Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Mods

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<----- Reklama

<----- Koniec reklamy

68700ed82d704b249767d4d5ebc6ccc47fa00e95

01313d497168f65573a7d58cff2b745c509529a9

World Of Mods jest serwerem typu Minecraft Stars. Nie ma tu jednak 4 team'ów. U nas są tylko 2 team'y, czyli czerwoni oraz niebiescy.

4ce07cb3147d8ad9e5dfdac389b5766a2c367b2a

Nazwa: World Of Mods

Typ: Minecraft Stars

IP: Zostanie podane przed startem

Sloty: 20

Wersja: 1.6.4

White-List: Tak
Premium: Nie

Potwory: Tak

Zwierzęta: Tak

PvP: Tak

573b9ae19a0c00ebd2e64f37b8195d2c13fdde11

To bardzo proste wystarczy, że pobierzesz modpack Pingwin Pack 4 ze strony

pingwinpack.pl

(skan w załączniku) oraz złożysz podanie pod tematem lub na PW.

9767849f57075cf343c509dca058e44a4abbe26e

Nick:

Premium (tak/nie):

Jesteś ogarnięty? (tak/nie):

Poziom ortografii (0/10):

Masz TS3/Mikrofon:

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue):

Coś o sobie (min. 3 zdania):

dabeff1f5cb94256dbaae82691fbb5bfba6016ca

Wolne 5/15 miejsc

Lider: MineDayderPL

a222678f1c25da27fe551c78ce37c0b7cceac1d9

Wolne 11/15 miejsc

Lider: davdog00

b112ad826e0c2be0db541c5ef3716d205224abb6

Start jest przewidywany w poniedziałek (07.04.2014), wtorek (08.04.2014), ostatecznie w środę (09.04.2014). Godzina zostanie podana w dzień startu. Zapraszam do składania podań :)

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:Czeli

Premium (tak/nie):Tak

Jesteś ogarnięty? (tak/nie):Tak

Poziom ortografii (0/10):8/10, bo nie mieszkam w Polsce od jakiś 5lat :P

Masz TS3/Mikrofon:Mam

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue):Blue

Coś o sobie (min. 3 zdania):Nazywam sie Pawel. Od 5lat mieszkam we Francji. W wolnych chwilach lubię sobie pograć w LoL'a bądź Minecraft'a ;)!

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Nick: Zeusek

Premium (tak/nie): Nie lecz zamierzam kupić :)

Jesteś ogarnięty? (tak/nie): Tak

Poziom ortografii (0/10): 9,5

Masz TS3/Mikrofon: W nie dalekiej przyszłości zakupie :) 

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue): Blue

Coś o sobie (min. 3 zdania): Mam na imię Damian , gram w minecrafta od wersji 1.2.5 czyli troszkę długo :D . Lubie Pograć na serwerach ala KM lecz jest ich mało . Poszukuje przygody na serwerach minecraft lecz rzadko ją tam spotykam :c . Lubie Grac w różne gry na komputerze a no i czasem nie chce mi się używać polskich znaków :x

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Forever

Opublikowano

Nick: iEatLotsaTacos

Premium (tak/nie): Tak

Poziom ortografii (0/10): 9/10

Masz TS3/Mikrofon: Posiadam

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue): Red

Coś o sobie (min. 3 zdania): No co lubię grać na kompie no i w MC. Nazywam się Kuba. Od dawna szukałem serwera gdzie są mody ale przygodowe a większość jest techniczna. To tyle.

Nick: Steveo33

Premium (tak/nie): Tak

Poziom ortografii (0/10): 9,5/10

Masz TS3/Mikrofon: Tak

Coś o sobie (min. 3 zdania): Lubię grać w MC no i na kompie. Gram w MC od wersji 1.7 (beta). Lubię także gry taktyczne. No i to tyle.

Jakby co to Steveo33 to nie multikonto tylko mój kolega.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Nick:En0iR

Premium:Tak

Jesteś ogarnięty?:Tak

Poziom ortografii:9,5/10

Masz TS3/Mikrofon:Mam to i to

Do jakiego team'u chcesz dołączyć:Blue

Coś o sobie (min. 3 zdania):Interesuję się sportami i informatyką.Gram w minecrafta od bety 1.3 coś koło tego.Poszukuję takiego serwera ponieważ lubię mody i grę drużynową.

Opublikowano

Nick:ExerithPL

Premium (tak/nie): tak

Jesteś ogarnięty? (tak/nie): Oczywiście.

Poziom ortografii (0/10): 9,5 (czasami z pośpiechu coś źle napiszę...)

Masz TS3/Mikrofon: tak. ;)

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue): Blue. ;)

Coś o sobie (min. 3 zdania):Mam na imię Rafał, zgłaszam się tutaj ponieważ, mam dużo czasu ostatnio. Jestem ogarnięty

jak wcześniej wspomniałem, potrafie pracować w grupie, i lubie pomagać innym. Ogarniam większość modyfikacji w pacze w 80% więc myśle, że warto. Dziękuje za rozpatrzenie podania. ;)

Opublikowano

Nick:ExerithPL

Jesteś ogarnięty? (tak/nie): Oczywiście.

Poziom ortografii (0/10): 9,5 (czasami z pośpiechu coś źle napiszę...)

Masz TS3/Mikrofon: tak. ;)

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue): Obojętnie.

Coś o sobie (min. 3 zdania):Mam na imię Rafał, zgłaszam się tutaj ponieważ, mam dużo czasu ostatnio. Jestem ogarnięty

jak wcześniej wspomniałem, potrafie pracować w grupie, i lubie pomagać innym. Ogarniam większość modyfikacji w pacze w 80% więc myśle, że warto. Dziękuje za rozpatrzenie podania. ;)

Nie obojętnie, tylko podaj nazwę team'u :)

Opublikowano

Nick:  davdog00

Premium (tak/ni e ):  tak

Jesteś ogarnięty? (tak/nie):  tak

Poziom ortografii (0/10):  10

Masz TS3/Mikrofo  n:  tak i tak

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue):  RED

Coś o so bie (min.  3 zdania): Mam na imię Dawid, interesuję się grafiką komputerową i cyfrową. Najbardziej trójwymiarową. W przyszlosci zamierzam uczyć Fizyki, bo Fizyka jest <3. Ewentualnie na boku sobie dorabiać sprzedając na zamówienie prace graficzne dla firm itp. Teraz moimi ulubionymi zajęciami są: granie w koszykówkę, tworzenie paczek serwerowych minecraft.

Co do serwera, to jestem za całkowitą samowolką. Bez cuboidów (nie żeby coś, nie jestem greieferem, po prostu cuboidy niszczą rozgrywkę), nawet za itemki :3. Bez zadnych LWC i innych srele morele, bo także niszczą rozgrywkę. Pamiętam te dobre czasu survivalu, kiedy się chowało skrzynki pod ziemia, pod drzewami, za lawą i wymyslało dobre mechanizmy na drogie rzeczy, poza tym jak jakiejś osoby nie ma na serwerze, a ona ma np. drewno w skrzyni, ktore jest ci potrzebne, to np weź to drewno z jej/jego skrzyni i powiedz mu to jak wejdzie. Poza tym jak ktos kogos okradnie z 1 diaxa i ta osoba zacznie sie drzec "ADMIN! ADMIIIISIISJIJINBE!" to oznacza, że est toalnie nie ogarnieta i klamala w podaniu. Ogarnieci ludzie umieją grać bez zabezpieczeń w zespole. Wieć przyjmujcie po prostu tych ogarniętych i ich obserwujcie. Na górze jest moje podanie i dodaję, że chciałbym startować na lidera drużyny RED.

Dziękuję :)

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Nick:  davdog00

Premium (tak/ni e ) tak

Jesteś ogarnięty? (tak/nie):  tak

Poziom ortografii (0/10):  10

Masz TS3/Mikrofo  n:  tak i tak

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue):  RED

Coś o so bie (min.  3 zdania): Mam na imię Dawid, interesuję się grafiką komputerową i cyfrową. Najbardziej trójwymiarową. W przyszlosci zamierzam uczyć Fizyki, bo Fizyka jest <3. Ewentualnie na boku sobie dorabiać sprzedając na zamówienie prace graficzne dla firm itp. Teraz moimi ulubionymi zajęciami są: granie w koszykówkę, tworzenie paczek serwerowych minecraft.

Co do serwera, to jestem za całkowitą samowolką. Bez cuboidów (nie żeby coś, nie jestem greieferem, po prostu cuboidy niszczą rozgrywkę), nawet za itemki :3. Bez zadnych LWC i innych srele morele, bo także niszczą rozgrywkę. Pamiętam te dobre czasu survivalu, kiedy się chowało skrzynki pod ziemia, pod drzewami, za lawą i wymyslało dobre mechanizmy na drogie rzeczy, poza tym jak jakiejś osoby nie ma na serwerze, a ona ma np. drewno w skrzyni, ktore jest ci potrzebne, to np weź to drewno z jej/jego skrzyni i powiedz mu to jak wejdzie. Poza tym jak ktos kogos okradnie z 1 diaxa i ta osoba zacznie sie drzec "ADMIN! ADMIIIISIISJIJINBE!" to oznacza, że est toalnie nie ogarnieta i klamala w podaniu. Ogarnieci ludzie umieją grać bez zabezpieczeń w zespole. Wieć przyjmujcie po prostu tych ogarniętych i ich obserwujcie. Na górze jest moje podanie i dodaję, że chciałbym startować na lidera drużyny RED.

Dziękuję :)

A więc tak... zostajesz liderem drużyny Red. Gratuluję.

//Zapraszam do składania podań do red :)

Opublikowano

Nick: ThePolishFighter

Jesteś ogarnięty? (tak/nie): tak

Poziom ortografii (0/10): Ciężko robić błędy, gdy podkreśla Ci się na czerwono c:

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue): blue

Coś o sobie (min. 3 zdania): Staram się być spokojny i cierpliwy, niestety nie zawsze to wychodzi. Interesuję się sportem i poświęcam mu większość swojego czasu. Jestem dość skryty i nie dzielę się prywatnymi informacjami. 

Opublikowano

@UP

Wow, dziekuję :)

@EDIT

Wiecie moze juz czy jutro bedzie otwarci, czy po jutrze, czy w srode? :)

Jak więcej ludzi zapisze się do red i wszystko dobrze pójdzie to możliwe, że nawet jutro (godziny nie znam). Wiem, że wystartujemy do wtorku.

Opublikowano

Nick:DnaloP

Premium (tak/nie):Nie

Jesteś ogarnięty? (tak/nie):Nie mi to oceniać.

Poziom ortografii (0/10):9

Masz TS3/Mikrofon:Tak

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue): Czerwony.

Coś o sobie (min. 3 zdania): interesuję się informatyką. w minecrafta gram od wersji 1.2.5. tyle bo nie lubię się rozpisywać.

co do cuboidów to lepiej żeby były ;d dodasz jakiegoś griefera na serwer i cała praca graczy pójdzie się jebać ;d

Opublikowano

Nick: EliteLuxer
Premium (tak/nie): nie
Poziom ortografii (0/10): 9
Masz TS3/Mikrofon: Mam
Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue): red
Coś o sobie (min. 3 zdania): Gram w Minecraft'a od 4 lat . Mam mały kanał na Youtube . Jestem świetnym budowniczym , a poza minecraftem jestem dobrym informatykiem (szybko się uczę , ogarniam [serwery minecraft : Bukkit , MCPC+ , animacje : adobe after effect ) , lubię jeździć na rowerze i grać w nogę .

Opublikowano

Nick: MrxJoint

Premium (tak/nie): nie

Poziom ortografii (0/10): 8/10

Masz TS3/Mikrofon: Mam

Coś o sobie (min. 3 zdania): Jestem fajny, nie kradnę! Lubie graczy którzy są ogarnięci itp. Bardzo lubię Miencrafta a zwłaszcza PP4. Ubóstwiam te paczkę!! :D

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Jestem za zbieraniem itemków na cubboid , myślę , że będzie to ciekawsze , i zawsze będziemy mogli wybrać bardziej dogodne dla nas miejsce .

Opublikowano

Nick: Stasio88

Premium (tak/nie): Niestety nie

Jesteś ogarnięty? (tak/nie): Oczywiście, że tak

Poziom ortografii (0/10): 9/10

Masz TS3/Mikrofon: Tak/Tak

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue): BLUE

Coś o sobie (min. 3 zdania): Mam na imię Paweł, mam 15 lat. Pochodzę z okolic Białegostoku (województwo Podlaskie). Interesuję się programowaniem, grafiką oraz informatyką. Aktualnie ucze się javy aby w przyszłości móc pisać własne pluginy (wtyczki) do bukkita.

Chciałbym zagrać na serwerze WOM (World of Mods) ponieważ wydaje mi się, że ten serwer będzie bardzo ciekawy.

Pozdrawiam

Stasio88

Opublikowano

Nick: TheBM

Premium (tak/nie): Nie

Poziom ortografii (0/10): 9

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue): Blue z Czelim

Coś o sobie (min. 3 zdania): Nazywam się Bartosz. Potrafię współpracować z innymi. Znam się dość sporo z Czelim. ;)

CPU: Intel I5 3210M 2,5-3,1 GHz

GPU: AMD Radeon 7670M 2048MB DDR3

RAM: 4 GB 1600 MHz

"Odwaga, to nie brak strachu"

Opublikowano
Nick: shooly

Poziom ortografii (0/10): 10/10

Masz TS3/Mikrofon: Tak/nie lubię często gadać

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue): Obojętnie

Coś o sobie (min. 3 zdania): Zgłaszam się jedynie po to, aby zobaczyć poziom tego serwera, i porównać wykonanie z oficjalnym serwerem :> W sumie mogę też trochę pograć :D

Opublikowano

Ładnie to tak kraść pomysł na MCStars? :D

Pozdrawiam, Katrio.

Cześć. Rozumiem pomysł ukradziony (oczywiście trochę rzeczy zmieniłem, np. zbieranie item'ów na cuboid), ale ja nie chciałem nic złego zrobić :) Chciałem po prostu dać możliwość innym (którzy nie mogą zagrać na takim fajnym serwerze, jakim jest Minecraft Stars) zagrania na takim serwerze. Pamiętaj, że mój serwer i tak nie będzie aż tak dobry jak Twój i Pingwina :3

Pozdrawiam Ciebie i Pingwina, jednych z lepszych YTuber'ów :-)

Nick: shooly
Poziom ortografii (0/10): 10/10
Masz TS3/Mikrofon: Tak/nie lubię często gadać
Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue): Obojętnie
Coś o sobie (min. 3 zdania): Zgłaszam się jedynie po to, aby zobaczyć poziom tego serwera, i porównać wykonanie z oficjalnym serwerem :> W sumie mogę też trochę pograć :D

Podaj team (najlepiej red).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...