Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Mods

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po odłączeniu Internetu wyskakuje Error i jest przycisk play offline po czym wyskakuje konsoleta w której mogę wpisać tylko FIND: _________.

PS: po nie wpisaniu hasła wyskakuje błąd który nakazuje wpisanie nicku i hasła.

Na pewno? Wyślij ss'y co Ci wyskoczyło po wpisaniu loginu i byle jakiego hasła. Ja na non premium mogłem grać bez odłączania internetu.

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://scr.hu/3w0/9kp1o

- po wciśnięciu ikony "Minecraft Pingwin Pack 4" i wpisaniu samego loginu ._.

http://scr.hu/3w0/fth0b

- natomiast to po wpisaniu dowolnego hasła i wciśnięciu "PLAY OFFLINE"

Dobra problem nie ważny, nie można wchodzić po prostu przez ten plik, z góry przepraszam za kłopot, ale nigdy nie grałem na paczce od pingwina ;P

EDIT: Po wejściu przez: pingwinpack_launcher i wybraniu single player nie mam tam wgranych żadnych modów. ._.

RE: Facepalm musiałem mieć 5GB jeszcze na C: wolnego @_@

RE: Nie zmienia to faktu, że nadal nie ma żadnych modów w grze ._.

Opublikowano

@UP

Można, ten drugi screen informuje o tym że za dużo ramu jest przydzielone na MC (Avenis nie zmienił z 5GB na mniej) :P Wtedy wystarczy zmienić na np. 1024MB, ale ważne że naprawiłeś :>

Opublikowano

Jeżeli nie działa wam launcher to znajdźcie folder docelowy od tego pingwinpack'a. Potem wejdźcie w .minecraft i skopiujcie całą zawartość tego. Naciskasz start %appdata% potem wchodzisz w Swój .minecraft i wklejasz to(pamiętaj, że musisz pobrać forge'a pod 1.6.4) Tak Wam powinno zadziałać(przynajmniej ja tak zrobiłem i działa) :)

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Nick:SugarPotato

Premium (tak/nie):Tak

Jesteś ogarnięty? (tak/nie):Tak :)

Poziom ortografii (0/10):9

Masz TS3/Mikrofon:Będzie

Do jakiego team'u chcesz dołączyć (red/blue):Blue

Coś o sobie (min. 3 zdania):Mam na imię Kacper minecraftem interesuję się od alphy.

Lubię grać w piłkę nożną i w minecrafta. Jestem ogarnięty i nie wyzywam ludzi gdy dednę lub coś innego mi się przytrafi. Nie będę się upierał z liderem jesli mi coś każę to postaram się to zrobić:) Pozdro.

Opublikowano

@UP Nie, nie ma. Został on dodany przez administratora i u góry masz linki, które umożliwią Ci pobranie go.

Mam informacje od admina dla Was(dostał bana na mpc):

Chciałbym przeprosić, ale start będziemy musieli przełożyć na godzinę 19-20. Nie jest to naprawdę nasza wina, tylko hosta, który się opóźnia.
Przepraszamy za problem, World Of Mods.

1384358313-U695412.png

Opublikowano

@UP

Jeżeli je pobrałeś to wrzuć je do foleru, gdzie masz resztę modów.Standardowo powinno to być dysk C/pingwinpack/.minecraft/mods

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Masz starego forga, to wszystko. Ściągnij najnowszego forga i powinno Ci śmigać bez problemów, lecz jeżeli tak bardzo chcecie to mogę paczkę ową skleić, lecz będzie to tylko mods i forge(wydaje mi się, że każdy ogarnie, co z tym należy zrobić)

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Hosting nie chciał przyjąć waluty euro, ale już jest ogarnięte wszystko, więc... ;)

@Edit Mam wrzucać tego gotowego Minecraft'a? Tz mody wszystke i forge'a?

1384358313-U695412.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...