Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AinoSro 90lvl PvE Stabilny.

pamek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wszedł update:

Update:

1. Added Fierce Tiger at the stable(with a lower movement speed and lvl required 85);
  2. Speed drugs are now way cheaper;
  3. Mob spawn rate increased with 50%;
  4. Vigors potion stack limit changed to 250;
  5. Lightning speed buff now goes up to 110%.

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak najbardziej polecam serwer. Jesli macie dosc privów, które nudza sie po 3-4 dniach i chcecie pograc jak za dawnych lat to sie nie zastanawiajcie tylko zasysac i wbijac na serwer. Wkoncu serwer, ktory ma racje bytu tak jak to bylo za czasow ZSZC

Opublikowano

panowie chetnie bym pograł ale mam problem zarejestrowałem na gmail wczoraj i do dzisiaj mi nie przyszło potwierdzenie na email nie wiecie moze czemu tak sie dzieje albo ma ktos podobny problem

Opublikowano

Te meile coś im siadały więc je usunęli.

Donation system working again. (Sorry for inconvenience).

Registration system is not requiring email verification, but please in case u will loose your password use real email address.

Opublikowano

5 dni od otwarcia - ponad 100 

Serwer zapowiada się na prawdę long term a ludzi przybywa z dnia na dzień.

Opublikowano

Aplauz na razie rekord na servie to 120. Z dnia na dzien liczba sie zwieksza. 0 crahsow, gra caly czas plynnie idzie, 0 laggow. Nasza gildia aktualnie najlepsza na servie, 44/50. Dzisiaj pewnie bedzie full, ale zawsze jakies miejsce sie zrobi. W grze pisac do WasKilled albo Windy.

Opublikowano

Szukasz gildi z fajną atmosferą, kanałem Team Speak3, ogarniętymi osobami w wieku powyżej 14 lat ? Dobrze trafiłeś - To gildia BraveHearts, działamy dopiero pół godziny a już zebraliśmy 6 Polaków.Zapraszam wszystkich chętnych.Pisać w grze do : Urban(Master gildi),PapaSmerf,Addicted,Ceglik,Zaklinacz.(Wszyscy mają joina, wystarczy napisać, że chciałbyś dołączyć do gildi, ile masz lat, ile czasu jesteś aktywny .
Pozdrawiam! 

@Edit
Jeżeli nie ma kogoś z naszej gildi online w grze, wyślij MSG do Urban ! 
Nie wiesz o co mi chodzi? Spójrz w dół:
wiadomosci01.jpg

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Szukasz gildi z fajną atmosferą, kanałem Team Speak3, ogarniętymi osobami w wieku powyżej 14 lat ? Dobrze trafiłeś - To gildia BraveHearts, działamy dopiero pół godziny a już zebraliśmy 6 Polaków.Zapraszam wszystkich chętnych.Pisać w grze do : Urban(Master gildi),PapaSmerf,Addicted,Ceglik,Zaklinacz.(Wszyscy mają joina, wystarczy napisać, że chciałbyś dołączyć do gildi, ile masz lat, ile czasu jesteś aktywny .

Pozdrawiam! 

@Edit

Jeżeli nie ma kogoś z naszej gildi online w grze, wyślij MSG do Urban ! 

Nie wiesz o co mi chodzi? Spójrz w dół:

wiadomosci01.jpg

I jest pierwsza polska gildia :P powodzenia wam życzę :)

Opublikowano

a jednak się rozmyśliłem... po godzinie grania uznałem ze to jednak za mały exp.. party wogóle nie ma.. przecież na takim małym expie  solo wbijać lvl to meczarnia...  w pt jeszcz jakos exp by szedl.. dla mnie do bani.  wybaczcie ale ja odpadam jednak... nie mam tyle czasu by poswiecic silkowi. 

także ja uważam że:
-za mały exp jednak
-mało osób
-małe party
-nic się nie dzieję ogólnie ciekawego na serverze
+ za 1sze moby Eu w jangan.. chyba sarmakand nie działa..
i tyle z mojej strony

Opublikowano

Od expienia przy takich ratach jest bot :) zreszta kazdego dnia sa eventy dla low lvli.. Nasza gildia zawsze organizuje party i przewaznie niskie lvle z jakiegos 20 na 40+ skacza. Ludzi moze i malo, ale z dnia na dzien liczba wzrasta. Wczoraj juz bylo 150 mimo ze w niedziele bylo zaledwie 65 osob. Co do party. Tez zalezy od gildii.. Kazdy wewnatrz gildii cos tworzy.. Wczoraj w PF powstaly w jednym momencie dwa penom party i w 5min byly full. Na wczesniejszych levelach trudniej o party, bo i po co? Zreszta nie ma tylu ludzi na niskich.. Kazdy wbija lvl. Ja 34lvl wbilem w jeden dzien. Malo? wydaje mi sie ze starczy zeby gra zaczela sie podobac. Nie ma co marudzic. Jak sie zdecydujesz to pisz w grze do Windy

Opublikowano

witti97 Dziękuje bardzo :) Mamy ludzi w średnim wieku 20 więc jeżeli ktoś chce dojść do ogarniętej polskiej gildi z dobrą atmosfęrą, serwerem ts3 to serdecznie zapraszam pisać w grze do Urban lub BoonGoo, Addicted,Zaklinacz (Nazwa gildi BraveHearts) Pozdrawiam!

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Fajnie opisaliście server :D Dużo się dowiedziałem także i ja przyłączę się do gry z Wami :)

29979.gif
Opublikowano

/Edit z 1 posta..

CTF jest co 2h teraz.

Max lvl to 84.

Liczba ludzi śmiało powyżej 100, średnio dziennie rośnie 5/10.

Opublikowano

Witam wszystkich,

gram na tym serwerze już kilka dni i również polecam spróbować :) Jedyne czego potrzebuje AinoSRO, to więcej ludzi :) GM-owie ciężko pracują nad promowaniem serwera, a ja trzymam za nich kciuki. Stąd też mój wpis. AinoSRO przypomina Revelations, z tą różnicą, że bot jest dozwolony. Stworzenie wyfarmionej postaci na 90 lvl-u jest jednak prawdziwym wyzwaniem, i tak powinno być. Jeszcze raz zachęcam!

Pozdrawiam,

Lancelot

Opublikowano

Również zawitałem. Wbiłem i trafiłem na uniqe event. Mam już 22 lvl więc spoko jak na 1h grania ;p nick w grze FriitPL.

Opublikowano

Cóż mogę powiedzieć... Server z dnia na dzień zdaję się rosnąc. Dzisiaj niestety FW nie wypalilo, ale jutro powinno być okej... Robi się coraz ciekawiej bo dwie gildie się połączyły i będą rywalizowac z PF... Trzymajcie kciuki, bo jutro będzie gorąco :P Server przyjemny. świetnie się gra. Nie ma aktualnie lepszego servera... POLECAM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...