Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy tryb - Ultra Rapid Fire

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tym trybie? Dla mnie naprawde ciekawy, można oderwać się od tej monotonności LoLa, szczerze to od dawna o czymś takim myślałem, że fajnie by było gdyby takie coś zrobili 

Gdyby ktoś nie wiedział, tryb dostępny będzie tydzień. 

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomysł zajebisty, pograłem 4 rundki. Powiem tak AP Nunu w jugli i  Lux wymiatają szkoda że to tylko na kilka dni(jeśli się nie mylę). Mogli by to wprowadzić na stałe jak teambuildera

BRAK

Opublikowano

Mega tryb, Riot w tym roku postarał się na 1 Kwietnia :D

Ale i tak według mnie coś takiego powinno zostać na stałe, chociażby na customach, żeby można się... rozerwać :P

Opublikowano

Zagrajcie Zedem..

Mozesz siedziec na lini 24/7 nie tracac zadnych hp. Gralem solo vs 2 i niszczylem ich jak chcialem, a jakie plejsy przes escepe..

Opublikowano

Powiem wam tak:
Swain <3

Veigar <3

Karthus <3

Teemo <3

Kata <3

Najlepsze na ta mape :D

No i jeszcze Ziggs <3

A kto waszym zdaniem najlepszy na ten tryb?;p

Amamu z "W" też spoko :D

Opublikowano

Może Syndra, najlepszy pick <3

i jakiś vipowski LUX 

Zaraz testuje i dam znać :)

Mam nadzieje ze to zostanie a nie usuna ...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

bARDZO9 BARDZO FAJNY POMYSL :)

Trzeba dobrze wiedziec kogo zbanować + Temmo kosa 20 grzybków do powstawiania co 2 sekundy mmm <3

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Wlasnie zagralem runde TEEMO :D

Najlepsza runda w moim życiu :D

Cala dolna jungle reda w grzybkach obstawilem i 30 min tam siedzialem. Kto wchodzil juz nie wychodzil xD

Potem moj team zaczal przegrywac bo praktycznie im nie pomagalem w TF to dalem grzybki wszedzie na naszym spawnie i zaliczylem quadre 1v5 z grzybkow + troche q. Kiedy caly moj team padl a przeciwnik miał już konczyc gre :D

Przeciwnicy nie wiedzieli co się stało i wygrana uciekla im sprzed nosa;p

Opublikowano

O kurwa. Serio 80% cooldown i zero kosztów many? HAHAHA. Dobra chuj nie idę do technikum do piątku i nakurwiam nocki bo będzie beka na BoLu VIP. Kurwa, weźcie pomyślcie o takiej syndrze, która będzie tylko spamowac ultem co kilka sekund tak jak Lux XDDD

PS Ile pobierało wam się te update?

Opublikowano

O kurwa. Serio 80% cooldown i zero kosztów many? HAHAHA. Dobra chuj nie idę do technikum do piątku i nakurwiam nocki bo będzie beka na BoLu VIP. Kurwa, weźcie pomyślcie o takiej syndrze, która będzie tylko spamowac ultem co kilka sekund tak jak Lux XDDD

PS Ile pobierało wam się te update?

5 min bylo jakies 150 mb

co do tego trybu jest jeszcze lepszy niz wszyscy tymi samymi postaciami, wymiata on

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...