Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] FireHosting.pl - Więcej niż tylko hosting.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zauważyłem taką możliwość. Dodany ItemShop będzie na Tej samej domenie co domena naszego serwera. Czyli nasz serwer ma domenkę maxcraft.fhst.pl, to na tej samej domenie będzie dostępny sklep serwera(ItemShop).

Pozdrawiamy FireHosting.pl Team.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie moze ofety typu stone dyrt sand diamond block :) Bedzie ciekawiej.

Nie opłaca nam się dodawać gotowych ofert. Każdy może sam sobię skonfigurować serwer.

Jest automatyczna wyszukiwarka i instalator pluginów przez nasz panel. Możemy każdy plugin który znajduje się na bukkit.org zainstalować poprzez nasz panel. Ciągle pracujemy nad ItemShopem. Chcemy aby był jak najlepszy IS pod Wasz serwer MC.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Opublikowano

Ja bym jedyne co to poprawił wygląd strony :)

Wygląd strony będziemy poprawiać gdy ItemShop będzie gotowy w 100%.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Opublikowano

Witam. Mam pewien pomysł co do ItemShop . Okej opiszę to bardziej szczegółowo . Mam dokładniej dwa pomysły .

Pierwszy pomysł:

Mamy nasz sklepik i gdy tworzymy ofertę to jest opcja aktywacji usługi za pomocą tajemnego hasła, które ustawiamy też podczas tworzenia oferty . Po utworzeniu nasze hasło jest zapisane i pozwala na kupowanie przedmiotu za darmo. 

Gdy mamy już ofertę i wybierzemy ją to np. pod rubryką do wpisywania kodów z SMS jest umiejscowiona rubryka :

Hasło:

Tu podaj sekretne hasło pozwalające na aktywację usługi za darmo. (Funkcja do testów usługi.)

Oczywiście można kupować w nieskończoność za pomocą haseł. (Poprzez hasło także nie otrzymujemy kasy do portfela.)

Gdy podczas tworzenia oferty ustawiliśmy hasło np.12345 to tym hasłem będzie to 12345.

Dodatkowo podczas edycji oferty możemy to hasło zmienić.

Pomysł drugi:

Generowanie kodów podobnych do kodów z SMS. Funkcja ta pozwala nam stworzyć bezwartościowy (nie dodaje pieniędzy do portfela.) kod o różnym ciągu licz i cyfr np.1356edfg57jki . Ten kod pozwala nam aktywować daną usługę stworzoną przez nas za darmo . Gdy wejdziemy w edycję oferty to mamy tam przycisk "Generuj Kod" . Po naciśnięciu generuję nam kod . Niech naszym kodem będzie ten podany powyżej . Podczas kupowania wklejamy ten kod w rubryke gdzie powinniśmy wpisać nasz kod z SMS . Na koniec wybieramy nasz NICK i klikamy, aby zakupić nasz "pakiet". Po zakupie gracz otrzyma to co kupił a do portfela nie trafi ani grosza ponieważ kod był wygenerowany przez nas. Oczywiście wygenerowany kod działa dla danej usługi, w której podczas edycji go wygenerowaliśmy.

Jeśli dało by radę to zróbcie też takie generowane kody, które pozwalają na aktywację dowolnej usługi.

Chcę jeszcze dodać, że te kody mają być jednorazowe . 

Opublikowano

Witam. Mam pewien pomysł co do ItemShop . Chodzi mi tu o generowanie kodów aktywujących daną usługę np.mamy w is ofertę, która daje nam 64 diamenty za przykładowo 2,46 zł SMS . To taki właściciel mógłby generować takie kody, tyle że bezwartościowe . Bardzo by się przydało do rozdawania graczom lub testowania .

Nie zrozumiałem. Niech Pan bardziej opisze o co chodzi.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Opublikowano

Opisałem to bardziej szczegółowo . Wszystko jest wyżej czyli w (edytowanym) poprzednim poście. 

Opublikowano

Opisałem to bardziej szczegółowo . Wszystko jest wyżej czyli w (edytowanym) poprzednim poście.

Jestem na nie. Co to ma wgl. dać. Można zrobić też rangę vip na 1h za free.

Opublikowano

W związku z nagłym zwiekszeniem się ilości naszych klientów, zmniejszyliśmy ceny na serwery minecraft. Nowe ceny:

Minecraft 64MB RAM (Polska - Olsztyn) - 1.00zł/slot

Minecraft 82MB RAM (Polska - Olsztyn) - 1.20zł/slot

Minecraft 100MB RAM (Polska - Olsztyn) - 1.30zł/slot

Minecraft 128MB RAM (Polska - Olsztyn) - 1.60zł/slot

Minecraft 150MB RAM (Polska - Olsztyn) - 1.90zł/slot

Opublikowano

Niesamowite! Tak szybko się rozwijacie, w tak krótkim czasie. W Waszym hostingu jedynie mi brakuje PaysafeCard. ;/

Opublikowano

Niesamowite! Tak szybko się rozwijacie, w tak krótkim czasie. W Waszym hostingu jedynie mi brakuje PaysafeCard. ;/

Nie ma tej płatności, ze względu na świetny kontakt z PaySafeCard. Tak samo jest z Item-Shop'em, już byłby gotowy gdyby nie kontakt z nozo :D

Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Opublikowano

Tak, szkoda.

Myślałem ze coś poważnego, ale jednak.

Forum hostingu to nulled IP.Board (nielegalna wersja komercyjnego opr. Invision Power Board.)

BOK pisze co Trzeci wyraz z Wielkiej litery.

Opublikowano

trwaja prace techniczne :/ nad forem :P

Tak, szkoda.
Myślałem ze coś poważnego, ale jednak.
Forum hostingu to nulled IP.Board (nielegalna wersja komercyjnego opr. Invision Power Board.)
BOK pisze co Trzeci wyraz z Wielkiej litery.

Oni chcieli zobaczyć jak będzie się koponował IPB na forum i maja zamiar ją Kupić:]

xTabwwt.png

Opublikowano

heh goście modzi naciągani na kase, hosting głupi. za nic nie zmienie zdania, CZYLI JEDNAK MOZNA REKLAMOWAC FORA ?
BUHAHAHAHAH, mpc spada na psy.
NIE POLECAM HOSTINGU !!!

Opublikowano

heh goście modzi naciągani na kase, hosting głupi. za nic nie zmienie zdania, CZYLI JEDNAK MOZNA REKLAMOWAC FORA ?

BUHAHAHAHAH, mpc spada na psy.

NIE POLECAM HOSTINGU !!!

Czyli już nie mogą się zareklamować, i przedstawić co mają oraz co oferują?

Nie polecasz? Bo? Co? Reklamują się?

Też sobie napiszę, ""NIE POLECAM HOSTINGU", no wiadomo, każdy ma swoją opinie - wolny kraj ;)

Ale bez przesady, założę się ze nie byłeś w ogóle na stronie, nie widziałeś jak serwer działa, itd.. I to jest opinia, bez uzasadnienia. Jak nie masz uzasadnienia, to po co piszesz taki post?

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...