Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy tryb - Ultra Rapid Fire

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ez ma 0.8 cd na 5 lv jak trafi to 0 Normalnie machine gun.

A grałeś Hecarimem? Ten skurwol robi kółka wokół mapy i ma prawie zerowy cooldown na Q XDDDD

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nidalee, ziggs, ez instaban :D do soraki strach podejść jebnie ci silence 10x q leczy sie z pięć razy. Teraz można mówić ze soraka op xD

Opublikowano

@UP nie mogli mnie dzisiaj nim zabic, rybka co chwile,penta nabita.A jak gralem zedem to nakurwialem veigara z cienia ciagle i taka metoda na 3 lvl juz byl kill.Kayle rozkurwia ultem co dziesiec sekund.Tak samo karthus

Opublikowano

Świetny tryb do chilloutu, można się wyluzować i czerpać dużo funu z gry :)

Opublikowano

Co do crashów, riot przecież dał wam wykrzyknik, że mają z tym problem.

Wszelkie postaci ze spamowalnym dmg, szczególnie poke są OP

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Według mnie świetny tryb. Ma ktoś może link ile tych gier trzeba wygrać ? 3 gry ? Kiedy tryb zostaje wyłączony ?

Co do trybu, najbardziej polecam Teemo, Veigar'a i Katarinę no i oczywiście można próbować

Twitchem, Jaxem, też w late'ach robią best dmg. <3

Opublikowano

Postarali sie.. Bardzo ciekawy ten tryb, teemo 20 grzybkow, dobry buff, ult lux / jinx co 6 sekund sie laduje na 6lvl Bardzo ciekawe!! Tylko na tydzien? Szkoda.. Ja bym wolal na stale. :)

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Soraka w teamie i wygrana Q 0.5s W 4s R 30 i może jeszcze F/D health. Tak samo Nidalka z Q kosi, a tygrysem z W jaki dash :lol:

Opublikowano

Tryb jest super, szkoda że tak krótko. Fajnie jakby był dostępny np. w święta czy cuś.

Lux 0o

Opublikowano

Ja wam mówie zagrajcie sobie Brandem :D Taki burst leci, że tank nie jest straszny. Zed też jest mocny bo "E" 0,8 sec, a escape ma co 3 sekundy.

A Sona to jebane gówno nienawidzę bardziej od teemo

Opublikowano

Zagrajcie se Evelyn Q prawie ciągle < 3 naciskasz tylko Q i biegasz w okół wroga bijacz :) Pózniej wbijasz w 5 walisz ULTA i biegasz na W i napierdzielasz z Q i Penta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...