Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AinoSro 90lvl PvE Stabilny.

pamek123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja bym dal przedzial 400-470. Teraz ponizej 400 to jest przewaznie z samego rana no i poznym wieczorem/noca. Normalnie od poludnia do jakiejs 22 grubo ponad 400

Opublikowano

pomocy nie mogę rozpakować tego SRO.,pomóżcie ,co może być problemem :) ?
wyświetla mi przy rozpakowaniu błąd :
WinRAR: komunikaty diagnostyczne , w tym wyświetla dwa komunikaty :

C:\Users\Marzena\Desktop\AinoSRO.rar: Błąd sumy kontrolnej w AinoSRO\Data.pk2
C:\Users\Marzena\Desktop\AinoSRO.rar: Nieoczekiwany koniec archiwum

Opublikowano

Server dosc z nsikimi ratami.. Ludzie expia i to nic dziwnego. Kiedys i tak bylo gorzej :p aktywnosc jest na demonie. Spawn i od razu z 15 osob. W mojej gildii spawni demon i od razu mam full party. Jest aktywnosc ale poki co liczy sie bardziej expienie, niz ctfy i inne rzeczy.

Opublikowano

Aktualnie 550 ludzi na serverze :) Jak widać server rośnie i to w szybkim tempie. Pisze nowego posta żeby powiedzieć wam, że jest co raz więcej karawan. Każdego wieczora jako thief znajduję ze 2 - 3 do zrabowania. Ostatnio nawet job wary były. Dla potwierdzenia kilka screenów:

38542541889601304371.jpg

00783834762674396128.jpg

24393962319806095210.jpg

Opublikowano

Choćby lider był geniuszem ze stadem baranów nie idzie wygrać [bez obrazy]

Poza tym tylko EU guild są w stanie coś zdziałać na FW.

Wiem coś o tym bo swego czasu PF było pełne china idiotów i dlategoż się sypło...

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

Was Ty żyjesz :O

Jeszcze kilka dni, koniec sesji i wracam ;D

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

Fajny, fajny, ale 1 gildia trzyma fortece od miesiąca, a wcale nie są tacy mocni, ludzie bot 24/7 i ogólnie nie ma co robić

sensei_logo.png

Opublikowano

Fajny, fajny, ale 1 gildia trzyma fortece od miesiąca, a wcale nie są tacy mocni, ludzie bot 24/7 i ogólnie nie ma co robić

Gdybyśmy nie byli tacy mocni to "wallet warriorzy" z TeamGermany +3 pozostałe gildii bez problemu by nas pokonali :) tymczasem nawet w pełni nabuffowani nie dali nam rady i 1 bramę rozwalili dopiero po godzinie ;) tak więc... keep trying.

PS. od póltora miesiąca ;)

Opublikowano

jestescie naprawde mocni ! BARDZO ! puszczajac sobie buff boty na fw ;) pozdro ;)

Dobre, ostatnio mieliśmy, hmm... 3 bardów i clera, w tym 2 bardów było aktywnych ;) A TeamGermany? Cala gildia nabuffowana, nie jeden cler, warrior na bocie. Proszę Cię ;) Fakty są takie, że jestśmy lepsi i tyle.

Opublikowano

Polska gildia jest szukamy aktywnych graczy, pomagamy nowym graczom darmowe taxi i itemy, na wyższych lvlach pt. Pisz do Cpun, Tarczyn, HaveNiceDay albo kogokolwiek z LastChance.

Opublikowano

Serwer ogarniety. Mozna powiedziec ze Sylian to marna podrobka teg oserwera :) Tutaj ilosc graczy nie spada ponizej 500. 24/7 z tego co zauwazylem, ludzie ogarnieci :) 

Zostaje TU. Amen 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...