Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] FireHosting.pl - Więcej niż tylko hosting.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forum już jest gotowe i można pisać tematy. Co do TeamSpeak3 też postaramy się udostępnić dziś za około 2h.

Pozdrawiam _Piotr_
Team FireHosting.pl

Opublikowano

Zostały dodane Bazy danych. Do każdego serwera jest możliwość aktywacji 1 bazy danych.
Forum serwera już gotowe. Pracuję nad hostingowym TS'em.

Pozdrawiam _Piotr_
Team FireHosting.pl

Opublikowano

Polecam bardzo hosting, ponieważ najniższe ceny na rynku administracja szybko odpowiada na pytania i jest pomocna ;] Napewno szybko sie rozwinie.

Coś tu będzie KIEDYŚ xD

Opublikowano

FireHost jest najgorszym hostingiem na jakim siedziałem. (kolega miał serwer) lagi w chu*

W takim razie pokaż jaki masz komputer. To że masz komputer z dirtu i lagi nawet w saperze masz, nie oznacza że hosting jest do niczego. Ilość pamięci ram przeznaczona na slot w Firehoscie jest wystarczająco duża aby zapewnić dogodność gry. Testowałem serwer 200 slotów 100 mb/slot. Zainstalowałem 40 pluginów, a moje fps unosiły się na poziomie 180. 

Pozdrawiam i polecam.

Dakashi

Opublikowano

W takim razie pokaż jaki masz komputer. To że masz komputer z dirtu i lagi nawet w saperze masz, nie oznacza że hosting jest do niczego. Ilość pamięci ram przeznaczona na slot w Firehoscie jest wystarczająco duża aby zapewnić dogodność gry. Testowałem serwer 200 slotów 100 mb/slot. Zainstalowałem 40 pluginów, a moje fps unosiły się na poziomie 180.

Pozdrawiam i polecam.

Dakashi

Fps'y nie zależą od hostingu. Patrz w tps'y.
Opublikowano

Szukamy administrację TeamSpeak3. Podania proszę składać na forum.

Serwer TeamSpeak3 jak i forum jest gotowe w 100%. Mogą znaleźć się drobne błędy ale wszystko będize poprawiane.

Pozdrawiam _Piotr_
Team FireHosting.pl

Opublikowano

Z tym hostingiem nie miałem żadnej styczności, ale przeglądając ich ofertę i lokalizację serwerów ( Olsztyn ), mogę powiedzieć, że stoją na dobrej serwerowni SDC i na pewno żadnych problemów z serwerami nie będzie.

2w6ic6t.png

Opublikowano

Do forum dodaliśmy shoutbox. Zapraszamy do rejestacji jak i publikowania swoich serwerów na hostingowym forum.

Pozdrawiam _Piotr_

Team FireHosting.pl

Opublikowano

Polecam hosting, bardzo dobrze się współpracuje z nimi oraz pomagają dosyć szybko :)

Opublikowano

mmm ceny standardowe a dajecie moze jakies pokrycie ze dostane tyle i tyle ? i nie bedie to zmienna w trakcie miesiaca bo wiele "hostingow " tak wlasnie robi ludzi w ..... (balwanki)

Opublikowano

Dzisiaj dodaliśmy opcje automatycznej domeny serwera, czyli własnego adresu IP bez portu dla waszego serwera :D.

Trwają pracę na nowym Automatycznym ItemShopem, dlatego też istnieje zakładka itemshop w panelu :D
Pozdrawiamy FireHosting.pl Team.

Opublikowano

Pracujemy nad dodaniem wypłacania pieniędzy z portfela na hostingu. Będzie to możliwe od 30PLN i będzie wypłacane 65% kwoty dla klienta.

Coraz lepiej się zapowiada :]

xTabwwt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...