Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Mods

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam wszystkich na TeamSpeak'a!

@Frozen za 13minut podlinkuję paczkę, ale z tego co wiem minecraft non-premium nie czyta formatu .rar i .zip, więc musisz sobie jakoś to przestawić

1384358313-U695412.png

Opublikowano

@DnaloPub Poczynając od tego że wszystko jak wcześniej można było przeczytać w komentarzach jednym zdaniem się spieprzyło. To teraz jak próbuję włączyć bezpośrednio launcher penguina to wyskakuje mi to: http://scr.hu/3w0/fth0b , nawet jeśli na obu dyskach mam ponad 20Gb wolnego miejsca. A jak próbuję wrzucić mody do %appdata% to i tak wyskakuje że wersja forge jest za stara. Zaś gdy pobieram najnowszą wersję forge z innej strony to wyskakuje komunikat, ze nie mam nawet launchera do MC. Ogólna załamka i czekam na seeda od krzysia...
PS: Mam non-premium -,-

Opublikowano

no ale perfidnie widać że masz przydzielone do minecrafta 5gb ramu! a nie miejsca na dysku :) zmień to w ustawieniach magic launchera.

Opublikowano

wchodzisz do launchera, szukasz opcji "setup" szukasz zakładki "Advanced" i tam znajdziesz słowo "Memory" usuwasz "5000" i wpisujesz tam "800" bo minecraft nie obsłuży więcej niż 1gb na systemie 32bitowym.

Opublikowano

Na pierwszej stronie jest moje podanie. Może jest możliwość dodania mnie na wh. Nie gram zbyt często

Opublikowano

//Dodałem :)

///Info dla ludzi, którzy jeszcze nie wbili.

Macie czas do piątku żeby chociaż raz pokazać się na serwerze! Inaczej usunę Was z WL!

Opublikowano

Witam... :)
Oto podanie:

Nick:malacha2001

Premium (tak/nie):Tak

Jesteś ogarnięty? (tak/nie):Tak sądzę, jakieś 9/10

Poziom ortografii (0/10):9/10

Masz TS3/Mikrofon:Tak/Tak

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue):Red

Coś o sobie (min. 3 zdania):Mam na imię Michał. Jestem już gimbusem... Bardzo lubię mody techniczne, ale również poszukiwanie przygód... Mam nadzieję, że zostanę przyjęty ;d

Podobny obraz

Opublikowano

Ahh szkoda że nie zacząłem wczoraj grać ale zapomniałem że ma wystartować :D. Pewnie będą już eq mieli pro ^^.

#Edit Dayder jak będziesz to dodaj mnie do Redów. Mam jeszcze pytanie a mianowicie czy jak będę w jakiejś drużynie będę miał dostęp do komendy sethome?

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Nick: MrPawlo

Premium (tak/nie): Tak

Jesteś ogarnięty? (tak/nie): Tak

Poziom ortografii (0/10): 9

Masz TS3/Mikrofon:Mam

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue): Blue

Coś o sobie (min. 3 zdania): Jestem ogarniety, rzadko przeklinam, mam poczucie humoru, nie krande, nie griefuje i lubie placki :p

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

Nick: Cezarusek

Premium (tak/nie): Nie.

Jesteś ogarnięty? (tak/nie): Tak.

Poziom ortografii (0/10): 9.

Masz TS3/Mikrofon: Tak.

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue): Blue.

Coś o sobie (min. 3 zdania): Jestem wielkim fanem gier komputerowych jak i anime i mangi. Jestem osobą dość miłą, spokojną, niezdecydowaną i humorzastą. Codziennie dużo czasu spędzam na rozmowach ze znajomymi przez tsa, gram z nimi w wiele tytułów gier i często spotykam w życiu realnym.

Nick: MMrCCraft

Premium (tak/nie): Tak.

Jesteś ogarnięty? (tak/nie): Tak.

Poziom ortografii (0/10): 7

Masz TS3/Mikrofon: Tak.

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue): Blue.

Coś o sobie (min. 3 zdania): Jestem osobą troszku rąbniętą, miłą, impulsywną i łatwo się denerwuję. Interesuję się grami komputerowymi, anime i mangą oraz dziewczynami. Dziennie nad grami i anime spędzam średnio 10h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...