Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] FireHosting.pl - Więcej niż tylko hosting.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

neon_line.png

logo.png

neon_line.png

Strona hostingu:

http://firehosting.pl/

Cennik:

http://firehosting.pl/cennik.php

Serwery u nas są najtańsze na rynku i najstabilniejsze. Mamy najlepsze dedyki pod hosting serwerów MC co pozwala nam być najlepszym i najtańszym hostingiem w sieci.

Ceny serwerów MC mają się tak:

Serwer MineCraft 64MB RAM na slot = 1.00Zł
Serwer MineCraft 82MB RAM na slot = 1.20Zł
Serwer MineCraft 100MB RAM na slot = 1.40Zł
Serwer MineCraft 128MB RAM na slot = 1.70Zł
Serwer MineCraft 150MB RAM na slot = 2.00Zł

Ceny pod grę MineCraft są te same pod slot publiczny i prywatny. Często odbywają się promocje. Więcej informacji w Pomocy Technicznej na naszym hostingu. Masz Pytanie zadaj je nam w BOK.

Sponsorujemy też ciekawe i autorskie projekty. Więcej informacji na prywatnej wiadomości na MPCForum.pl

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam ten hosting, właściciel dał mi 10 slotów na przetestowanie, oferta ta najsłabsza. Działa bez lagów nawet przy dużym edytowaniu WorldEdit.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Tematu nie usuwać. Posiada zgodę kilku GM'ów. 

Teraz już temat będzie i będzie. 

Forum jest ciągle robione, TS'a zaraz postawię. Wszystko będzie poprawiane aby klient był bardziej zadowolony.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Opublikowano

Mam takie trzy propozycje.

Moglibyście dodać ustawianie komend wykonywanych przez konsole o danej porze np. możemy wybrać /say jakiś text i żeby konsola jej użyła o godzinie 20 i np.w dany dzień tygodnia lub codziennie.

Druga propozycja to opisanie w jakiejś zakładce charakterystyki oferty (nie wiem jak to prawidłowo się zowie) dokładniej mówiąc opisać ofertę jakie są funkcje np.ftp, webftp itd.

Trzecia propozycja to dynamiczna mapa (ta przeglądarko-wa w google maps) . Oczywiście jeśli już jest to supcio.

Jeszcze tylko czekam na płatność PaySafeCard i miodzio.

Opublikowano

Czyli chcecie mi wyjasnic , ze jesli ma sie znajomosci to mozna sobie rozglosic hosting od tak? D

Aby nie bylo offtopu

Hosting to syf opierany na nozo.pl zamiast na autorskim skrypcie co jest proste :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Piotr dalbyś mi na przetestowanie serwer ?

Wtedy bym moze skusil sie na kupno bo nie chce kupowac nie pewniaka ;d

test jest na 1h za free.

Czyli chcecie mi wyjasnic , ze jesli ma sie znajomosci to mozna sobie rozglosic hosting od tak? D

Aby nie bylo offtopu

Hosting to syf opierany na nozo.pl zamiast na autorskim skrypcie co jest proste :)

Pozdrawiam

Proszę ciebie, mieliśmy autorskie w pełni skrypty, lecz zamierzamy wdrożyć serwery gier ze steam, vps oraz www, a taki kod by się pisało dość długo. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.

Moglibyście dodać ustawianie komend wykonywanych przez konsole o danej porze np. możemy wybrać /say jakiś text i żeby konsola jej użyła o godzinie 20 i np.w dany dzień tygodnia lub codziennie.

Druga propozycja to opisanie w jakiejś zakładce charakterystyki oferty (nie wiem jak to prawidłowo się zowie) dokładniej mówiąc opisać ofertę jakie są funkcje np.ftp, webftp itd.

Trzecia propozycja to dynamiczna mapa (ta przeglądarko-wa w google maps) . Oczywiście jeśli już jest to supcio.

1. Takie cóś chyba już jest.

2. Jak ktoś jest "ogarniety", to zrozumie.

3. W przyszłości.

Opublikowano

Pisałem do was tydzień temu, lecz nadal nie otrzymałem żadnej wiadomości zwrotnej.

//Edit 

Administrator udzielił mi odpowiedzi Polecam

Opublikowano

Polecam hosting.

Profesjonalna administracja, super maszyny!

Ta pierwsza opcja jest już dodana.

A co do drugiej i trzeciej to popieram.

Opublikowano

Polecam ten hosting!

Sam posiadam tutaj serwer i ani razu nie występowały jakieś poważne problemy.

Dobry kontakt z administracją.

A co najważniejsze to jest to, że hosting się rozwija i nie stoi w miejscu.

Cały czas pojawiają się nowe opcje i udogodnienia.

Hosting jest tani, a przy tym dobra maszyna.

Takie jest moje zdanie.

Pozdrawiam Flakor

Opublikowano

Hosting, który zmierza w dobra stronę. Niedługo powinien być "widzialny" w całej Polsce.

Opublikowano

Kody rabatowe:
Rabat1 - 5% zniżka na serwer
Rabat2 - 5% zniżka na serwer
Rabat3 - 5% zniżka na serwer
Rabat4 - 4% zniżka na serwer
Rabat5 - 5% zniżka na serwer

Zniżka jest jednorazowa i działa na każdą usługę jak i ilość slotów. Co jakiś czas będą dodawane propocyjne kody aby można było taniej opłacić serwer. Pierwsza seria po 5% lecz następne będą już większe. Serdecznie zapraszamy do kupna serwerów.

Pozdrawiam _Piotr_
Team FireHosting.pl

Opublikowano

Polecam rzecz jasna. Ceny jedne z najniższych na rynku, obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Współpraca z nimi to sama przyjemność. ;)

Opublikowano

Tak jak już pisałem, polecam hosting.

Fajna zgrana administracja, doskonały szybki kontakt, nie ma lagów, a przede wszystkim tanio!

Opublikowano

Sam nie mam serwera, ale kolega ma. I bardzo poleca ten hosting!

Możliwe że to będzie niedługo najlepszy hosting!

Opublikowano

Pierwsze co sprawdziłem to REGON i NIP

Wszystko pasuje ale co do jakości nie wiem sprawdzę to powiem tylko jedynym minusem jest to że taki system strony mają fiberhost ;)

585571426179277855228.png

Opublikowano

Pierwsze co sprawdziłem to REGON i NIP

Wszystko pasuje ale co do jakości nie wiem sprawdzę to powiem tylko jedynym minusem jest to że taki system strony mają fiberhost ;)

Ten system ma wiele hostingów, nazw nie podam, bo to będzie kryptoreklama. Pozdrawiamy FireHosting.pl team.
Opublikowano

Hosting wydaje mi się porządny, ale design strony...

To według mnie jedyna rzecz do poprawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...