Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AinoSro 90lvl PvE Stabilny.

pamek123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na dobrą sprawę, to pierwsza forteca powinna być przynajmniej miesiąc po starcie serva ;) Mam nadzieję, że ludzie nie stracą zapału i server będzie się nadal rozwijać. Czekam na 200 osób online, a potem na więcej i więcej :D Jesteśmy na dobrej drodze. Wracając do FW, spokojnie jeszcze będzie się działo :D :D

Opublikowano

NPC_NAME_01 {

Rogue/Cleric level 39 poszukuje gildii.

Jestem dziennie, czasami może mnie nie być, ale tak to przeważnie jestem.

Na silku się znam (żeby nie było, że jestem zielony), gram jakieś 6 - 8 lat (nie wiem dokładnie ile) z przerwami paromiesięcznymi.

Nie jestem nieogarniętym bachorem (a przynajmniej tak uważam), jestem bardzo cierpliwy, czasami dość wesoły, nie interesuje mnie, co myślą na mój temat inni, nie lubię turasów (tępię ich najczęściej), za Rusami też nie przepadam, ale ich szanuję czasami.

W razie jakichkolwiek pytań, można pytać. :P }

Opublikowano

Dzisiejszy update:

1. Login verification code is now set to be 'A' always;
  2. We added Which/Wizzard avatars in the mall (player request);
  3. Quests give 5x exp, 5x SP points, 10x SP exp;
  4. Pet pills/potions stack limit increased to 250;
  5. 1-8D SoX drop rate got doubled;
  6. 1-7D Normal items drop rate lowered with 50%;
  7. Beginner's Assistant Quests now rewards Sun weapons instead of the SoS ones;
  8. Beginner's Assistant Quests now rewards Speed drugs instead of Exp scrolls;
  9. We deleted all scrolls that give extra EXP&SP from item mall (except premiums).

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

Zapraszam do gildi BraveHearts (100%PL bez obcokrajowców i allachów)
Pisac do Urban,Zaklinacz,PapaSmerf,Ceglik 

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

200 osób dzisiaj na servie :) W końcu pękła ta liczba. Jutro liczymy na jeszcze więcej. Server co raz lepiej sie rozwija i co raz przyjemniej się gra :) Zapraszam :)))

Jak już wbije 90lvl to oferuję taxi do 42lvla ;)

Opublikowano

Witam ponownie,

polska gildia Zakon_Ognia rozpoczyna rekrutację nowych graczy (4 lv gildii). Zapraszamy wszystkich normalnych graczy, bez uprzedzeń do innych nacji. Nie potrzebujemy graczy, za których będziemy się później wstydzić... :) "Normalni gracze", czyli tacy co zamierzają pograć trochę dłużej, nie poddający się na 20 lv, czy na pierwszej dłuższej farmie. Ponadto nie wymagamy obecności 24/7, czy lvlowania w kosmicznym tempie, choć aktywność jest mile widziana. AFK też nie stanowi problemu, gdyż jak wiadomo początki na serwie są dość trudne, a używanie bota zdecydowanie ułatwia sprawę. Nie bierzemy udziału w wyścigu, kto pierwszy osiągnie 90 lv, gdyż jakość gildii i tak zweryfikuje czas, nie 2-3 tygodnie :P Głównym założeniem gildii jest  stworzenie zgranego zespołu ludzi, którzy spędzą wspólnie trochę czasu. W zamian za zaufanie i zaangażowanie oferujemy pomoc (w granicach ludzkiej możliwości :P ), zarówno jeżeli chodzi o pomoc w zabiciu unikata, wspólne party, pomoc w dropieniu itemów, jak i udostępnianiu soxów, czy wspólnych karawanach :) Stawiamy na jakość, nie na ilość! Kto wie, może w przyszłości zawalczymy o fortecę, jak to miało miejsce na innych serwerach :) Zapraszamy!!

nick: Lancelot

Opublikowano

Aż miło patrzeć jak server rośnie. Powodzenia życzę wam w sprawie gildii. Być może będzie nam dane kiedyś się ze sobą zmierzyć w walce o fort ;) Na dodatek im więcej polaków tym więcej znajomości. Wbijajcie, zachęcam.

Opublikowano

Nowa gildia PretoriaN rekrutuje aktywnych  graczy oferujac dla nich plvl na sonarach oraz wszelka pomoc w zdobyciu itemow na 8-9dg w sprawie rekrutacji pisac do Kalysia albo BuszeK

Opublikowano

// Edit 

Do PF po znajomości polacy - bez limitu lvl. ;)

Przypominam iż jest to international wieć wymagany znany angielski.

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...