Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer S&F 24/7

DereVill

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś "włamał" się do bazy php i skasował plik user.data. Gildie przetrwały. Dopóki nie przywrócimy starych kont włączam rejestracje. Hasło już ostało zmienione. Nawet wiem kto to był -,-

Mam nadzieję że szybko zostanie przeniesiona domena, wtedy nie będzie takich wpadek

Opublikowano

Nie wiem co sie dzieje... Ale zrobiłem konto wojownika a mam rzeczy na zwiadowce.. chodzi że jestem odrazu ubrany w rzeczy zwiadowcy

Opublikowano

Nie wiem co sie dzieje... Ale zrobiłem konto wojownika a mam rzeczy na zwiadowce.. chodzi że jestem odrazu ubrany w rzeczy zwiadowcy

Bug kazdy tak ma:)

Czemu nie mozna grzybkow wplacac na gildie?

Opublikowano

Czyli teraz nie można się zalogować bo wywaliło konta tak?

CPU: Intel Core i5 4670K 4,6GHz >>   << GPU: MSI GTX 760 2GB >>   << Płyta Główna: MSI Z87-GD65 Gaming >> 

Zasilacz: Corsair CS650M >>   << Obudowa: Thermaltake Chaser MK-1 >>   << SSD: Kingston HyperX 120GB >>

HDD: Seagate 1TB >>   << RAM: 16GB (2x8) Kingston >>

Opublikowano

Próbujemy przywrócić konta, nie wiem dlaczego każdy ma eq na start

Wlasnie zauwazylem ze ktos ma moje eq z poprzedniej gry zanim sie ktos wlamal....

Opublikowano

gilu,moze nie startujcie jeszcze serwera dopoki nie bedzie dopracowany... zrobcie ten hosting na 1000-2000 graczy i poprawcie wszystko zeby znowu nie bylo bugow:) mozemy poczekac pare tygodni az to ogarniecie,bo teraz to same resety,usuwanie kont itp

baner.png

Opublikowano

Mam pytanie jak wam idzie praca nad gildiami i wieżą ???? :P

Teraz zajmuję się domeną i maszyną

gilu,moze nie startujcie jeszcze serwera dopoki nie bedzie dopracowany... zrobcie ten hosting na 1000-2000 graczy i poprawcie wszystko zeby znowu nie bylo bugow:) mozemy poczekac pare tygodni az to ogarniecie,bo teraz to same resety,usuwanie kont itp

Serwer wytrzyma 1000 graczy i myślę że tylko starczy jak na początek. Zaraz biorę się za poprawienie błędów oraz czekam aż domena bedzie działać. Trzeba też będzie zrobić forum i nowy temat na mpc gdy serwer wystartuje

P.S

Nie będzie już żadnych resetów kont!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...