Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer S&F 24/7

DereVill

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile macie grzybow ja 65...

A który masz level ?

Ja mam 149lv, twierdza 9/10 i mam 600 grzybów bo oszczędzam, jak nie umiesz oszczędzać no to sorry...

Opublikowano

A który masz level ?

Ja mam 149lv, twierdza 9/10 i mam 600 grzybów bo oszczędzam, jak nie umiesz oszczędzać no to sorry...

Chcesz dołączyć do mojej gildii ? :P

6jnc40.gif

Opublikowano

Wie ktoś może kiedy rejestracja będzie otwarta?

Jak ogarną lagi to chyba będzie wznowiona :P

6jnc40.gif

Opublikowano

Dzisiaj albo jutro przenoszenie maszyny na 100%. Rejestracja będzie otwierana w soboty i niedziele między 16.00 ,a 18.00 Specjalnie dla tych którzy nie zdążyli się zarejestrować rejestracja zostanie otwarta w poniedziałek. Dokładniejsze informacje podam później

Opublikowano

Szkoda, nie da się jeszcze dzisiaj otworzyć ?

CPU: Intel Core i5 4670K 4,6GHz >>   << GPU: MSI GTX 760 2GB >>   << Płyta Główna: MSI Z87-GD65 Gaming >> 

Zasilacz: Corsair CS650M >>   << Obudowa: Thermaltake Chaser MK-1 >>   << SSD: Kingston HyperX 120GB >>

HDD: Seagate 1TB >>   << RAM: 16GB (2x8) Kingston >>

Opublikowano

Serwer zostanie przeniesiony do 14 dni!

Dlaczego tak długo?!?

Tyle trwa czekanie na nową domenę

Gdy serwer zostanie przeniesiony zostanie otworzymy nowy temat. Może to być jutro albo max. za 2 tyg Mam nadzieję że będzie to jednak jutro :D 

Aktualnie naprawiam błędy na serwerze localhost, więc jak będzie nowa maszynka to otrzymacie poprawki:

- grzybki nie znikają w gildii

- działają osiągnięcia za złoto i honor

- losowy przeciwnik w karczmie

Opublikowano

2 tygodnie :D CO :DD

CPU: Intel Core i5 4670K 4,6GHz >>   << GPU: MSI GTX 760 2GB >>   << Płyta Główna: MSI Z87-GD65 Gaming >> 

Zasilacz: Corsair CS650M >>   << Obudowa: Thermaltake Chaser MK-1 >>   << SSD: Kingston HyperX 120GB >>

Opublikowano

Pisze że czas oczekiwania aby włączyli stronę do 14 dni od dzisiaj. Nawet jeśli za 14 dni to już od dzisiaj zajmuję się poprawką błędów.

Teraz usuwam konta z 1lvl które nie były używane przez 24h

Opublikowano

Nieeee, czemu o 16 ;/ Nie mogę wtedy

Opublikowano

No i to rozumiem, świetna robota !

Ten serwer już jest lepszy od jednego niemieckiego :D

Jak dojdą lochy i wojny gildii to się dopiero będzie działo :P

Opublikowano

Daj jakieś info jak się coś zmieni

Opublikowano

Ufff, dobrze, że wszedłem na forum :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...