Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy tryb - Ultra Rapid Fire

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm... Sona bardzo fajna tutaj jest i Hecarim... Tak poza tym, nie podoba mi się ten typ rozgrywki, gdyż ciągle mam jakiś nie ogarów, którzy biją się 1 vs 4, huh.

Opublikowano

Polecam Ahri która ma Q co 1,4 sec, apotem nie cała 1. Akali też nie źle kosi :P

C.d Ahri, to można ją spamować z Q na farme, a E na "niby stuna" tak jak to ja mówie :D

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Na ten tryb?

SORAAAKAAAAA

Tryb świetny ;D Raz crash'a miałem, ale to wtedy, gdy sprawdzalem buffa przeciwnika (red/blue)

Na tym trybie kosi Katarina

Łatwo można pente zdobyć

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Polecam WW na 1vs1 idealo :3

U Dravena spam Q i E xD Przez 40minut caly czas :p

Yasuo ma bardzo szybkie skille praktycznie W i Q bez ladowania(jak dla mnie). Ulti przy kazdym podbiciu :pTarcza tez jest czesto wiec oslania niezle dupsko :p

Ale przez problemy z wywalaniem z gry jest duzo Afk :( Jakby to naprawili i zostawili to bylby taki tryb do odprezenia sie :p

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Gralem 4rundy zyra, ezem,zedem i annie. Zyra taka srednia reszta miazga.

Ez ma co 16s ult zed 22 anie 20 wystarczy po 18 zabic tibersa o wieze/cos innego i mamy znowu. Zed to sick i tyle escape takie ze masakra ale linie jak gra na wlasnie zyre anivie czy cos to do 6ma ciezko. Polecam REVIVE TP NA WSZYSTKIM

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Dzisiaj grałem Lee Sin'em na nowym trybie.

MIAZGA ! xD

Skille co 1 sekundę i bez problemu daje radę sam w Jungli. Nawet zrobiłem nim dzisiaj Quadre xD

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Dziś testowałem thresha i Bemowo :D hook nie ma CD po trafieniu dzięki czemu wygrywalem każde starcie z enemy majac tylko maskę, a resztę tank. Jednym słowem ciągle może stunowac hookiem :-D

Opublikowano

Grałem Zedem i Ezem narazie, miazga totalna. Zedem takie cuda wyczyniasz, że enemy nie wie co się dzieje. Escape co 3 sec, E co 0,8 bodajże, no miodzio. Ez gorzej, ale też jest ok. Ult co 16 sekund, Q co 1,6, taki sniper.

@@Moja 3 gra Syndrą, ta postać robi taki rozkurw, że szok. Szkoda, że jest tylko ogarniczenie do tych 7 kulek, ale spam nimi i krótkie CD czyni, że niszczy wszystko.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Nawet miła odskocznia ten tryb. Grałem syndra, nieźle można spamić kulkami i stunować co kilka sekund :)

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Tryb zajebisty, kata penta, prawie 2 xD

Miła odskocznia, fajny tryb do zabawy ;)

graphic.png

Opublikowano

Polecam Warwicka, co chwilę ma heala nie sposób żeby miał low na linii :)

Opublikowano

Jeszcze Hecarim jest dobry, Q bez cooldownu.

Tak samo Zilean, te bomby cały czas sadzi ;p

Jak myślicie, po tygodniowym teście, wprowadzą ten tryb na stałe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...