Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AinoSro 90lvl PvE Stabilny.

pamek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

460 ludzi to rekord.. Rośnie szybko ;) wbijajcie. Co raz więcej się dzieje na servie i z tego co widzę to polska gildia jedna z lepszych i silniejszych ekip na servie ;) Brawo chłopaki!

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czas chyba wrócić na stare śmieci 

BTW: Ciekawy jestem czemu moje stare konto o tej samej nazwie zostało skasowane ;x

SIN !!! <3 

Wola tworzenia wciąż każe nam iść

Depcząc co marne, bez strachu przed złem

Zachować w pamięci odległe te dni

Gdy honor był prawem jak dzisiaj jest krzyż!

Z upadku zaplutych świętości się śmiać

Bez maski ukazać bezprawie ich praw

Przekonać swój naród jak ślepym jest dziś

By w gruzach odnalazł znów źródło swych sił

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Może jeszcze Eleanor wbije : > 

Wola tworzenia wciąż każe nam iść

Depcząc co marne, bez strachu przed złem

Zachować w pamięci odległe te dni

Gdy honor był prawem jak dzisiaj jest krzyż!

Z upadku zaplutych świętości się śmiać

Bez maski ukazać bezprawie ich praw

Przekonać swój naród jak ślepym jest dziś

By w gruzach odnalazł znów źródło swych sił

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Tarczyn jest odpowiedzialny za polska guild.

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

Aino v1.1c -> v1.2
18.05.2014

1. Fixed several visual bugs and glitches
  2. Shiro has 30% more mag def and 30% more attack damage
  3. Added few teleporting options to the dimensional gates in HT and DW
  4. Lowered item sell prices for 7-9D items
  5. Lowered the silk price of skill edit potions (1 silk per charge)
Opublikowano

sciagam eu chary jakos zbalansowali czy dalej ownia na pvp ?

i w jaki sposob zdobywa sie tam najlepsze itemy w tym przypadku bodajze somy za joba czy za co?

Opublikowano

sciagam eu chary jakos zbalansowali czy dalej ownia na pvp ?

i w jaki sposob zdobywa sie tam najlepsze itemy w tym przypadku bodajze somy za joba czy za co?

Zbalansowane są buffy warka, dance barda, buffy clera, black res wyłączony. O czymś może zapomomnialem ;p

Co do itemów. Sosy i somy dropią na spocie. Po dwóch miesiącach somów wydropiło z 12? Tak na oko. Rate jest 0,5x. Druga opcja to coiny z areny, ctf, kupione za golda i zdobyte po zabiciu unikata zwanego Shiro. Soma z coinów jeszcze nikt nie zdobył.

Opublikowano

to fajnie nie jest zbyt prosto aczkolwiek client mi sie przestał pobierać po 72,5% nie wiem czy tez tak mieliscie czy ja tylko tak mam

co do balansowania blader jest/moze byc dobry na pvp czy dalej ustoi i nikogo nie zabije?

Opublikowano

Blader jest mocny. Ma dmg i duzo defa. Ale z tego co dalo sie zauwazyc kazdego euro da sie pokonac kazdym chn. Ciezko, ale da rade.

Opublikowano

otworzyli zorlaxa nowy server itemy najlepsze z joba nie dropia w ogole wiec donatorow nie bedzie i jest szansa bycia w czolowce wiec jak komus sie tutaj znudzi to zapraszam server stoi 1 dzien w sumie

Opublikowano

otworzyli zorlaxa nowy server itemy najlepsze z joba nie dropia w ogole wiec donatorow nie bedzie i jest szansa bycia w czolowce wiec jak komus sie tutaj znudzi to zapraszam server stoi 1 dzien w sumie

I podejrzewam, że każdego kto gra na Aino to jebie ;) Jak nie wbijasz tutaj to po co spamujesz? -.-' Zorlax mogę się założyć, że padnie po tygodniu, a jak dalej będzie istnial to z max 50 ludzmi. I w sumie dla mnie jak dla wielu silk to nie całe życie i nie będzie latał karawan 24/7 ;) Wolę puscic bota i czekac na somy, niż siedziec od rana do wieczora przed silkiem i latac jg - dh - jg - dh - jg ... cały dzień, żeby zaistniec. Tutaj liczy się szczęście i chyba to najsprawiedliwsze. Ja dropnąłem soma bodajże jako 3 na serverze i myslalem, że mam szczęscie, ale od tamtej pory minal ponad miesiąc i nic ;) W każdym bądz razie i tak tu jest lepiej niż gdziekolwiek indziej.

Opublikowano

w sumie moge tu zagrac... macie jakis ts3? jaki ip limite? ps. pobieranie tego to jakas udręka.. 22h? najszybciej 4/6h?...

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Witajcie. Widze,że serwer zyskuje bardzo dobre opinie więc chętnie dołącze do jakiejś gildii. W silka gram od paru dobrych lat i brakowało mi takiego serwera jak tutaj jest. Właśnie zasysam clienta. Chętnie dołącze do jakiejś gildii aby milej spędzić czas :)
Nick w grze : Stevie

Opublikowano

witti jakiego chara polecasz zrobić bo siedze przy tworzeniu chara? warlock/cler? blader? nukeR? wiz? czy co innego?

ps.nie wiem dlaczego .. mój nick jest zajety , tak samo konto stare nie działa..

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Wczoraj pisales do mnie z tego nicka wiec chyba juz Ci wszystko dziala :p nie zdazylem odpisac i juz byles off. Odezwij sie dzisiaj. Co do gildii. Powstala nowa gildia, ktora juz nie bedzie walczyc o -2 tylko teraz fun community, uniki, job, eventy :) guild nadal international ale wiekszosc polakow. :) zapraszam. PM Windy

Wczoraj pisales do mnie z tego nicka wiec chyba juz Ci wszystko dziala :p nie zdazylem odpisac i juz byles off. Odezwij sie dzisiaj. Co do gildii. Powstala nowa gildia, ktora juz nie bedzie walczyc o -2 tylko teraz fun community, uniki, job, eventy :) guild nadal international ale wiekszosc polakow. :) zapraszam. PM Windy

Opublikowano

Zacząłem grę pod nickiem Mangusta :P Jeśli ktoś jest to poszukiwałbym gildii :P (od razu mówię, że odpadam jeśli chodzi o TS'a ;-;)

Opublikowano

polska gildia niestety 50/50 i nie ma kogo wyrzucić :). Może czas żeby zapytać Gm'a o dodanie możliwości tworzenia unii? nawet dla dwóch gildii..

Opublikowano

Byly juz pytania, pisane globale, posty na forum. Na razie nic nie robia, ale jestem pewien ze niedlugo wprowadza unie z ograniczeniem do 2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...