Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Mods

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

<----- Reklama

<----- Koniec Reklamy

1d0559fabf6723d1bb25ef0d252c5d228d17108b

dabeff1f5cb94256dbaae82691fbb5bfba6016ca

MineDayderPL
MCZioloPL
ChaosMonkey (Krucjatus)
FungPL
Czeli
Zeusek
En0iR
ExerithPL
ButyBabci
FikuS
Yo_Yo_
Stasio88
TheBM
Kazet111
shooly
Misiaczek1910
Vajrus
FuckYeah_Some

18 osób (zamknięta)

a222678f1c25da27fe551c78ce37c0b7cceac1d9

MrOpty
EliteLuxer
davdog00
DnaloP
MrxJoint
veluca
michal_m06
GrimPumpkin
nikpmuPmirG
CzikiCzanga
Qwadr
karol5621
pepe10634
TheFilipPL
M3doza
MrChinolek
iEatLotsaTacos
Steveo33

18 osób (rekrutacja zamknięta)

Pozdrawiam

Zostało tylko 0 miejsc!
Opublikowano

Uwaga, bo będzie masówka, ze względu na próg wyznaczony przez MPC:

Nick:GrimPumpkin

Premium (tak/nie):nie

Jesteś ogarnięty? (tak/nie):tak, gram w MineCrafta od dawna.

Poziom ortografii (0/10):9/9.5

Masz TS3/Mikrofon:Mam zarówno mikrofon jak i TS'a

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue):RED

Coś o sobie (min. 3 zdania):Gram w tę grę od dość długiego okresu czasu i wydaje mi się, że ten serwer byłby dobrym miejscem do zagrania ze znajomymi. Tym mogę wytłumaczyć owe masowe wysyłanie podań. W wolnym czasie lubię posiedzieć na komputerze i ewentualnie pograć w jakąś grę ze znajomymi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nick: nikpmuPmirG

Premium (tak/nie):nie

Jesteś ogarnięty? (tak/nie):tak

Poziom ortografii (0/10):8/10

Masz TS3/Mikrofon:mikrofon/TS3

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue):red

Coś o sobie (min. 3 zdania):jestem zajebisty.mam kolegów.chcemy sobie razem pograć.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nick:CzikiCzanga

Premium (tak/nie):tak

Jesteś ogarnięty? (tak/nie):tak

Poziom ortografii (0/10):7

Masz TS3/Mikrofon:tak

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue):RED

Coś o sobie (min. 3 zdania):Lubie grać w gry. Umiem budować piękne budowle. Jestem dobry w walce.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nick: Qwadr

Premium (tak/nie):Nie

Jesteś ogarnięty? (tak/nie):Tak

Poziom ortografii (0/10):7

Masz TS3/Mikrofon:Tak

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue):red

Coś o sobie (min. 3 zdania):Często jestem w grze.Słucham rock'a.Lubie kotki.

Nick:karol5621

Premium: nie

Jesteś ogarnięty: tak

Poziom ortografii 8/10

TS3/Mikrofon: Tak

Do jakiego team'u chcesz dołączyć : red

Coś o sobie: Lubie jeździć na deskorolce :) Gram również w lola Dywizja silver ll. Kolekcjonuje gry i mocne wrażenia :)

To wszystko. Mam nadzieję że podania zostaną pozytywnie rozpatrzone, mimo trudności w opowiedzeniu 3 zdań o sobie :P

Opublikowano

Konto mojego kolegi , napisał ci na PW ale chyba nie przeczytałeś : Link do zdjęcia , ze skype (żebyś nie powiedział , że to multikonto) :

http://www.iv.pl/images/28471640047577340387.jpg

nick : pepe10634

premium : nie

jesteś ogarnięty : tak
poziom ortografii : 9/10
ts3/mikrofon : tak
do jakiego teamu chcesz dołączyć : red
coś o sobie : Mam na imię Patryk , interesuje się grami i sportem . Gram w siatkówkę. Chcę się dostać na ten serwer ponieważ długo czekałem na coś takiego

Opublikowano

Jest znana godzina startu serwera? Ja wracamokoło 15:00 do domu, więc jesli wczesniej bedzie start to lidera RED nie będzie, przepraszam bardzo :C

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Jestem za 18:00+ :) Będę miał gotowe wszystko związane ze szkołą, po obiedzie, nikt mnie nie będzie wkurzał i będzie cicho w domu xD Kto za, daje Lubię to XDDD

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Ja myślę że tak pomiędzy 18.30 - 19.00 , ale raczej ciężko będzie wszystkim dopasować . Kiedy IP teamspeaka 3 , czy zostanie podane wraz z IP serwera ?

Opublikowano

Dayder ja się zapisałem i kolege i mnie nie ma ani jego wypisanego  :D. Nie dostaliśmy się czy nie wpisałeś?

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Ip ts3 później podam... Kłopot w tym, że mój komputer ma kilka wirusów i już się nie chce włączyć :(

@IP TS3

ts.game-ts.pl:3864

Format i ponowna instalacja Windowsa to ok. godzinka więc dzisiaj byś jeszcze zdążył :D

Opublikowano

Format i ponowna instalacja Windowsa to ok. godzinka więc dzisiaj byś jeszcze zdążył :D

Jak najbardziej. Przecież nic nie mówiłem, że start przekładamy.

Start odbędzie się dziś o 18:00 (może się opóźnić o kilka minut).

Opublikowano

Nick:Alek747

Premium (tak/nie):Tak

Poziom ortografii (0/10):Wszystkie. 8/10

Masz TS3/Mikrofon: Tak mam ;)

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue):BLUE( zawsze z MagicznymKrzysiem, mój idol 4eva

Coś o sobie (min. 3 zdania): Mam na imię Aleksander. Nienawidze kanarów... JK na 90%(bo moge jeszce jedzić autobusami) Bardzo nie nawidze kanarów. Jestem pewnie ze będziemy sie dobrze bawić :-)

f7dc8f3a258ac745ee343dc830f3b493_1.jpg

Opublikowano

Nick:

Premium (tak/nie):Tak

Poziom ortografii (0/10):Wszystkie. 8/10

Masz TS3/Mikrofon: Tak mam ;)

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue):BLUE( zawsze z MagicznymKrzysiem, mój idol 4eva

Coś o sobie (min. 3 zdania): Mam na imię Aleksander. Nienawidze kanarów... JK na 90%(bo moge jeszce jedzić autobusami) Bardzo nie nawidze kanarów. Jestem pewnie ze będziemy sie dobrze bawić :-)

Przykro mi, ale pisałem już, że rekrutacja OFF :C

//Dobra ziom podaj nick to Cię dodam...

Sprawdźcie w mods czy macie następujące mody: Twilight Forest (nie jestem pewien czy tak to się pisze), ThaumCraft. Jeżeli nie - macie linki:

http://www.mediafire.com/download/4tjsyk0p46nkek4/Thaumcraft4.0.5b.zip

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/8028d03b9de7a3a58c68d2e32995f914370bb706dbd1b337a97e3fb5387e6768/analysis/
http://www.mediafire.com/download/t5uzusqiyijjqus/twilightforest-1.20.3.jar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/a917079e8b9f0cde470755680d5fa8a4cbcef7746a96e7f337832c803db9d37e/analysis/
Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć jak mam włączyć MineCraft korzystając z tego launchera? Gdy próbuję włączyć launcher wyskakuje mi okienko z MC w którym muszę się zalogować przez podanie hasła i nicku z oryginalnego MC [mimo że mam non-premium]. Co robić? ;_;

Opublikowano

@UP

Nie jestem pewien bo sam mam premium ale:

Wpisz swój nick w polu na nick, hasło zostaw puste a potem Play Offline. :P

Jeśli tak się nie da to nie wiem.

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć jak mam włączyć MineCraft korzystając z tego launchera? Gdy próbuję włączyć launcher wyskakuje mi okienko z MC w którym muszę się zalogować przez podanie hasła i nicku z oryginalnego MC [mimo że mam non-premium]. Co robić? ;_;

To samo co @up.

Wpisujesz po prostu login, a hasło byle jakie. Wtedy klikasz Play Offline i tyle :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Po odłączeniu Internetu wyskakuje Error i jest przycisk play offline po czym wyskakuje konsoleta w której mogę wpisać tylko FIND: _________.
PS: po nie wpisaniu hasła wyskakuje błąd który nakazuje wpisanie nicku i hasła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...