Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OBEE czyli wychodzenie z ciała - Dyskusja

green242424

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ogóle jaki świadomy sen? ; d podczas snu traci się świadomość, mózg odpoczywa.. Jeśli jest ten świadomy sen to mózg nie odpoczywa.. Powinniśmy budzić się zmęczeni.. 

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W ogóle jaki świadomy sen? ; d podczas snu traci się świadomość, mózg odpoczywa.. Jeśli jest ten świadomy sen to mózg nie odpoczywa.. Powinniśmy budzić się zmęczeni.. 

byłoby tak, gdyby to faktycznie męczyło mózg. 

Opublikowano

A nie męczy? Skoro jest świadomy to mózg nie odpoczywa, cały czas myśli ponieważ w "teorii" sen jest świadomy.. Nigdy nawet tego nie próbowałem fakt, co nie zmienia faktu że dalej w to nie wierzę : )

Poza tym.. Polecam lekturę :) http://www.paranormalne.pl/topic/16363-oobe-prawda-czy-fikcja/

Nie wejdę w ten link, bo mi się nie chce tracić czasu, ale myślę że po przeczytaniu tego tematu (o ile to zrobiłeś) powinieneś w "to" uwierzyć.

Na teorii się nie znam, ale ja zawsze po LD jestem wypoczęty jak nigdy, nie wiem jak inni.

Opublikowano

Kurwa, piszecie tu takie głupoty że chuj strzela. Mózg podczas snu jest aktywny tak jak za dnia, to ciało odpoczywa, nie mózg.

LD doświadczam prawie codziennie, bez żadnej techniki, jedynie jeśli mam koszmar (bardzo rzadko) to specjalnie zamykam oczy i otwierając już jestem w realu :)

Co do OOBE to nigdy nie doświadczyłem, ale w przyszłości chętnie spróbuje.

arsenal___good_times_are_coming_by_vumer

What do we think of Tottenham? Shit.

What do we think of shit? Tottenham.

Thank you. You're welcome.

Opublikowano

Zgadzam się, nigdy nie próbowałem w LD takich rzeczy :D Słyszałem tylko że niby orgazm jest kilkakrotnie silniejszy.

Każdy ma swoje pragnienia, jedni wolą gwałcić, a inni w ld będą latać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...