie coś więcej. W dzisiejszych czasach ciężko coś przewidzieć.

Opublikowano

Prezentuje się bardzo ładnie, ale... Czy na procesorach AMD będą (obiekty) widoczne? :)

Opublikowano

Pojebal**** ci sie epoki metina chlopie czy co?

Jezeli chcesz tworzyc inne MMORPG to wykur z dzialu metin2.

Psujesz klimat gry metin2 , niszczysz ta gre takim czyms.

Nie polecam 

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Prezentuje się bardzo ładnie, ale... Czy na procesorach AMD będą (obiekty) widoczne? :)

Tak, wszystkie modele są widoczne oraz odpowiednio zoptymalizowane pod słabe komputery.

Nie polecam

Wybacz ale Twoje zdanie mnie nie interesuje ponieważ jesteś administratorem a nie graczem.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie polecam 

A Tobie chyba się poje** w głowie :) Co tu ma klimat tego serwera do metin2 oryginalnego? Pomyśl trochę, to jest serwer prywatny (jeśli wiesz co oznacza słowo prywatny) więc... Klimat tego serwera zapowiada się bardzo ciekawie, na 100% wejdę na ten serwer, bo wiem że jest tworzony przez wyśmienitego technika a modele jak najbardziej są w moim guście. "Psuje klimat metina" możesz tą opinię wyrazić najwyżej na forum metin2.pl :)

Opublikowano

Nie polecam 

I mówi to osoba która posiadała zbroje z wowy kompletnie psująca klimat metina o_O zanim zaczniesz wytykać coś komuś zobacz na to co sam robiłeś :) pomysły ma dobre klimat gry robi się samemu :) a to że ktoś nie potrafi tego ułożyć do kupy to już jego problem

PS: Te obiekty ( domki były chyba na Eternity o ile się nie mylę)

tak w ogóle mam pytanie próbowaliście zrobić tekstury topazem na zbroi np czy innych rzeczach? :D i kolejne pytanie jaki typ serwera? 

Opublikowano

Nie polecam 

Patrząc na większość serwerów które wychodzi teraz, dużo z nich nie trzyma klimatu starego Metina. Jak to się mówi nie można stać w miejscu, trzeba iść na przód rozwijać się. Mi oczywiście podoba się nowa mapa :)

Opublikowano

Mapa wypas, heh noobki już czekają aż wyjdzie Twój serwer aby zaj.....  Tylko żeby nie padło jak Eternity.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

I mówi to osoba która posiadała zbroje z wowy kompletnie psująca klimat metina o_O zanim zaczniesz wytykać coś komuś zobacz na to co sam robiłeś :) pomysły ma dobre klimat gry robi się samemu :) a to że ktoś nie potrafi tego ułożyć do kupy to już jego problem

PS: Te obiekty ( domki były chyba na Eternity o ile się nie mylę)

tak w ogóle mam pytanie próbowaliście zrobić tekstury topazem na zbroi np czy innych rzeczach? :D i kolejne pytanie jaki typ serwera?

Tak, te domki były na Eternity, pasowały nam do tej mapy więc od nowa je wyexportowaliśmy z jeszcze lepszą optymalizacją tekstur i samego modelu.

Próbowaliśmy nakładać topaz oraz inne efekty na tekstury aby wyciągnąć z nich tyle ile się da na słabych komputerach. :)

Typ serwera to easy/medium, w tym projekcie postawiliśmy na zabawę, innowację i zero nudów! :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Bardzo ładnie. Mógłbyś dorzucić minimape oraz podać rozmiar jej.

Rozmiar mapy to 7x4.

ładnie to wygląda lecz jak dla mnie za dużo kolorków ale praca estetycznie wykonana :)

Może i jest dużo kolorów ale na screenach nie widać efektów świetlików itp bo po prostu nie da się ich złapać w kadrze. :D

0LsM05U.png

Opublikowano

ładnie to wygląda lecz jak dla mnie za dużo kolorków ale praca estetycznie wykonana :)

@Edit Kazdar

Swoją osobą psujesz wizerunek tego działu płytki człowieczku:)

Odezwal się wielki kur** technik , ktory podstawy nie ogarnia. Czlowieczku nie rozpedzaj sie z tym swoim pseudo serwerkiem.

Opublikowano

Hmm ładny ten lasek ale nie polecam servera.

Nexanity - fail
Nexanity - fail
Eternity - fail
MPCforum - ?

No wlasnie.

Kazdy wasz server wyglada jak metin3, kazdy wydaje sie idealny i taki na ktory czekalismy, a kazdy z nich jest taką samą klapą jak kazde inne servery.

rYD9JSA.png

Opublikowano

I co mu to daje  , eternity tez bylo w kosmos wyje**** a graczy z 100.

A taki serwer co startuje w piate Vi** bedzie mial bite 2k na starcie a jest to zwykly hard.

Ponadto jezeli chcecie cos lepszego niz MPCforum polecam gry takie jak:

Tera,Neverwinter,RaiderZ,C9,Aion itd.

Opublikowano

Hmm ładny ten lasek ale nie polecam servera.

Nexanity - fail

Nexanity - fail

Eternity - fail

MPCforum - ?

No wlasnie.

Kazdy wasz server wyglada jak metin3, kazdy wydaje sie idealny i taki na ktory czekalismy, a kazdy z nich jest taką samą klapą jak kazde inne servery.

Żaden z tych serwerów nie był mój tylko byłem tam technikiem i swoją rolę wypełniałem w 100% więc kolejne nieudane porównanie. :D

No ale próbować mi dogryźć zawsze możecie ale aktualnie wychodzi wam to z marnym skutkiem. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

Lepszy taki niż wasze pro serwery na których gra 26 osób z tego 19 to wasze konta : <

Jeżeli tyczy się to Nas, to my akutualnie od 2 mieś, nie jesteśmy w żadnej administracji ;)

A gdy Alien padał to Nas już tam nie było ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...