Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer S&F 24/7

DereVill

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

popieram . szit.

0 odpowiedzi od adminow 0 info na forum zalosne !

Ja już nie wyrabiam przy was ze śmiechu, nie dziwie się ze autor nie ma nawet chęci wam odpisać. Skoro cały czas coś hejtujecie, co wy myślicie ze to jego praca? on to robi dla przyjemności i wiadomo ze nie poświęci całego swojego czasu na ten projekt. Dajcie sobie troche spokoju, bo widzę ze już od tego sf'a się uzależniliście. 

Opublikowano

Ja już nie wyrabiam przy was ze śmiechu, nie dziwie się ze autor nie ma nawet chęci wam odpisać. Skoro cały czas coś hejtujecie, co wy myślicie ze to jego praca? on to robi dla przyjemności i wiadomo ze nie poświęci całego swojego czasu na ten projekt. Dajcie sobie troche spokoju, bo widzę ze już od tego sf'a się uzależniliście. 

No i tutaj masz racje. Nawet nie chce mi się odpisywać na te bezsensowne i nic nie wnoszące komentarze. Pisałem wcześniej że NAJPIERW chcemy przenieść serwer na druga maszynę. Później zajmiemy się poprawkami błędów, a n a końcu dodawaniem wież itp. Oprócz serwera mamy też szkołę i życie prywatne( nie wiem czy wszyscy wiedzą co to jest). Dzisiaj może jeszcze uda się przenieść serwer, czyli od soboty zaczną się prace.

Opublikowano

Zapraszam do gildi Lan Exeter!!!

Gdy tylko pojawi sie opcja dodawania grzybkow oraz wojny i lochy gildii, postaramy sie, aby ta gildia stala sie NUMEREM UNO :D
Oczywiscie narazie skladki zlikwidowane :)

Zalozyciel: Tutonish

Zastepca (oraz pierwszy gosc na serwerze wraz z Tutonishem :D) :
Andrzej Klocuch

Opublikowano

No i tutaj masz racje. Nawet nie chce mi się odpisywać na te bezsensowne i nic nie wnoszące komentarze. Pisałem wcześniej że NAJPIERW chcemy przenieść serwer na druga maszynę. Później zajmiemy się poprawkami błędów, a n a końcu dodawaniem wież itp. Oprócz serwera mamy też szkołę i życie prywatne( nie wiem czy wszyscy wiedzą co to jest). Dzisiaj może jeszcze uda się przenieść serwer, czyli od soboty zaczną się prace.

ahh to spoko i ktos gra magiem i  bedzie milion lat do tylu ?! myśl troche

Opublikowano

ahh to spoko i ktos gra magiem i  bedzie milion lat do tylu ?! myśl troche

Ehh człowieczku najpierw sam coś zrób, bo tak na prawdę nic nie potrafisz. Zbilansowanie postaci to nie jest taka prosta rzecz.

Szukasz murzyna który stworzy ci serwer i kłamiesz ludzi ze masz łącze 250mb/s co jest nie realne dzieciaczku.

Opublikowano

Ehh człowieczku najpierw sam coś zrób, bo tak na prawdę nic nie potrafisz. Zbilansowanie postaci to nie jest taka prosta rzecz.

Szukasz murzyna który stworzy ci serwer i kłamiesz ludzi ze masz łącze 250mb/s co jest nie realne dzieciaczku.

Możę i masz racje. Ale nie pierdo* głupot że  nie jest realne mieć 250mb/s.Mój brat ma wykupione łącze z niemiec 1gb/s więc nie komentuj ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Możę i masz racje. Ale nie pierdo* głupot że  nie jest realne mieć 250mb/s.Mój brat ma wykupione łącze z niemiec 1gb/s więc nie komentuj ;)

Nie pisz mi gdzie mogę komentować a gdzie nie, nie realne jest dla przedszkola który chce podbić internety a nić nie potrafi. 

Chyba z nas dwóch to ja się lepiej znam.

Opublikowano

Nie pisz mi gdzie mogę komentować a gdzie nie, nie realne jest dla przedszkola który chce podbić internety a nić nie potrafi. 

Chyba z nas dwóch to ja się lepiej znam.

Nie sądze jako pierwszy przed poradnikami miałem nieskończone piwa , epiki , grafe zmienioną, dodawanie stat +10 itd :) Oprócz marcela.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie sądze jako pierwszy przed poradnikami miałem nieskończone piwa , epiki , grafe zmienioną, dodawanie stat +10 itd :) Oprócz marcela.

A co to za wyczyn, bo stworzyłeś kilka skryptów? ;o sam coś napisz bo jak narazie to co najwyżej znasz podstawy.

Opublikowano

Muszę powiedzieć że zaje*iście się gra :D Co prawda szybko się wbija lvl i jest też trochę bugów np na arenie nie można walczyć bo wywala to menu głownego i podczas misji w karczmie zamiast broni walczymy ręką :v

6jnc40.gif

Opublikowano

A co to za wyczyn, bo stworzyłeś kilka skryptów? ;o sam coś napisz bo jak narazie to co najwyżej znasz podstawy.

Aktualnie arena potrafie w arenie ustawić że jak wciśnie się ok to będzie bić nick który wpisze w pliku i dodałem nimby xD wiem że lipa

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Specjalnie jest tak że za karczme grzyby lecą czy jakiś bug? I jeśli możesz dodaj że dziennie 15 piw do wypicia i że dodają 50 awanturniczości albo żeby chociaż awanturniczości 50 dodawały.

Opublikowano

oj dzieci drogie dzieci klocice sie o nic hejty durne :) bo jaki jest sens grac na ''gownie'' na ktorym kazdy gra zwiadem myśl troche

Skoro "gowno" to po co grasz? Nikt Cię do tego nie zmusza. Czekam aż postawisz swój "boski" serwer.

Muszę powiedzieć że zaje*iście się gra :D Co prawda szybko się wbija lvl i jest też trochę bugów np na arenie nie można walczyć bo wywala to menu głownego i podczas misji w karczmie zamiast broni walczymy ręką :v

Lvl wbija się nawet szybko bo to w końcu priv :). Gdy przeniesiemy serwer na drugą maszynę zajmiemy się błędami

Specjalnie jest tak że za karczme grzyby lecą czy jakiś bug? I jeśli możesz dodaj że dziennie 15 piw do wypicia i że dodają 50 awanturniczości albo żeby chociaż awanturniczości 50 dodawały.

Jest to specjalne, lecz nie pokazuje się grafika grzybka pod koniec misji. Awanturniczość raczej nie będzie zwiększona, a ilość piw będzie zwiększana podczas eventów

Opublikowano

A właśnie mam pytanie.Jest wc albo wiedźma na privie ? I czy są event co weekend tak jak na zwykłym ? 

6jnc40.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...